Aihe

Kuntolaakso kotiutui Kuopioon

Anonyymi

ja rahastajat myös.
Yli 14% hinnankorotus vuodenvaihteessa karsiikin uimahallin käyttäjiä jotka sen palveluja eniten tarvitsevat.
Mutta edes rahalla ei näytä saavan toimivia löylynappuloita suihkutiloista puhumattakaan jotka muistuttavat menneiden aikojen armeijan kasarmien tiloja puuttuvine suihkuseinämineen.
YIT ja Caverion solmivat varmasti hyvän vuokra ja palvelusopimuksen joka takaa varman tulon pörssiyhtiöille seuraavaksi 20 vuodeksi kepukokoomusjohtoisen valtuuston toimesta.
Vanhan 50 vuotta hyvin palvelleen uimahallin hautajaiset olivat irvokasta katseltavaa kun huomasi purkutöitä seuratessa rakenteiden olevan uutta vastaavassa kunnossa, kuka tai mikä senkin kuntotutkimuksen teki joka väitti rakennuksen olevan romahtamispisteessä?
Nyt jo edesmenneiden kaupunkilaisten jälkeenjättämä ja velaton uimahalli ei tietenkään tuottanut pörssiyhtiöille tarpeeksi rahaa.
Toivottavasti leasingsopimuksessa on homepykälä jolla kaupunkilaiset voivat irtautua koko pytingistä kun valmiiksi homeiseen jäähallin kylkeen rakennettu uimala alkaa oirehtia.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuntolaakson uusi uimahalli oli suuri vedätys kuopiolaisille veromaksajille. Maksatte seuraavat 25 vuotta kovaa leasing-vuokraa eräälle pörssiyhtiölle. Tämä on suuri puhallus ja toimijoina ovat Kuopion satraapit.

  • Anonyymi

   Jostain se on revittävä rahat palkkioihin ja palkkoihin.

   Kuopion kaupunginhallituksen puheenjohtajalle esitetään 5000 euron kuukausipalkkaa. Valtuuston puheenjohtaja on saamassa 2500 euron kuukausiliksan, samoin hallituksen varapuheenjohtaja.

   Hinnat nousivat sittenkin Kuntolaakson uimahallissa, vaikkei pitänyt – Kaupunki saa toimenpiteillä arviolta kolmesataatuhatta euroa vuodessa.

  • Anonyymi

   Rauhalahti ja Kunnonpaikka pudottavat hintoja niin kävijämäärä on taattu ja Kuntolaakso on melkein tyhjillään..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   12592
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   106
   10535
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   538
   8042
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5258
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   258
   4001