Aihe

Ay ja kommarit Suomen tuho

Anonyymi

Ellei Suomessa saada pikaisesti rajoitettua ay liikkeen ja kommarien valtaa, niin koemme perikadon. Nämä örvelöt käyttävä uhkailua, kiristystä ja ns. työsuojelua keppihevosenaan. Heidän tahtotila on saada talous kuralle ja pyydä idän paholainen apuun. Nyt tarvittaisiin uusi Lapuan liike.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meillä on nyt todella vasemmistolainen hallitus. Keskusta ei paljon pysty tuon hallituksen päätöksiin vaikuttamaan. Saarikko on aivan liirum-laarum noitten vasemmistolaisten käsissä.

   Kulmunin olis pitänyt saada olla sillä paikalla. Mielestäni hänellä on terveet ajatukset siitä, kuinka hallituksen olisi pitänyt edetä monien asioiden hoidossa.

  • "Ellei Suomessa saada pikaisesti rajoitettua ay liikkeen ja kommarien valtaa...."

   Väliin p-trollit jauhavat kommunistien kadonneen Suomesta. Tässä heitä pidetään Suomen valtiaina. Koettaisitte päättää miten asia on.
   Kommunistit toimivat ay-liikkeesssä ja tukevat sitä kaikin voimin.
   Kommunistit tukevat laadittuja työturvallisuuslakeja ja toimivat työterveyden edistämisen puolesta.

   P-trolli on aivan oikeassa. Suomen työväenluokka ei ole niin tyhmä kuin jotkut porvarit olettavat. Joukkovoimaa on ja sitä käytetään. Persuismin hyökkäys on pysäytetty ja huommenna se on mennyttä kalua.
   Porvarien edesmennyt väkivaltainen Lapuan Liike saattaa joitain kiihottaa herättää se henkiin. Sekin lyödään kanveesiin, jos sitä yritetään. Toisaalta persuismi ei pärjää eteenpäin ilman väkivaltaa mutta väkivaltaan se kuoleutuisikin.

   Jäljelle jää työväenluokan ryhdistäytyminen. Ehkä ensimmäisenä vuorossa olisi estää Suomen militarisoituminen. Sotahävittäjien tilaaminen tulee perua ja varat (n. 50 mrd euroa) tulee siirtää yhteiskunnallisten toimintojen tueksi.

   • Anonyymi

    Elä nää höpise. Teidät pistetään rautoihin. Stalin on kuollut ja kuopattu, uskokee jo.


   • Anonyymi

    Kynsiäkö purette, jos kapitalismi lähtee.


  • Anonyymi

   Ay federaation +50v änkyrät kommari manifesteineen ovat huolissaan asemistaan sillä eivät kelpaa muuhun kuin suojelemaan menneen maailman malliaan

  • Anonyymi

   Mikä on hyvä intiaani, onko kommari samoin

  • Anonyymi

   Nyt kommareita ovat oikeistovihreät.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   418
   4893
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1750