Aihe

Työttömiä vuodenvaihteessa 552 000

Anonyymi

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vasemmisto Marinin johdolla tekee todella selvää jälkeä Suomesta.

  • Anonyymi

   "Seura-lehti on tehnyt enemmänkin kiinnostavia laskelmia työttömyyden ympäriltä. Tilastotietoja yhteen laskemalla lehti on päätynyt siihen, että jopa 514 444 suomalaista tekee vuosittain ilmaista työtä. Tämä ilmaistyö paisuttaa piilotyöttömyyttä ja vaikuttaa työttömyysprosenttiin.
   Kun työtön on kuntouttavassa työtoiminnassa, hän ei näy työttömien työnhakijoiden tilastoissa. Seura-lehti huomauttaakin, että näin hallitus kaunistelee tilastoja ilmaistöillä.

   Selkeästi työttömiä
   Työttömyystilastojen kaunistumista selittää osaltaan suhdanteiden parantuminen eli työpaikkojen lisääntyminen, mutta oma vaikutuksensa työttömyystilastoihin on Seura-lehden mukaan myös sillä, että sosiaalietuuksilla työskentelevät ja kurssitettavat tilastoidaan työvoiman ulkopuolelle, ei työttömiksi. He eivät ole selkeästi töissä tai työttöminä työnhakijoina."
   kansanuutiset.fi/artikkeli/3935103-virallisesti-tyottomyysaste-93-prosenttia-oikeasti-14-tai-ainakin-12-prosenttia

   • Hieman jäi ihmetyttämään tuo ilmaistyö!

    Mitähän sillä oikeasti mahdat tarkoittaa? Kuka moista tekee, mistä syytä tekee, kuka siitä hyötyy ja millä perusteilla tuo homma pyörii?


  • Ei SS kykene toimimaan koska joutuisi astumaan sylikoiransa ay mafian hännälle!

   Hallitusohjelmastakaan ei hänen tarvitse välittää kun suuri sokeiden porukka häntä edelleen ylistää!

   Hallitusohjelman kymmenet tuhannet työpaikathan ovat vasta harjoitusta, kun ainakin 200 - 300 tuhatta tarvitaan uusia tuottavia työpaikkoja.

  • Anonyymi

   Työttömien palveluissa tulisi ennenkaikkea katsoa sitä palvelua. Ennenkuinkuin ryhtyy niinsanotusti vituttamaan.

   • Mikä muu olisin parempaa työttömien palvelua kuin uusien tuottavien työpaikkojen perustaminen? Se lienee ainoa jota oikesti tarvitaan. Nyt on vain saatava yritysmaailman asiat siihen hanttiin jotta investoinnit lähtevät käyntiin ja että ay mafiosoilla osoitetaan se paikka joka heille demokratiassa kuuluu!


  • Anonyymi

   Älkää pääskö karkuun ikinä demarit. Voitte ylittää eilisen kieroutenne , mutta koskaan ei tule teidän aikaanne parantaa.

  • Anonyymi

   Työttömien määrä kasvaa ja nuorosotyöttömyys jo hälyttävää. Demarit ei käsitä, ettei ole työvoimapulaa vaan on hätätila monissa Suomalaisissa kodeissa työttömyyden tähden. Demarit pois hallituksesta tai huonosti käy.

  • Anonyymi

   Tämä hallitus ei pysty työllisyyttä lisäämään vaikka se tavoitteksi hallitusohjelmaan laitettiin. Nämä tavoitteet on siirretty seuraavan hallituksen harteille.

   • Sosialistihalituksen ja puolueiden lupaukset ovat mainosmiesten keksimiä eli niistä ei vastaa kuin lukija eli savolaistyyliä!

    Tulee mieleen eräs juuston valmistaja nimeltä mainitsematta, he mainostavat erästä juustoaan nimellä "Loputon". Ostin kerran ja huomasin huijaukseksi koska ajanmittaan oli pelkkä muovikuori jäljellä eli se ei ollutkaan juusto se loputon vaan se muovikuori koska sitä en alentunut syömään.

    Sama koskee sosialismin ajattelua, siinä se kansa on se muovikuori joka imetään tyhjäksi! Siinä kansa jää tyhjätaskuiseksi muovikuoreksi kun heidän parempi väkensä ay mafiosojen johdolla nauttii siitä mitä kansa on rakentanut muiden eli sosialismin väheksymien yritysten ansiosta!


  • Anonyymi

   Suomi on aina kunnostautunut tilastojen kaunistelussa. Erityisesti työttömyyden osalta. Kun ihminen painostetaan työvoimapoliittiseen koulutukseen uhkailemalla päivärahojen viemisellä niin hän ei ole enää työtön, eikä häntä sellaiseksi tilastoida. Suomen työikäisestä väestöstä yli 15% on todellisuudessa vailla työtä. Ja mikä surullisinta, alati kasvava osa omasta halusta. Nämä ihmiset ovat ns. aatteellisesti työttömiä, jotka eivät edes halua tehdä työtä. Luin lehdestä artikkelin, missä kaveri ihmetteli, että mitä väärää tai pahaa siinä on, jos ei halua tehdä töitä. Eihän siinä sinänsä mitää pahaa olekkaan. Jos haluaa olla aatteellisesti työtön, sitten olisi syytä olla myös aatteellisesti ilman yhteiskunnan kustantamaa työttömyysturvaa ja muita sosiaalietuuksia kuten vuokratukea jne. Myös terveydenhuollon voisi hoitaa yksityisellä sektorilla. Julkiset terveyspalvelut ovat tarkoitettu veronmaksajille. Ei niille, jotka omasta tahdosta jäävät kotiin nukkumaan kun muut lähtevät töihin.

   Sipilän aktiivimallissa oli valuvirheitä, mutta ajatus oli kuitenkin oikea. Sen sijaan, että se torpattiin, sitä olisi voinut korjata ja kehittää. Vaikea ymmärtää, miksi Sanna Marinin hallitukselle työttömyyden hoitaminen on niin jumalattoman vaikeaa. Miksi työttömät ovat demareille pyhä asia, eikä heidän aktivointi työnhakuun tule kysymykseenkään. Eläkeputken poistaminen oli jälleen aivan käsittämätön päätös. Sillä kurjuutettiin vaikeassa olevan väestöryhmän osaa entisestään. Muistakaa kiittää tästä Sanna Marinia seuraavissa vaaleissa miettimällä tarkasti, minkä väristä puoluetta äänestätte. Tämän nykyisen naishallituksen koheltaminen tulee suomelle todella kalliiksi ja maksamista tulee riittämään myös tuleville polville. Myös suomella on oma Donald Trump. Näillä lakeuksilla se vaan kirjoitetaan muotoon Sanna Marin.

   • Anonyymi

    Miten työllisyyste paranee kun työttömyys vain pahenee? Niillä ei ilmeisesti ole mitään kiinnekohtaa toisiinsa eivät kohtaa millään tasolla


  • Anonyymi

   Vasemmistohallituksen aikana työttömyys lisääntyy jatkuvasti.

  • Anonyymi

   Missä viipyy hallituksen työllisyystoimet ?

  • Anonyymi

   Sanna Marin: Toivoisin, että...
   Marin vaan toivoo eikä tee mitään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   12628
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   183
   11449
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   7735
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   18
   5199
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   193
   3139