Aihe

USAssa meneillään vallankaappausyritys

Anonyymi

Puolustusministeriö on kieltänyt kansalliskaartia lopettamaan rähinöinnin ja vallankaappausyrityksen. Edustajanhuoneen puheenjohtaja Nancy Pelosi ja Washingtonin pormestari pyysyvät kansalliskaartia apuun. Myös Georgiassa on levottomuuksia.

Saapa nähdä, miten tässä käy. Luultavasti tässä on kyse on muutamien satojen trumpilaisten sekopäiden toiminnasta, mutta kyllähän tilanne alkaa jo muistuttaa NL:n jälkeistä kaaosta Venäjällä. Trump yllytti kannattajiaan lähtemään kongressitalolle, mutta on nyt republikaaniedustajien pyynnöstä kehottanut kannattajiaan rauhallisuuteen. Aikamoinen häpeätahra tästä tulee koko Yhdysvalloille. Myös presidentti Niinistö on hämmästellyt jenkkimeininkiä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koska Trump käytänössä edelleen määrää kansalliskaartin käytöstä ja on yllyttänyt kannattajiaan lähtemään kongressitalolle, kyse voi olla myös Trumpin suorittamasta vallankaappausyrityksestä. Vastuu on Trumpilla. Näin UPIn asiantuntija Mika Aaltola.

   Tilanne on uskomaton ja häpeällinen koko Yhdysvalloille.

   MPP

  • Anonyymi

   Suomessa on onneksi rauhallista porukkaa. Ei edes Sipilän hallituksen aikana pahemmin rähjätty muuta kun sanllisesti vaikka kaikilla oli mitta täynnä. No se diktatuuri on nyt onneksi menneisyyttä ja Suomen tapaan sen muisteluakin vain hyssytellään.

   Kansa on toivottavasti ottanut opiksi ettei Kokoomusta enää koskaan valtaan.

   PS. Sipilä vaikka edusti Keskustaa toimi Kokoomuksen piikkiin ja tuhosi meidän Keskustan.

   • Anonyymi

    Totta, mutta Mtk mielenosoituksessa ajettiin lantaa eduskuntalon eteen, tilanne oli silloin tulenarka ja kommunistit meinasi koskea pyhimpään, eli maataloustukeen.


  • Anonyymi

   USA:n tapahtumat osoittavat, kuinka täälläkin monen haaveilema, etenkin Mielipidepankin kovasti runmmuttama, kaksipuoluejärjestelmä saattaa johtaa sekasortoon ja umpikujaan.

   Tietysti Trumpin persoona ja kyvyttömyys tunnustaa tosiasiat, siis vaalitappio, ovat välitön syy Washingtonin tapahtumiin, mutta taustalla on kaksipuoluejärjestelän kansaa syvästi jakava vaikutus. On vain me ja he, ja meille kaikki, se on oikeastaan kummankin leirin motto, ja nyt se on kärjistynyt äärimmilleen rebublikaanien tukiessa edelleen täysin seonnutta Trumpia.

   Toivottavasti tämä avaa myös Mielipidepankin ja muiden kaksipuoluejärjestelmää halajavien silmät ymmärtämään, kuinka demakratiassa vaihtoehtojen runsaus on sen rikkaus. Kun vaihtoehdot supistuu kahteen, konfliktien mahdollisuus moninkertaistuu.

  • Anonyymi

   Hyvä hyvä MPP ! Ota pedon merkki heti kun se on saatavissa ja ala palvelemaann "demonikratiaa".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   181
   9749
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   141
   6453
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   2734
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   1890
  5. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   1872