Elisa irtisanoi kostoksi ADSL-liittymän

Anonyymi

Elisa irtisanoi vanhemmiltani ongelmitta toimineen, kotitoimistokäytössä olleen 10/1 ADSL-liittymän päättymään vuodenvaihteessa. Ilmeisesti motivaatio yhteyden alasajolle on ollut se, että alueen kuparikaapelit ovat Dna:n omistuksessa, ja tarkoitus on ollut "pakottaa" vanhemmat (Elisan) mobiiliyhteyden käyttäjiksi. Mainittakoon erikseen, että alueen puhelinverkon omistava Dna ei ole irtisanonut omia ADSL-asiakkuuksiaan, vanhemmillani on yrityksen toimistotiloissa myös Dna:n ADSL. Dna ei tällä hetkellä enää kuitenkaan myy uusia ADSL-liittymiä alueelle. Olemme olleet täysin tietoisia, että 10/1 ei ole tämän päivän tasolla nopeaksi katsottava yhteys, mutta vallitsevaan käyttötarpeeseen nähden täysin riittävä. Vaihtoehtona on käytännössä tuolla alueella vain 4G kiinteiden kuituyhteyksien puutteen vuoksi.

Asiakkuus Elisan kanssa alkoi ihan "vertailun vuoksi" -kokeiluna n. 5 vuotta sitten ja se on ollut hyvin, hyvin vaikeaa. Elisan nimissä soiteltu isälleni työaikana häirikköpuheluja kuukausittain, suoranaista puhelinterrorismia siis. Reppanamyyjät, käsittääkseni jostain Espanjan aurinkorannikolta tai ties mistä käsin tekevät provikalla duunia maan suurimmalle teleoperaattorille, mutta kyse ei ole asiakaspalvelusta vaan jostain muusta. Soittelu ei ole asiakaspalvelua vaan pakkomyyntiä. Myyjät eivät ole edes ystävällisiä eivätkä tahdikkaita (joka olisi omia maksavia asiakkaita lähestyttäessä ainoa mahdollisen menettelytapa), vaan aggressiivisia "luukuttajia", jotka eivät lopeta puhelua pyydettäessä, vaan nostattavat verenpainetta ja suorastaan kerjäävät nyrkkiä naamaansa. Elisa väärinkäyttää luottamukselliseen asiakassuhteeseen perustuvia yhteystietoja pakkomyynnin kohdistamiseen omiin asiakkaisiinsa.

Myyntipuheet ovat sitä, että osta nopeampaa, osta kalliimpaa. Myyntipuheissa on valheellisesti sanottu mm. niin, että vanhemmilleni on myyty "vahingossa" väärä liittymä, koska vanhempieni yritys on liittymän omistaja, eikä tuollaista (muka) olisi pitänyt/saanut yritysasiakkaille myydä. Mm. edellisellä argumentilla yritetty myydä väkisin jotain muuta, kalliimpaa yhteyspakettia. Soitot eivät ole loppuneet, vaikka on ystävällisesti ja vähemmän ystävällisesti sanottu, että nopeampaa yhteyttä ei tarvita, ja jos asia noin kovasti häiritsee, niin "irtisanokaa koko paska".

Noh, irtisanominen nyt lopulta toteutui ja Elisa irtisanoi liittymän päättymään 31.12.2020. Kuin viimeisenä vittuiluna Elisa katkaisi yhteyden 31.12 n. klo 22.30 eivätkä siis vahingossakaan antaneet sen olla päällä koko maksetun kk-maksun edestä. Sanomattakin on selvää, että vanhempani eivät enää IKINÄ ole missään tekemisissä Elisan kanssa tämän asiakaskokemuksen jälkeen. Sama tapahtuu myös omalta kohdaltani, eli kaikki henkilökohtaiset Elisan liittymäni lähtevät vaihtoon sekä elinikäiseen BOIKOTTIIN. Mikäli työelämässäni tai luottamustehtävissä omaan jatkossa edes pienimmänkin mahdollisuuden näyttää persettä Elisan suuntaan, en jätä sitä käyttämättä. Haistakaa vittu Elisa ja TÄYSMULKKU johtoportaanne!

2

1161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisipa 10/1 ADSL. Nykyinen mobiili-data kulkee aina alle tuon ja iltasella voi olla 0.3/0.05 megan liittymä.. mobiilidata ei toimi yleensäkkään ja huonolla säällä vielä vähemmän(kosteaa lunta puissa)..

    • Anonyymi

      meiltä katkesi jo n 19,45. rosvosivat n 4,5 tuntia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe