Aihe

Niko rakas ja soffe

Anonyymi

Tämä liikemies Niko tuli julkisuuteen kun pääsi pökkiin Sofiaa. Nyt Nikorakas on päivittäinen puheenaihe somessa, eikä vähiten murhainfossa?

Kermaperseen adhd kakara, joka tekee mitä huvittaa? Ja naureskelee tekemisilleen ja niistä saamilleen tuomioille?
Ymmärtääköhän Nikorakas yhtään, mihin se on menossa?.... Jos ei JR leimaa saa statukseensa tuomionluennassa, niin ihmettelen suomen oikeuslaitoksen yhdenmukaisuutta? Tämä ei kai ole mikään ennakko tapaus? Nikon käytös ja some tilitykset, valokuvat kertovat, missä mies menee?

Isillä on rahaa, sen tiedän. Mutta isin rahat eikä kirgiisialaisen näköisen ruotsalaisen jengipomon suojelu auta kongilla.?Riihimäellä lusii Nikon lisäksi muitakin psykopaatteja..

Vuosia sitten siellä puukotettiin joku nobody ruokalassa, siksi että istui väärällä paikalla? Tuli dokkari tapahtuneesta ja tekijä totesi vain, "ettei istu hänen paikallaan enään?"

Liikemies Nikolla istuminen olisi helppoo, isi maksaa suojelun ja ruotsin bandiitti suojelee, mitä suojelee.

Ei ole vuottakaan kun ikänsä laitoksissa viettänyt Valkeakosken tappaja tuikkasi teräesineellä liivimiestä silmään, syytä en tiedä, teki niin kun vitutti, eikä välittänyt seurauksista? Uskon, että siellä voi muutamaakin tavan väkivaltarikollista vituttaa kermaperse Niko rakkaan elvistely? Eikä kaikki välitä seurauksista. Ei tule olemaan tällä Tampereen" Pablolla" helppoa. Noista Nikorakkaan insta päivityksistä vielä sen verran, ettei kai kuvissa näkyvät päälliköt ole niin tyhmiä miltä vaikuttavat? ( vain tyhmä maitotilallinen laittaa hyvin maitoa tuottavan lehmän ensimmäiseen teurasautoon??)

Jos Nikorakas kävelee tuomionsa jälkeen linnasta pihalle samassa kunnossa kun sinne meni, niin ihmettelen suuresti. Iskän vaikutus yhteisten busineksien kautta vaikuttaa, mitä vaikuttaa.

Jos Nikorakkaalle nyt lyödään vaan panta jalkaan ja päästetään Espanjaan jatkamaan projektijohtajan töitä isin yhtiössä, niin kuka enään luottaa demokratiaan? Esa ja Esan suku määrää tulevaisuuden??

6

189

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ainakin 10 vuoden kakku tulossa, ja tuomionsa aikana putoo todennäköisesti lisää?

   Tää kaveri vaan hymyilee ja käy nostaan automaatista 20 000e isin rinnakkaiskortilla

   • Anonyymi

    Niko ei saa kuin korkeintaan viisivuotta ja senkin istuu avovankilassa. Olet ihana Niko.


  • Anonyymi

   Kaveri ilkkuu syyttäjille yleisesti somessa jo ennen kun tuomio on luettu? Niko pitää koko suomen oikeusjärjestelmää pilkkanaan?

   Jos Niko ei istu 13 vuotta, pelkästään yleisen uskottavuuden takia? Niin esimerkillistä työskentelyä oikeuslaitokselta suomessa? Moni peruskoulun päättävä saattaa vetää levyseppä hitsaajan tutkintoon tähtäävät ammattioppilaitoksen paperit takaisin ja harkita tulevaisuuden ammattia uudelleen??

   Ferrarit, kauniit naiset, merkkivaatteet, julkisuus, voi alkaa kiinnostamaan enemmän kun 8 tuntia/pvä jossain likasessa ja öljynhajuisessa konepajassa paskaset haalarit päällä? Vain siksi, että saat asuntolainasi kk erän maksettua ja lämpimän ruuan 2 kertaa päivässä?

  • Anonyymi

   Se on voi voi. Uutta rikosta pukkaa, rikosala.on sama eli.huummeet.
   Uutiset Yle, IS, IL 12.1.
   Sita en ymmärrä, että näinkin kovan luokan rikollinen ei ole matkustuskiellossa.

   • Anonyymi

    Onkohan Niko lähtenyt kauas pois..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onkohan Niko lähtenyt kauas pois..

    Kai sille muutamia miljoonia on johonkin jemmaan jäänyt, nyt sitten vaan intiaan hankkimaan kuolintodistus ja iskän vapaamuurari ystävät järjestelevät nikorakkaalle uudet dokumentit ja luovat kokonaan uuden persoonan😆 sitten paljastuu isä Esan 35 vuotta sitten ruotsin laivalla tekemä syrjähyppy ja nikon kaksoisveli tapaa vihdoin isänsä😃😃


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   10856
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   121
   4319