Elisa irtisanoi kostoksi ADSL-liittymän

Anonyymi

Elisa irtisanoi vanhemmiltani ongelmitta toimineen, kotitoimistokäytössä olleen 10/1 ADSL-liittymän päättymään vuodenvaihteessa. Ilmeisesti motivaatio yhteyden alasajolle on ollut se, että alueen kuparikaapelit ovat Dna:n omistuksessa, ja tarkoitus on ollut "pakottaa" vanhemmat (Elisan) mobiiliyhteyden käyttäjiksi. Mainittakoon erikseen, että alueen puhelinverkon omistava Dna ei ole irtisanonut omia ADSL-asiakkuuksiaan, vanhemmillani on yrityksen toimistotiloissa myös Dna:n ADSL. Dna ei tällä hetkellä enää kuitenkaan myy uusia ADSL-liittymiä alueelle. Olemme olleet täysin tietoisia, että 10/1 ei ole tämän päivän tasolla nopeaksi katsottava yhteys, mutta vallitsevaan käyttötarpeeseen nähden täysin riittävä. Vaihtoehtona on käytännössä tuolla alueella vain 4G kiinteiden kuituyhteyksien puutteen vuoksi.

Asiakkuus Elisan kanssa alkoi ihan "vertailun vuoksi" -kokeiluna n. 5 vuotta sitten ja se on ollut hyvin, hyvin vaikeaa. Elisan nimissä soiteltu isälleni työaikana häirikköpuheluja kuukausittain, suoranaista puhelinterrorismia siis. Reppanamyyjät, käsittääkseni jostain Espanjan aurinkorannikolta tai ties mistä käsin tekevät provikalla duunia maan suurimmalle teleoperaattorille, mutta kyse ei ole asiakaspalvelusta vaan jostain muusta. Soittelu ei ole asiakaspalvelua vaan pakkomyyntiä. Myyjät eivät ole edes ystävällisiä eivätkä tahdikkaita (joka olisi omia maksavia asiakkaita lähestyttäessä ainoa mahdollisen menettelytapa), vaan aggressiivisia "luukuttajia", jotka eivät lopeta puhelua pyydettäessä, vaan nostattavat verenpainetta ja suorastaan kerjäävät nyrkkiä naamaansa. Elisa väärinkäyttää luottamukselliseen asiakassuhteeseen perustuvia yhteystietoja pakkomyynnin kohdistamiseen omiin asiakkaisiinsa.

Myyntipuheet ovat sitä, että osta nopeampaa, osta kalliimpaa. Myyntipuheissa on valheellisesti sanottu mm. niin, että vanhemmilleni on myyty "vahingossa" väärä liittymä, koska vanhempieni yritys on liittymän omistaja, eikä tuollaista (muka) olisi pitänyt/saanut yritysasiakkaille myydä. Mm. edellisellä argumentilla yritetty myydä väkisin jotain muuta, kalliimpaa yhteyspakettia. Soitot eivät ole loppuneet, vaikka on ystävällisesti ja vähemmän ystävällisesti sanottu, että nopeampaa yhteyttä ei tarvita, ja jos asia noin kovasti häiritsee, niin "irtisanokaa koko paska".

Noh, irtisanominen nyt lopulta toteutui ja Elisa irtisanoi liittymän päättymään 31.12.2020. Kuin viimeisenä vittuiluna Elisa katkaisi yhteyden 31.12 n. klo 22.30 eivätkä siis vahingossakaan antaneet sen olla päällä koko maksetun kk-maksun edestä. Sanomattakin on selvää, että vanhempani eivät enää IKINÄ ole missään tekemisissä Elisan kanssa tämän asiakaskokemuksen jälkeen. Sama tapahtuu myös omalta kohdaltani, eli kaikki henkilökohtaiset Elisan liittymäni lähtevät vaihtoon sekä elinikäiseen BOIKOTTIIN. Mikäli työelämässäni tai luottamustehtävissä omaan jatkossa edes pienimmänkin mahdollisuuden näyttää persettä Elisan suuntaan, en jätä sitä käyttämättä. Haistakaa vittu Elisa ja TÄYSMULKKU johtoportaanne!

2

793

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisipa 10/1 ADSL. Nykyinen mobiili-data kulkee aina alle tuon ja iltasella voi olla 0.3/0.05 megan liittymä.. mobiilidata ei toimi yleensäkkään ja huonolla säällä vielä vähemmän(kosteaa lunta puissa)..

  • Anonyymi

   meiltä katkesi jo n 19,45. rosvosivat n 4,5 tuntia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2297
  2. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   287
   1421
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1355
  4. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1201
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   41
   1124
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   82
   1042
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   64
   909
  8. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   46
   863
  9. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   832
  Aihe