Aihe

Keskustalaiset ministerit huippuja

Anonyymi

Kansanedustajat ovat antaneet arvionsa hallituksen ministereistä. Lista on paremmasta päästään kovin Keskusta voittoinen. Ykkösenä Vanhanen, kolmosena Lintilä ja nelosena Kaikkonen. Vain pääministeri Sanna Marin mahtuu keskustalaisten rintamaan parhaiden joukossa, Marin siis toisena.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007713868.html

Näinhän asia on nähty tälläkin palstalla, Keskustassa on vakaata osaamista, samaten pääministerissä, muuten melkoista höttöä on tämä hallitus. Kolme ministeriä jää jopa nollille kansanedustajien arvioissa, kaksi vihreää ja yksi demari. Sekään ei mikään yllätys.

Kun katsoo listan häntäpäätä, niin sijalta 10 ( joka on keskimmäinen sijoitus, siis eräänlainen mediaani) alaspäin on 9 vihervasemmistolaista, ja yläpuolella 4 vihervasemmistolaista, heidän kaikkien puheenjohtajat ja Ville Skinnari. Keskustan kakki viisi ministeriä ovat kympin sakissa.

Tämän arvion ovat siis tehneet kansanedustajat, joilla varmasti on paras tietämys ja näkemys kunkin ministerin osaamisesta ja toiminnasta.

24

79

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mielenkiintoinen myös tuo kaikkien aikojen mitalitaulukko. Lauri Ihalainen kärjessä, mutta muutoin kovin Kokoomus voittoinen ainakin kultamitaleita saavuttaneiden kohdalla. Ei taida nyky kykypuolueesta löytyä yhtä vahvaa osaamista

   • Anonyymi

    Kansa Kostaa Vaaleissa, kyllä Vihrekepulaisilla tulee itku


  • Anonyymi

   Kansa siis antoi tuomionsa, edustajiensa välityksellä!

   Huvittavaa toki, mutta on siinä jotain vakavasti arvioitavaakin.

   SDP ja Kepu edustavat keskiluokan (virkamies-maanomistajaluokan) politiikkaa. Lievä vasemmistolaisuus ja jämerä vanhoillisuus. Demokraatit ja republikaanit, labour ja tory.

   2-puoluejärjestelmää kohti mennään, Hyvää Uutta Vuotta!

   • Anonyymi

    Demareita tulos varmaan jossain määrin hävettää, vihreitä suunnattomasti. Vaikka eiväthän vihreät osaa hävetä. Vasemmistoliitto on mikä on, ei siellä osaamista ole koskaan ollutkaan


   • Anonyymi kirjoitti:

    Demareita tulos varmaan jossain määrin hävettää, vihreitä suunnattomasti. Vaikka eiväthän vihreät osaa hävetä. Vasemmistoliitto on mikä on, ei siellä osaamista ole koskaan ollutkaan

    Ville Skinnarin (sdp) hyvä pistepotti yllätti, sillä hänhän on ollut varsin näkymätön mediassa koronakriisin aikana. Ehkä kuitenkin eduskunnasta käsin on ollut enemmän esillä. Ministereistä suurelle yleisölle kaikkein tuntemattomin Thomas Blomqvist (rkp) nousee keskivaiheille kai siksi, ettei ole joutunut kiusallisten kysymysten eteen.


   • Anonyymi
    Pystyyn_kuollut kirjoitti:

    Ville Skinnarin (sdp) hyvä pistepotti yllätti, sillä hänhän on ollut varsin näkymätön mediassa koronakriisin aikana. Ehkä kuitenkin eduskunnasta käsin on ollut enemmän esillä. Ministereistä suurelle yleisölle kaikkein tuntemattomin Thomas Blomqvist (rkp) nousee keskivaiheille kai siksi, ettei ole joutunut kiusallisten kysymysten eteen.

    Tässä kansanedustajat arvioivat ministereitä, ja heille näkyvyys on tietysti erilainen kuin suurelle yleisölle. Siksi Sinnari varmaan pärjää, hän tekee hyvin sitä työtä joka näkyy eduskunnassa.

    Koskapa kysely on tehty koko eduskunnalle, niin tietysti myös yhteistyö opposition kanssa näkyy tuloksissa, ja lienee yksi syy, ettei Marin noussut tässä ykköseksi. Hänellä kun on paha kokoomusallergia, persuallergian lisäksi. Kuulemma ei puhu eikä pukahda kokoomuslaisten suuntaan Sanna.


  • Anonyymi

   Paavo Lipponen on unohdettu ylivertaisista työnsä tuloksista huolimatta , eikä ole edes huomioitu hänen ernomaista kykyään hallita vaikeita tilanteita ja pitää koko Suomen eripurainen poliittinen kenttä koossa eikä ole muistettu hänen kykyään pitää kyvyttömät poliittiset häiriköt kurissa . Hänellä oli myös kyky ajatella koko Suomen kansan parasta päätöksissään . Osoittakaa nyt kunnioituksenne Paavo Lipposelle .

   • Anonyymi

    Kansanedustajilta ei tässä kyselyssä kysytty entisistä ministereistä.


   • Anonyymi

    Sai rahhuuta 200 000 euroa afrikkalaiseen vessabisnekseensä valtiolta.


  • Anonyymi

   Aivan ; silloin olisi muistettu Paavo Lipponen parhaana .

   • Anonyymi

    Paavo on päässyt poliitikkojen eliittiin, onhan hän keksinyt aikanaan taitetun indeksinkin, jopa tehnyt putkimiehen töitäkin.


  • Anonyymi

   Jos Marin olisi vaikkapa Kiurun näköinen, olisi hän myös häntäpäässä.

   • Anonyymi

    Sinun mielestäsi siis kansanedustajat tekevät arvionsa sen mukaan, kuka ministeri miltäkin siellä ministeriaitiossa näyttää? Edukunnassa on paljon naiskansanedustajia, kait he ovat nähneet Vanhasen charmin kun ykköseksi nousi.

    Saattaahan se noinkiin olla, vaan saattaa olla olemattakin.


   • Anonyymi

    Jos Marin olisi Saarikon näköinen, niin Marinilla olisi silloin myös painoarvoa.


  • Anonyymi

   Tällaiseen kyselyyn kansanedustajat luultavasti vastaavat rehellisesti,
   sitävastoin vaaleissa pyrkivät haalimaan ääniä laskelmoiduilla mielipiteillä ja esiintymisellä.

   Eli tämä tulos ei edusta kansan näkemyksiä juuri lainkaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pekka Haavisto on hoitanut ulkoministerin pestinsä tähän mennessä parhaiten kautta aikain ja olisi erittäin kunnioitettu myös kotimaassa ilman tuota onnetonta viranhoidon nopeuttamisasiasta syntynyttä rääpimistä , hän sentään toimi kun muu Suomi pysähtyi byrokratian rattaiden jumiutumisen takia ja kaiken lisäksi oppositio yritti vieläpä lyödä lisää jumiuttavia kapuloita rattaisiin . Ilman häntä Suomi olisi aivan erilainen erittäin kurja paikka .

  • Anonyymi

   Jos kansalta olisi kysytty, ei rahaa huijareille jakava Lintilä tuohon kolmikkoon kuuluisi.

  • Anonyymi

   Keskustan ministerit pärjäävät hyvin kun heillä on sitä maalaisjärkeä. Ei öyhötetä turhista asioista.

  • Anonyymi

   TOLPPATALON TUKI PUMMI KEPUT VIELÄ ON SUOMESSA SÄÄTIÖITÄ KUPPAAMATTA KUIVIIN TEHTAITA MYYMÄTTÄ, LAKKAUTTAMATTA TILIT PULLOLLAAN RAHAN PASKAA ROHMUAMATTA KEPULAISILLE HYVÄ VELI VERKOSTON KAUTTA TEITÄ TEKEMÄTTÄ PAITSI YHELLE PUMMILLE.

  • Anonyymi

   Joku kehui Haavistoa tuolla ylempänä, no , on hän hoitanut hommansa ei siinä mitään, paria tunarointia lukuunottamatta. Al-hol meni täysin penkinalle, vain Eduskunnan Hallituskaverit pelasti Haaviston huutoäänestyksellä! Eikä pidä unohtaa Haaviston Caruna toilailuja, josta kärsii koko Suomi hamaan tulevaisuuteen!

  • Anonyymi

   Tympeää luettavaa punavihreille ja sosialisteille.
   https://is.mediadelivery.fi/img/978/9ce088f7cc8c4a98a450d4e8a2270187.jpg.webp

   Siitä saisi maitojunan tilata heti 9:lle -alle 10 pisteen omaaville hännillä.
   Ei he täytä ministerin saappaita, edes laina saappaissa.

   Pääministeri Sanna Marin jäi IS:n ministeripörssin kakkoseksi. Marinia parhaaksi ministeriksi äänesti 6 kansanedustajaa 34:sta.­

   Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) ei saanut yhtään puoltoääntä ministeripörssissä. Haaviston toimia al-Holin tapauksessa puitiin vuosi, ja Haavisto sai vakavat moitteet perustuslakivaliokunnalta.­ Silti jatkaa? ihme sälli !

   Kolme ministeriä ei saanut lainkaan mainintoja. Ulkoministeri Pekka Haavistolle (vihr) pisteitä ei antanut edes yksikään kyselyyn osunut vihreä. Haaviston lisäksi nollakerholaisiksi jäivät ympäristöministeri Krista Mikkonen (vihr) ja kuntaministeri Sirpa Paatero (sd).

  • Anonyymi

   Mitä järkeä pitää huonoja ministereitä? Paatero ajoi TUL puheenjohtajana senkin alas.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   613
   30017
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   297
   21869
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14100
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   11074
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   93
   8197