Aihe

Hyvää vuoden viimeistä päivää

Anonyymi

Onnea uuteenvuoteen. Jos olet joskus rakastanut tai edes ihstnut olet onnekas ihminen. Se voi tapahtua myös uudelleen. Muistele hyviä hetkiä ja nauti elämästä jokainen päivä. Jaa iloset asiat ja unohda negailu.
Jokainen päivä on mahdollista tehdä paremmaksi kuin edellinen.

14

164

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiva kirjoitus sinulle, kiitos siitä. Onnea sinullekin uuteen vuoteen.
   Kaikille muillekin toivotan myös oikein hyvää uutta vuotta. 🎇
   Pojalle toivon myös oikein onnellista uutta vuotta. Sinä olet tehnyt minut onnelliseksi, vaikkakin viime aikoina näin etänä. Mutta kuitenkin..
   Ehkä nähdään ensi vuonna.
   Toivon että olet onnellinen ja tuokoon uusi vuosi elämääsi asioita, joita kaipaat ja jotka tekevät sinut iloiseksi. 🎇

   https://youtu.be/ebil6rgloNc
   Heli

  • Anonyymi

   Kiitos samoin sinulle tuntematon.

  • Anonyymi

   Mun ihastumiset oli ykspuolisia, joten saapi jo olla mun puolesta. Pari viime viime vuotta meni hukkaan turhassa koulutuksessa, muuta ei jäänyt käteen kuin masennus paheni ja itsetunto romahti lopullisesti. Olisinpa miettinyt muutaman kerran pitempään ennenkuin hain edes siihen, ei olis tullut lisää henkisesti takkiin, muutenkin ollut vaikeaa ja rankkaa. No, tulipa selväksi etten kelvannut kyseiselle alalle enää töihin, pitäis taas kerran aloittaa nollapisteestä, nyt vaan tiet on käyty loppuun, ei ole enää suuntaan mihin mennä. Onnea ei ole ollut missään, ei rakkaudessa, eikä rahassakaan, epäonnea senkin edestä. Vaikea nauttia elämästä, kun ei ole ilon aiheita, ei ystäviä, ei mitään positiivista mitä odottaa, ei haaveita..pelkkää tyhjyyttä vain. Ennen jaksanut uskoa ett kyllä mullekin jotain hyvää tulee vielä kohdille ja aina olen pettynyt, tullut vaan entistä rankempia päiviä, asioita, joista on ollut pakko selvitä ja pärjätä yksin ilman apuja. Nyt menen eteenpäin päivän kerrallaan ilman mitään haaveita tai toiveita paremmista päivistä, iloisemmista ajoista, eipähän pety, kun tulee uusia vastoinkäymisiä kohdalle. Sen huomannut ett välillä oli suojamuurit alhaalla, nyt ruvennut nostamaan niitä, vahvistamaan lisää, ettei kukaan satuttaisi mua enää enempää, etten päästäisi ketään enää lähelle. Pitäisi oppia olemaan huolehtimatta toisten ihmisten pärjäämisistä, ei kukaan piittaa minustakaan, joten miks välittäisin muista. Mun pitäis muuttua kovemmaksi ja kylmemmäksi, samanlaiseks kuin muutkin, pistäisin itseni muiden edelle. Toivotan jokaiselle tsemppiä tulevaan vuoteen, voimia ja jaksamisia selvitä elämän tuomista haasteita. Onnea ja rakkauttakin toivotan muille, toivottavasti on parempi tuuri kuin mulla on ollut.

   • Anonyymi

    Voimia myös sulle. Parempaa uutta vuotta. Toivon, että elämässäsi on ollut vain huono ajanjakso. Siitä on tie vain ylöspäin. Sinulla on varmaan myös suojelijoita.


   • Anonyymi

    Pitkä kirjoitus. Tämän luettuani tiedän ettei sinulle sovi kylmyys ja itsekkyys asenteeksi. Jos pystyt hae tasapainoa sieltä väliltä. Vielä parempi jos voit miettiä missä kehittyä vielä. Ja sitten se tärkein, kenet valitset. Jos ongelmana on ollut se perinteinen narsisti-empaatikko viritelmä niin lähde jatkossa suhteeseen vain kun olet varmistunut että löydät henkilön joka välittää sinusta oikeasti, eikä vain ulkonäön, ihastuksen tms. vuoksi.


   • Anonyymi

    Rakas ihminen, vaikka olisi asiat kuinka hyvin niin mielensä saa matalaksi ja tyytymättömäksi odottamalla saavansa jotain. Ainoa tie onneen on luopua odotuksista ja rauhoittua.


   • M-nainen

    Sinun ei pitäisi muuttua kovemmaksi eikä kylmemmäksi, se ei sovi sinulle. Kenenkään ei tarvitse muuttua miksikään. Pitää olla oma itsensä

    Älä lopeta haaveilua, unelmat pitävät hengissä huonojen aikojen ylitse!


  • Anonyymi

   Sinä 9:26 kirjoittaja, oletko ihan varma, että sinulla ei ole ystäviä? Oletko antanut vaikutelman, että et halua olla tekemisissä ystäväsi kanssa?

   Toivon sinulle terveyttä ja parempaa uutta vuotta!

  • Anonyymi

   Kiva aloitus:)

  • Anonyymi

   Joskus vaan on vaikea iloita siitä, että rakastaa toista (yksipuolisesti). Valitettavasti on olemassa ihmisiä, jotka käyttävät tunteitasi vain hyväkseen. Mitä mieltä olette siitä, että toinen tietää sinun olevan juuri nyt heikoilla ja lyö silti tasan siinä kohtaa vyön alle? En halua kokea samaa enää koskaan ja ehkä opettelen vielä nauttimaan yksinolosta. Haluan säilyttää jotain itselläni. Itsekunnioitukseni.

  • Anonyymi

   No näinhän se piteis ajatella....

   Aina ei vuoan mäne ihan niin...you know.

   My .....

  • Anonyymi

   Millä tavalla hän sinua loukkasi? Pystyittekö juttelemaan asioista?

  • Anonyymi

   Hyvää Uutta Vuotta. Tässäkään vuodessa ei ollut kyllä mitään vikaa, mediassa paasattu monta päivää tämän vuoden kauheudesta, että se olisi suunnilleen syytä mitätöidä ja unohtaa kokonaan. Pitäisi arvostaa sitä mitä on, osata ottaa olosuhteista aina irti paras mahdollinen.

  • Anonyymi

   Olen kuluvana syksynä kokenut sekä ihastumista kuin myös surua palstalla.Toivon, että ihmiset laittavat tarkempia tunnisteita
   kaipaamalleen ihmiselle. Tarkempi vihjekokoelma vähentää väärinkäsityksiä 👍

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11562
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   150
   8476
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   6745
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   3977
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   172
   2653