Aihe

FIXIT FIXIT

Anonyymi

Miltä nyt tuntuu kun saarijärvi on koko suomen naurunaihe ! ? Junttiälvänöiden pääkaupunki tämän miss fixitin typeryyden takia .. .

6

184

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinähän sen tiedät kerro lisää.

  • Anonyymi

   Mistä johtuu fixit typeryys ? Onko se vain seurausta siitä että jäi koulut käymättä ja eletään pimeydessä imbesillinä ja siitä sitten tulee näitä harhoja vai tuleeko toisen harhan eli uskonnon kautta ?

  • Anonyymi

   Miten voi olla sairaanhoitaja jos on noin tietämätön tieteistä ja faktoista ?

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Näin sitä taas kerrotaan ihan itsestään kaikki oleellinen


  • Anonyymi

   EU-kannattajat ovat itsenäiseen ajatteluun kykenemättömiä juppeja jotka ovat hukassa heti kun raitiovaunuliikenne tai kännnyköiden akut loppuvat.Maksavat mitä vaan,kunhan saa olla "euroopankansalaisia"Kysyn,miltä tuntuu kun ainakin puolet europpaa nauraa,niin että pissat tulee housuihin.Ei se mitään,Suomi maksaa!
   Kyllä Suomi pärjää omillaan,ei tarvita holhousta.EU paisuu ja paisuu kunnes räjähtää.

   • Anonyymi

    Täsdä faktat ! Euroopan unioni on vuodesta 1957 lähtien toiminut rauhan ja vaurauden puolesta kansalaistensa hyödyksi. Se auttaa suojelemaan kansalaisten perustavanlaatuisia poliittisia, sosiaalisia ja taloudellisia oikeuksia.

    Vaikka EU:n tuomat hyödyt voivat tuntua itsestäänselvyyksiltä, ne ovat konkreettinen osa jokapäiväistä elämäämme.

    Rauha ja turvallisuus

    Keski- ja Länsi-Euroopassa on meneillään niiden historian pisin rauhan aika. EU on historian onnistunein rauhanhanke, ja sille on myönnetty Nobelin rauhanpalkinto. Eurooppalaisia yhdistävät paitsi läheiset taloudelliset ja kulttuurilliset siteet myös yhteiset demokraattiset arvot.

    Sisämarkkinat

    EU:n sisämarkkinat ovat kehittyneimmät ja avoimimmat markkinat maailmassa. Ne perustuvat EU:n neljään keskeiseen vapauteen, joiden ansiosta EU:n kansalaiset voivat

    asua tai työskennellä missä tahansa EU-maassasiirtää varoja paikasta toiseenmyydä tuotteita ilman rajoituksiatarjota palveluita tasavertaisin edellytyksin.Korkeat elintarvike- ja ympäristöstandardit

    EU-maiden tiiviin yhteistyön ansiosta elintarvikkeisiimme ja ympäristöömme sovelletaan maailman korkeimpiin kuuluvia laatustandardeja. Häikäilemättömät yritykset eivät pääse kuin koira veräjästä, jos ne yrittävät myydä saastuneita elintarvikkeita tai saastuttaa jokia tai maaseutua.

    Edut kuluttajille

    Ostosten tekijät voivat tehdä ostoksia huoletta tietäessään, että heillä on oikeus palauttaa tuotteensa ja saada rahansa takaisin. Matkustajat voivat huoletta ostaa juna- tai lentolippuja, koska he saavat korvauksen myöhästyneestä tai peruuntuneesta matkasta. EU:ssa myytyihin tuotteisiin sovelletaan maailman tiukimpiin kuuluvia laatu- ja turvallisuusstandardeja.

    Ihmisoikeudet

    EU suojelee kaikkia vähemmistöjä ja haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä ja puhuu sorrettujen puolesta. EU ajaa kaikkien yhdenvertaista kohtelua henkilön kansallisuudesta, sukupuolesta, kieliryhmästä, kulttuurista, ammatista, vammaisuudesta tai sukupuolisesta suuntautumisesta riippumatta.

    Kansainvälinen vaikuttaja

    Yhdessä toimiessaan EU-maat saavat äänensä paljon voimakkaammin kuuluviin kansainvälisillä kentillä kuin yksittäiset 27 pienet ja keskisuuret valtiot. Meillä on poliittista vaikutusvaltaa. Kaupan saralla EU:n sääntely ja tuotestandardit ovat muotoutuneet kansainväliseksi normiksi ja niitä on otettu käyttöön ympäri maailmaa.

    EU tuo kansalaisilleen muitakin hyötyjä:Voit käyttää puhelinta ja verkkopalveluita ilman lisämaksuja koko EU:n alueella. Voit käyttää verkossa toimivia video- ja musiikkisuoratoistopalveluita koko EU:n alueella ja luottaa siihen, että EU:n lainsäädäntö suojelee henkilötietojasi.Oikeuksistasi pidetään huolta matkustaessasi: EU-säädökset turvaavat oikeutesi, jos matkalla kohdallesi osuu myöhästymisiä tai peruutuksia. Sinulla on oikeus oikeudenmukaiseen kohteluun, oli kulkuvälineenä sitten lentokone, juna, laiva tai linja-auto.Voit hyödyntää EU:n tarjoamaa koulutusta ja yrityksellesi tarjolla olevaa tukea: EU:n ohjelmien kuten Erasmus+:n kautta saat koulutusta, josta on hyötyä urallasi. EU auttaa myös sinua myös saamaan kaiken irti liiketoiminnastasi – tarjolla on esimerkiksi rahoitusta, valmennusta, verkostoitumismahdollisuuksia ja vaihto-ohjelmia.Työntekijänä sinua suojellaan epäoikeudenmukaiselta kohtelulta työelämässä Euroopan unionin perusoikeuskirjalla. Siinä kielletään kaikenlainen syrjintä, myös palkan ja irtisanomisten saralla.EU:n kansalaisena sinua suojellaan globalisaation nurjilta puolilta, kun EU tukee pieniä yrityksiä ja varmistaa lainsäädännöllä, että isot yritykset maksavat oman osuutensa veroista.


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4976
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1887