Aihe

Kulttuuripääkaupunki hanke ja taiteellinen tiimi

Anonyymi

En nyt rupea mitenkään tiimiin valittuja sormella osoittamaan etteivätkö asiaansa osaisi, vaan

Se vaan mietityttään että tiimissä ei ole yhtään Savonlinnalaista, kun kerta Savonlinnastahan sitä kulttuuripääkaupunkia ollaan tekemässä.

Olisi saanut olla ihan Savonlinnalaisia kulttuurin moniottelijoita olla mukana mutta ei, kun paikallinen osaaminen ei paikallista väkeä kiinnosta
Eikä Kuopiosta, Joensuusta, Enonkoskesta, Mikkelistä tai Imatrasta

https://ita-savo.fi/uutiset/kulttuuri-ja-viihde/f9d23bd5-adf1-461c-b331-9cf11535638d

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Asiaa on kritisoitu mutta ylimielinen hanketyöryhmä on osoittanut ettei sen tarvitse kuunnella kenenkään mielipidettä.
   Vaikkakin ryhmä on markkinoinut hanketta "kaikkien yhteisenä asiana".

   Hitaammat eivät ole vielä ymmärtäneet mikä idea kulttuuripääkaupunkihankkeessa on savonlinnan osin.

   Se on seuraava: Kaasinen on hankkeessa aivan puhtaasti oopperan bulvaani, eli hänen tehtävänsä on pyrkiä lisäämään oopperan asiakkaita. Ei suinkaan mitään kaikkien yhteisten kulttuuritapahtumien asiakkaita. Kuopion jengin ainoa tarkoitus on saada hankerahaa kuopiolaisille askartelijoille jotka ovat tuottaneet mm. sen muovijätekasan sittarin rantaan. Sitten on nämä "matkailuyrittäjät" jotka haluaisivat omiin rötisköihinsä asiakkaita. Ainoa savonlinnan edustaja hankeryhmässä on paluumuuttaja jolla on sidos kulttuurikellariin. Lyhyesti sanottuna näin.

   Epäavoimempaa eli sulkeutuneempaa "kaikkien yhteistä" hanketta ei ole nähty ainakaan vuosikymmeneen. Hankkeen kokonaiskustannuksia pimitetään ihan tarkoituksella koska ne ovat yli 10 miljoonan luokkaa "hyödyn" ollessa vain muutamien prosenttien lisäys majoituspalvelujen käytölle. Kansa ei hyödy tuosta hankkeesta millään tavalla. Saimaa-ilmiön nettisivulla on suoranaisia valheita joille ei ole mitään perusteita.

   Joku voisi kertoa mikä on torin kulmalle tuodun saimaa-ilmiö kontin funktio? Miten sen on ajateltu tuovan lisäarvoa mihinkään asiaan? Näitä kritiikin kohteita voisi listailla hyvin paljon, mutta pidetään vielä pari tietoiskua povarissa sitä varten, että joku näistä alkaa kerjäämään kunnolla.

   Kulttuuriväen sanoma tässä aiheessa tuntuu olevan epärehellisyyden pitäminen ihan hyvänä toimintamallina. Sellaisella sanomalla on pitkä häntä.

  • Anonyymi

   Ihmekös tuo kun ei koko hankeorganisaatiossa taida olla kuin yksi Savonlinnasta. Kaasinen on Joensuun kulttuurijohtaja. Mutta mikäs siinä kun Savonlinna maksaa viulut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   10465
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   105
   3869