Hallituksella johtamisvaje.

Taas on todettu Sannalta ja hallitukselta puuttuvan johtajuus epidemiassa. Toiminta on sekavaa, amatöörimäistä, annetaan tyhjiä lupauksia, viruksesta leviää jo uusia muunnoksia, mutta rokotteita ei vaan saada sen mukaan, mitä uhottiin.... "mutkun mutkun eihän se meijän vika oo!"

Edelleen uhotaan "kaikkien aikojen parhaasta hallituksesta", mutta tokihan jo vuoden aikana olemme voineet todistaa puutteet ja virheet, ja myös sen, kuinka media on täyttänyt palstat Sannaa ylistävillä mainoksilla, jotta unohtaisimme ne puutteet ja virheet. Sannan häillä, vaatteilla jne. ei johdeta, eikä hallita, eikä ratkaista ongelmia. Eli se siitä "kaikkien aikojen parhaasta" hallituksesta. Mutta ainakin kulissit on komeat!

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000007723159.html

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanna Marinin suosikki-sanat: Toivoisin, että..
      Marin toivoo, mutta ei tee mitään.

    • Anonyymi

      Vasemmistoliitto ottaa tiukemman linjan ja vaatii vasemmistolaisempaa
      politiikkaa.
      Seuraavassa vasemmistohallituksessa ovat Vasemmistoliitto, vihreät ja sdp.
      Pääministeri on Vasemmistoliiton johtaja Li Andersson.
      Tarvitaan VasemmistoNaisten määräys-vallassa oleva vasemmistohallitus.

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten oppositiossa on älykkyysvaje. He ovat jopa niin tyhmiä, että luulevat olevansa älykkäitä. Hih hih hihii.

      • Anonyymi

        Toivotaan


    • Anonyymi

      Tämä Hallitus kuuntelee Ammattilaisia, antaa heidän toimia ja tukee heitä. Esim. rokottamiset ovat rutiinitoimintaa terveydenhuollolle. Keksimällä keksityt ongelmat ovat toki harmittomia, mutta suosittelisin banaania ennen ulostuloa niitten kanssa. 😂

      • Kovin antipersumaista esittää tyhjiä väitteitä. Mutta tokihan jo tiedämme, että antipersuilun voima on mielivaltaisten väittämien massatuotantoa, jotka ei kuitenkaan kestä reality checkiä sekuntia pidempään, ja siksi jo ennen reality checkiä on mätetty ruudulle uusia tyhjiä väittämiä. Ei siis ole vaikea päätellä, että antipersuilu houkuttelee yksinkertaisempia ulisijoita, joilla älykkyys ei riitä normitason keskusteluun, saati politiikan keskusteluun.


    • Anonyymi

      Banaaninhautoja haluaa oikeita hautoja. Profeettanne on saanut vuorokaudessa aikaa tuhansia kuolleita. Yksi jopa luodin kurkkuunsa. Eikä se ollut Närpiön kurkku, vaan vallankaappaukseen usutetun naisen kurkku.
      Populismin tiedetty lopuutulema on esillä. Profeettaa odottaa valtakunnan oikeus ja syrjäyttäminen.
      Banaanimies, oletko oikealla asialla. Näitkö, mitä populismi saa aikaan. Mieti toimintaasi, nyt näit mihin se tie johtaa.

      • Minulla ei ole minkään valtakunnan käsitystä, mitä oikein möliset. Ja minulla on myös syytä vahvaan epäilyyn, ettet itsekään tajua mölinääsi.


    • Anonyymi

      Mitä virkaa sitten näillä laitoksilla STM ja THL on jos ne eivät pysty hoitamaan niille kuuluvia kansanterveydellisiä tehtäviä kuten rokotuksia. Ei Sanna Marin tai mikään muukaan ministeri ole saanut lääketiteellistä koulutusta eivätkä siten voi johtaa mitään rokotusohjelmaa!


      Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on sosiaali- ja terveysministeriön alainen tutkimus- ja kehittämislaitos. THL aloitti toimintansa 1. tammikuuta 2009 Kansanterveyslaitoksen ja Stakesin yhdistyessä. Lainsäädännön mukaan THL:n toimialaan kuuluvat väestön terveys ja hyvinvointi.

      • Anonyymi

        STM :ssä ja THL :ssähän voi olla sellaisia perussuomalaishenkisiä henkilöitä, jotka hankaloittavat noiden laitosten toimintaa?


      • Ei ole kyse rokotusohjelman johtamisesta, vaan yhteiskunnan ja maan johtamisesta. Voit millon tahansa opiskella hallituksen tehtävät, vastuut, velvollisuudet jne. ja sitten tehdä päätelmät, miten hallitus on onnistunut tehtävissään, vastuissaan jne. Toki tämä vaatii itseäänkin kohtaan rehellisyyttä, mikä onkin kärsinyt rökäletappion nykyisen mielivaltaisen fanituksen myötä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        STM :ssä ja THL :ssähän voi olla sellaisia perussuomalaishenkisiä henkilöitä, jotka hankaloittavat noiden laitosten toimintaa?

        Kyllä ne on ihan vihervasemistohenkisiä, eli näyttöjen perusteella sitä, että vaativissa asioissa ei olla vahvoilla. Siksipä varmaankin tämä virheiden sarjatehtailu. Kova kiire on myös teillä hallituksen puolustelijoilla ollut yrittää mölistä päälle "persu sitä persu tätä", mikä kertoo sen, että myös teikäläisetkin tunnistaa ne virheet. Niitä ei vain voi myöntää, tietenkään. Onneksi on tekosyitä aina valmiina kaikkeen.

        LöLxD


    • Anonyymi

      Ameriikan persut ovat suomipersujen esikuvia.

    • Anonyymi

      Olisiko joku esimerkki paremmasta epidemiajohtajasta?

      • Meillä ei ole esimerkkejä käytettävissä koronan suhteen, joten voimme vain esittä spekulatiivisiä kysymyksiä, esim. olisiko PS, Kokoomus jne. tehnyt samat virheet kuin nykyinen hallitusporukka, olisiko persu tai kokoomuslainen pääministerinä valehdellut kansalle valmiuksista, suunnitelmista ja lakien ajantasaisuudesta, olisiko persu tyrinyt tarvikehankinnat ja lähtenyt tekemään kauppoja amatöörien ja talousrikollisten kanssa, olisiko kokoomuslainen tehnyt "pekoset" ja "marinit" A-Studiossa, olisiko persu unohtanut epidemia-alueilta palaavat lomailijat ja päästänyt heidät vapaasti palaamaan kansan joukkoon levittämään tautia jne jne jne.


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Meillä ei ole esimerkkejä käytettävissä koronan suhteen, joten voimme vain esittä spekulatiivisiä kysymyksiä, esim. olisiko PS, Kokoomus jne. tehnyt samat virheet kuin nykyinen hallitusporukka, olisiko persu tai kokoomuslainen pääministerinä valehdellut kansalle valmiuksista, suunnitelmista ja lakien ajantasaisuudesta, olisiko persu tyrinyt tarvikehankinnat ja lähtenyt tekemään kauppoja amatöörien ja talousrikollisten kanssa, olisiko kokoomuslainen tehnyt "pekoset" ja "marinit" A-Studiossa, olisiko persu unohtanut epidemia-alueilta palaavat lomailijat ja päästänyt heidät vapaasti palaamaan kansan joukkoon levittämään tautia jne jne jne.

        Ja tämän takia otit duunista palkatonta vapaata....


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämän takia otit duunista palkatonta vapaata....

        Joo. Kai? Emmätiiä. Ehkä. Mikä se kysymys oli?


      • Anonyymi
        OtaBanaaniJaRauhotu kirjoitti:

        Joo. Kai? Emmätiiä. Ehkä. Mikä se kysymys oli?

        Duuni eli työ tai työpaikka. Persuille tuntematon asia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Duuni eli työ tai työpaikka. Persuille tuntematon asia.

        Ai mikä? Lol?


    • Anonyymi

      Vaikea tietää, jusukka voisi panna paremmaksi tai ainakin paksuksi.

    • Anonyymi

      Ai hallitusko siellä rikotelaboratoriossa häärii viljelyastioitten ja pipettien kanssa? Kannattaisikohan avaajan noudattaa omaan nickiinsä sisältyvää ilmeisen viisasta neuvoa?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1809
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1187
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      73
      1083
    4. 45
      1075
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      939
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      880
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      833
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      818
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      35
      779
    Aihe