Aihe

MESIRANTA Tampere/ Kangasala. Trukkipalvelu-kuljetusliike.

Anonyymi

Olivakko samaa firmaa,sinivalkoset trukit ja vihreevalkoset rekat.Oliko sama omistaja,Mesirannalla oli ainakin irtoperävetureita ja säiliöautoja.Trukkeja näkyi pirkanmaalla päivittäin katukuvassa,taisi olla parisenkymmentä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oli eripuljuja,eipä ole kumpaakaan enään.

  • Anonyymi

   Mesiranta Kangasala oli omansa ja Voitto Mesiranta Tampere oli trukkifirma.Voitollakin oli ulkomaanautoja 1970 luvunalkuun asti.

  • Anonyymi

   Oli samaa puljua tai ei niin oli vehkeet.Poikkeuksellisen siistejä oli trukit työkoneiksi ja rekat oli aina siistiissä kunnossa.Oli näyttäviä laitteita,maalatut vanteet yhtiön väreissä ym,,Rekoissa ja trukeissa.

  • Anonyymi

   Kalervo myi kuljetusliikkeen oikeaan aikaan,hinnat oli jo silloin kannattavuustason alapuolella ja sai hyvänhinnan kuljetusliikkeestä.

  • Anonyymi

   Liikennelupia kun ruvettiin jakaan R-kikkarilt a niin moni perheyritys meni myyntiin. Enpä kyllä yhtään ihmettele,nykyään monessa talossa rengit tienaa enemmän kuin isäntä.Kontti/irtoperähommissa mennään kokoajan kannattavuuden alapuolella,mahdoton pitää palkkakuljettajaa saati maksaa Tessinmukanen palkka.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   103
   5917
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   496
   5740
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   5289