Aihe

Missä Piäministeri rokottee jakamatta

Anonyymi

Missä tämä tissivakojen esittäjä ku tarviis ne rokotteet pistää? Ei ole änkyttämässä me hoidamme. Tässä nähdään tämänkin pissiksen vastuu asioiden hoidossa ja organisoinnissa. Ei osaa käskyttää halintoaan hoitamaan asoita.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Rokotteessa niin paljon sivuvaikutuksia, jopa naama voi valahtaa.
   Ei sitä tiedä, kun Sannaa pistetään, hänelle voi kasvaa B-kupit.

   • Anonyymi

    Odotetaan seuraavaa Voguen kuvaa, jos rokote on tehonnut😁


  • Anonyymi

   Minä, Minä, Minä, Minä ja Minun hallitus Sanna on aina tavoittamattomissa.

   Yhtään asiaa, paitsi 31 miljardia velkaa, ei tämä viherkommariporukka osaa hoitaa!

  • Anonyymi

   Piilossa lymyää ja avustaja-armeijan kanssa miettii seuraavaa julkilausumaansa jossa haukkuu kaikki muut kansalaiset presidentti mukaan lukien.

  • Anonyymi

   Suomeen on tullut vain 50 000 rokotetta vaikka pitäisi olla tullut yli 300 000. Muut maat vetävät välistä ja Marinin hallitus istuu hiljaa. Me maksetaan etelän maiden koronalaskut eikä saada edes rokotteita. Marin ja Kiuru on nyt hiljaa? Miksiköhän?

  • Anonyymi

   MIKÄ PÄÄMINISTERI MARIN, JONNIN JOUTAVA KAKARA ON LEPAKKO LUOLAN LUUTA.

  • Anonyymi

   Marin osasi taitavasti vaatia Jussi Pesoselta yhteiskuntavastuuta, Pesonen on UPM:n tulosvastuussa, eikä koko yhteiskunnan.
   Rokotuksista ei sensijaan kukaan näytä kantavan yhteiskuntavastuuta, ministerit avustajalaumoineen on veronmaksajille kallista eliittiä.
   Korona ylätti hallituksen, suojavarustepula ylätti vaikka Pekonen ja Haatainen kilvan kehuivat eduskunnassa 23.03.2020 valmiusvarastossa olevien välineiden riittävän.
   Rokotushitaus yllätti, eikö rokotteita odotellessa ollut aikaa tehdä tehokasta suunnitelmaa, vai onko ministereillä liian vähän avustajia ja avustajien avustajia?
   Mikäli yksityisen yrityksen tulosvastuussa oleva henkilö aikaansaisi vain jatkuvien sotkujen lisäksi satoja kuolonuhreja, ei varmasti kehuttaisi.

   • Anonyymi

    Just näin, tämä kassaneiti ei tiedä vittuakaan yhteiskuntavastuusta. Kohta seisoo koko lehmälauma rivissä kuin navetan parsissa selittämässä ja haukkumassa TV:ssä virkakuntaa.
    Lainarahaa on helppo lapioida suomeen muutama näppiksen painallus tietsikassa ja taas pölähti miljardi lainaa suomeen tämän osaa jopa Sanna Marin.


  • Anonyymi

   Verorahoja jaetaan hövelisti alhaisenverotuksen maihin, Haaviston ketku lupasi lahjoittaa solidaarisuudesta rokotteita EU:n ulkopuolelle vaikka suomalaisten rokotukset on EU: hitaimpia. Hallituksen tehtävä näyttää olevan kaikkien muiden etujen ajaminen ja suomalaiset veronmaksajat saavat vain maksajan roolin.

   • Anonyymi

    Osaava pääministeri, hahaa huutonaurua


  • Anonyymi

   Mitä muuta voi osottaa rikollisia palkitsevalta "kassatyttö" pääministeriltä.

   Mitä enemmän teet rikoksia sen suuremman palkkioviran Sanna järjestää! Rötöstelijä Antista tehdään lakia vahtivan valiokunnan johtaja ja rikoksia tehnyt Pekka Haavisto jatkaa kuten ennenkin tihutöiden tekoa.

   Tätä on demareiden toiminta pohjimmiltaan. Aivan suoraan Sannan esikuvien Maon tai isä aurinkoisen Stalinin oppikirjoista. Itselle, perheelle ja puolueelle kaikki edut ja kaikki muut kärsikööt!

  • Anonyymi
   UUSI

   VOI KAUHEETA MARININ TYTTELI YRITTÄÄ HIOSTAA HIILLOSTAA ISOJEN MAITTEN ISOJA HERROJA ROKOTE TOIMITUKSISSA. PIKKU PIMU TEKEE ITTESÄ JA KOKO KANSAN NAURETTAVAKSI OMILLA HÖPÖTYKSILLÄÄN OLET JO NAURETTAVA SINULLE NAURETAAN MAILMALLA.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   20068
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   15988
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12753
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   311
   10404
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10259