Hyvää vuoden viimeistä päivää

Anonyymi

Onnea uuteenvuoteen. Jos olet joskus rakastanut tai edes ihstnut olet onnekas ihminen. Se voi tapahtua myös uudelleen. Muistele hyviä hetkiä ja nauti elämästä jokainen päivä. Jaa iloset asiat ja unohda negailu.
Jokainen päivä on mahdollista tehdä paremmaksi kuin edellinen.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiva kirjoitus sinulle, kiitos siitä. Onnea sinullekin uuteen vuoteen.
      Kaikille muillekin toivotan myös oikein hyvää uutta vuotta. 🎇
      Pojalle toivon myös oikein onnellista uutta vuotta. Sinä olet tehnyt minut onnelliseksi, vaikkakin viime aikoina näin etänä. Mutta kuitenkin..
      Ehkä nähdään ensi vuonna.
      Toivon että olet onnellinen ja tuokoon uusi vuosi elämääsi asioita, joita kaipaat ja jotka tekevät sinut iloiseksi. 🎇

      https://youtu.be/ebil6rgloNc
      Heli

    • Anonyymi

      Kiitos samoin sinulle tuntematon.

    • Anonyymi

      Mun ihastumiset oli ykspuolisia, joten saapi jo olla mun puolesta. Pari viime viime vuotta meni hukkaan turhassa koulutuksessa, muuta ei jäänyt käteen kuin masennus paheni ja itsetunto romahti lopullisesti. Olisinpa miettinyt muutaman kerran pitempään ennenkuin hain edes siihen, ei olis tullut lisää henkisesti takkiin, muutenkin ollut vaikeaa ja rankkaa. No, tulipa selväksi etten kelvannut kyseiselle alalle enää töihin, pitäis taas kerran aloittaa nollapisteestä, nyt vaan tiet on käyty loppuun, ei ole enää suuntaan mihin mennä. Onnea ei ole ollut missään, ei rakkaudessa, eikä rahassakaan, epäonnea senkin edestä. Vaikea nauttia elämästä, kun ei ole ilon aiheita, ei ystäviä, ei mitään positiivista mitä odottaa, ei haaveita..pelkkää tyhjyyttä vain. Ennen jaksanut uskoa ett kyllä mullekin jotain hyvää tulee vielä kohdille ja aina olen pettynyt, tullut vaan entistä rankempia päiviä, asioita, joista on ollut pakko selvitä ja pärjätä yksin ilman apuja. Nyt menen eteenpäin päivän kerrallaan ilman mitään haaveita tai toiveita paremmista päivistä, iloisemmista ajoista, eipähän pety, kun tulee uusia vastoinkäymisiä kohdalle. Sen huomannut ett välillä oli suojamuurit alhaalla, nyt ruvennut nostamaan niitä, vahvistamaan lisää, ettei kukaan satuttaisi mua enää enempää, etten päästäisi ketään enää lähelle. Pitäisi oppia olemaan huolehtimatta toisten ihmisten pärjäämisistä, ei kukaan piittaa minustakaan, joten miks välittäisin muista. Mun pitäis muuttua kovemmaksi ja kylmemmäksi, samanlaiseks kuin muutkin, pistäisin itseni muiden edelle. Toivotan jokaiselle tsemppiä tulevaan vuoteen, voimia ja jaksamisia selvitä elämän tuomista haasteita. Onnea ja rakkauttakin toivotan muille, toivottavasti on parempi tuuri kuin mulla on ollut.

      • Anonyymi

        Voimia myös sulle. Parempaa uutta vuotta. Toivon, että elämässäsi on ollut vain huono ajanjakso. Siitä on tie vain ylöspäin. Sinulla on varmaan myös suojelijoita.


      • Anonyymi

        Pitkä kirjoitus. Tämän luettuani tiedän ettei sinulle sovi kylmyys ja itsekkyys asenteeksi. Jos pystyt hae tasapainoa sieltä väliltä. Vielä parempi jos voit miettiä missä kehittyä vielä. Ja sitten se tärkein, kenet valitset. Jos ongelmana on ollut se perinteinen narsisti-empaatikko viritelmä niin lähde jatkossa suhteeseen vain kun olet varmistunut että löydät henkilön joka välittää sinusta oikeasti, eikä vain ulkonäön, ihastuksen tms. vuoksi.


      • Anonyymi

        Rakas ihminen, vaikka olisi asiat kuinka hyvin niin mielensä saa matalaksi ja tyytymättömäksi odottamalla saavansa jotain. Ainoa tie onneen on luopua odotuksista ja rauhoittua.


      • Sinun ei pitäisi muuttua kovemmaksi eikä kylmemmäksi, se ei sovi sinulle. Kenenkään ei tarvitse muuttua miksikään. Pitää olla oma itsensä

        Älä lopeta haaveilua, unelmat pitävät hengissä huonojen aikojen ylitse!


    • Anonyymi

      Sinä 9:26 kirjoittaja, oletko ihan varma, että sinulla ei ole ystäviä? Oletko antanut vaikutelman, että et halua olla tekemisissä ystäväsi kanssa?

      Toivon sinulle terveyttä ja parempaa uutta vuotta!

    • Anonyymi

      Kiva aloitus:)

    • Anonyymi

      Joskus vaan on vaikea iloita siitä, että rakastaa toista (yksipuolisesti). Valitettavasti on olemassa ihmisiä, jotka käyttävät tunteitasi vain hyväkseen. Mitä mieltä olette siitä, että toinen tietää sinun olevan juuri nyt heikoilla ja lyö silti tasan siinä kohtaa vyön alle? En halua kokea samaa enää koskaan ja ehkä opettelen vielä nauttimaan yksinolosta. Haluan säilyttää jotain itselläni. Itsekunnioitukseni.

    • Anonyymi

      No näinhän se piteis ajatella....

      Aina ei vuoan mäne ihan niin...you know.

      My .....

    • Anonyymi

      Millä tavalla hän sinua loukkasi? Pystyittekö juttelemaan asioista?

    • Anonyymi

      Hyvää Uutta Vuotta. Tässäkään vuodessa ei ollut kyllä mitään vikaa, mediassa paasattu monta päivää tämän vuoden kauheudesta, että se olisi suunnilleen syytä mitätöidä ja unohtaa kokonaan. Pitäisi arvostaa sitä mitä on, osata ottaa olosuhteista aina irti paras mahdollinen.

    • Anonyymi

      Olen kuluvana syksynä kokenut sekä ihastumista kuin myös surua palstalla.Toivon, että ihmiset laittavat tarkempia tunnisteita
      kaipaamalleen ihmiselle. Tarkempi vihjekokoelma vähentää väärinkäsityksiä 👍

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe