Aihe

Ei saa sanoa Perussuomalaista porvariksi. Se on rikollista syrjintää

Anonyymi

Perussuomalaisten vastustajat jankuttavat samoja ristiriitaisia mielipiteitään kokoajan. Ensin he sanovat että Persussuomalaiset ovat työttämiä ja vähätuloisia ja toisaalta he sanovat että Perussuomalaiset ovat porvareita. Eikö tämä ole täysin ristiriitaista? Ainakin laitonta se on sillä Suomessa ei saa syrjiä ketään yhteiskuntaluokan perusteella. Porvari sanan käyttö on vasemmistopopulismia ja rikollista syrjintää.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jep ja persut on "yli-ihmisiä".

   • Anonyymi

    Kyllä, kaikki persut saavat elää, koska Jumalan rangaistus ja kuolemantuomio ei kosketa Persuja


   • Anonyymi

    Persun pelko on viisauden alku


  • Anonyymi

   Onneksi On PerusSuomalaiset Puolustamassa Kansaa Ja Kansa Antaa Kannatuksen, Vaaleissa Näkyy !

   • Anonyymi

    Ja Gott mitt uns, eli Jumala kanssamme


  • Anonyymi

   Jeesuksen pyhä veri varjelee meitä

  • Anonyymi

   Persut ovat valehdellen uskotelleet köyhille sellaista jotta köyhän pitäisi ottaa itse vastuuta omasta elämästänsä alkaen porvariksi.

   Suomenkansan tyhmimmät ovat ottaneet todesta tuollaiset öyhötykset ja näin on saatu persujen kannatus nousuun kun esson-baarin kerjäläiset on saatu herrojen toimesta ottamaan velkaa ja perustamaan siivousalanyrityksen tai sitten vaikkapa vanhustenhoitolaitoksen. Näin on saatu taas yksi tyhmä duunari uskomaan jotta hänestä on tullut porvari. Näin se persuaate leviää kuin korona Suomessa.

   • Anonyymi

    Kyllä jokaisen aikuisen tulisi ottaa itse vastuu omasta elämästään, eikä elää kerjäten ja anatellen muilta kuten Demari.


   • Anonyymi

    Ja Demarit puolestaan uskottelevat köyhille että jokainen tarvitsee holhousta vielä aikuisena. Mietippä kumpi on itseasiassa järkevämpää?


   • Anonyymi

    Demarit uskottelevat köyhille että kun kukaan ei ole rikas niin kukaan ei ole myöskään köyhä. Pitääkö tämä nyt muka paikkansa?


  • Anonyymi

   Pyh. Tätä hemmetin uhriutumis sontaa taas persuilta. Meitä muita ei noin vaan koneella teitä palvomaan. Kritiikkiä tulee antaa silloin ku siihen on aihetta. Persujen tapauksessa koko ajan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   487
   5651
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   95
   5548
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4819