Aihe

Toivottavasti kaataa myös Trump Tower hotellit ympäri maailman!

Anonyymi

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Saa nähdä pistetäänkö todellisuudesta irronnut narsisti-presidentti hyllylle loppuajaksi, se on siinä ja siinä, saako istua kautensa loppuun asti.

   Tuosa sen näkee mitä seuraa, kun äänestetään persoonallishäiriöinen presidentiksi, vain sen takia, että joku mielipide sattuu istumaan omien näkemysten kanssa, välittämättä hänen persoonastaan.
   Ei voi olla vertaamatta sitä, että yleensä nuo luonteenpiirteet omaavat ovat diktaattoreja jossakin banaani tasavalloissa. Samanlailla myös Hitler aikanaan häviön häämöttäessä irtaantui todellisuudesta.

   • Anonyymi

    Aatulla oli kanttia Trampilla ei !


  • Anonyymi

   Toivottavasti saataisiin tänne Suomeenkin yksi Trump Tower.

   Nyt kun Helsinki hakee uutta Pormestaria, kun Vapaavuori lähtee, niin Trumphan voisi ilmoittautua kisaan. Tosin jos hän häviäisi kisan, mahtaisiko Eduskuntatalon eteen tulla minkä verran vihaista porukkaa. Meillä porukka rynnisi vain someen raivoamaan.

  • Anonyymi

   Juuri niin siinä on käynyt!

   Trumpista on tullut republikaaneille raskas ylimääräinen painolasti. Ensin Trump aiheutti vaalitappion ja sen perään vielä Georgian senaatin paikkojen menetyksen, niin että demokraateille syntyi "värisuora". Paljon aikaansaatu, mutta negatiivista.

   Miten käynee oikeudessa tässä väkivaltaan yllyttämisessä kongressin valtauksaen yhteydessä. Se näyttää selvältä tapaukselta. Tosin siinä varmaan käytetään huippuasianajajia ja käsittely etenee eri oikeusasteissa. Ei hyvältä näytä. Ei varmaan ole toistamiseen republikaanien ehdokkaana presidentinvaaleissa.

   • Anonyymi

    Trump laittaa varmaan taas luottomiehensä asianajaja Giulianin asialle. Rudy Giuliani ja Mike Pompeo ovat enää ainoat tietämäni Trumpia uskollisesti tukeneet. No Trumpin lapset, etenkin vanhin poikansa ja vävynsä toki tukevat Trumpia. Ja luultavasti Fox Newsin Sean Hannity, jolle Trump soittelee joka ilta.

    Trumpin kampanjaa junaillut Steve Bannonkin on jonnekin hävinnyt, ja nyt Trump poltti välinsä jopa Mike Penceen, joka suhtautuu häneen aika penseästi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   49
   8237
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   482
   5562
  3. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   96
   4371
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   4364
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   175
   2770