Aihe

Jos ei muu auta...

Anonyymi

Onhan Halla-ahokin kirjoittanut näin:

"Väkivalta on aliarvostettu ongelmien ratkaisukeino".

Miksi persut siis nyt hurskastelevat tuomitsemalla trumppilaisten riehumisen? Enpä taida enää persuihin luottaa, minua ei puijjjjata kahta kertaa.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Trump on kaikesta huolimatta ollut tervetullutta vaihtelua. Jo vuosikymmeniä jatkunut uusmarxilaisuudesta kumpuavien aatteiden hivutus - blm, pride, intersektionaalinen feminismi, feminismi, anti-länsimaalaisuus, anti-valkoisuus, anti-kristillisyys, jne. - ovat paljon vakavampi uhka vapaalle maailmalle kuin Trump.

   Niille, jotka eivät tunne länsimaista aatehistoriaa tiedoksi, että uusmarxilaisuus (neo-marxism) on syntyi länsimaissa n. 1960-luvulla, kun vasemmistolaiset huomasivat, että marxilainen talousteoria sovellettuna valtiotasolle johti kaikkialla taloudelliseen kurjistumiseen. Uusmarxilaiset hylkäsivät marxilaisen talousteorian mutta säilyttivät ajatuksen vallankumouksen välttämättömyydestä. Uusmarxilaiset alkoivat "taloudellisten luokkaerojen ja epätasa-arvon" sijaan "havaita muunlaisia luokkarajoja ja epätasa-arvoa". Lääkkeeksi uusmarxilaiset ottivat perinteisten tapojen ja insituutioiden tuhoamisen - joko hävittämällä tai muuttamalla ne aatteeseen sopivaksi. 60-vuoden jälkeen tulokset ovat surkeaa katsottavaa. Ihmiset harrastavat anti-biologisia sukupuolisekoiluja, kehuvat muhamettilaisuutta ja samaan aikaan syyttävät paljon tasa-arvoisempaa perinteistä länsimaista kulttuuria epätasa-arvoiseksi, jne. Terve järki on hävinnyt. Länsimaisen sivistyksen kovaa ydintä (tieteet ja klassiset taiteet) varjellaan nykyään lähinnä Itä-Aasiassa, jossa vielä uskotaan kovan työn hedelmiin.

   Trumpin sekoilut on mitätöntä puuhastelua verrattuna uusmarxilaiseen hulluuteen. Suomessa mm. kansallinen kokoomus alkaa koostua jo enimmäkseen uusmarxilaisten aatteiden airueista. Sosialismi kaikissa muodoissaan on aina ja kaikkialla perustunut/johtanut yksilönvapauksien (erit. ilmaisunvapauden) ankariin rajoituksiin. On täysin ymmärrettävää, että ihmiset alkavat lopulta mellakoida ihmisyksilöiden alistamiseen perustuvaa uusmarxilaisuutta vastaan.

   Liberaalin demokratian airut Spinoza aikoinaan muotoili liberaalin demokratian perusmuodon kutakuinkin niin, että vapaassa yhteiskunnassa jokainen saa ajatella mitä haluaa ja sanoa mitä ajattelee. Tuota liberaalin yhteiskunnan perusperiaatetta vastaan sotii mitä ankarimmin erilaiset uusmarxilaiset aatteet.

   • Anonyymi

    Trump on ihan ykkönen, mutta persuihin en enää taida luottaa.


   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Jussihan halusi tankit kaduille.

  • Anonyymi

   Amerikan mallia, sitähän persukansanedustajat ovat Suomeenkin kaivanneet.

   "Mediat: Kongressitalossa ammuttu nainen oli 35-vuotias ilmavoimien veteraani

   Neljä ihmistä kuoli Washingtonin kaoottisissa tapahtumissa keskiviikkona. Viranomaiset vahvistivat AFP:n mukaan, että yksi heistä kuoli poliisin luotiin Capitolin alueella."

   Amerikan persut liikkeellä. Trump provosoi puheillaan kannattajansa väkivaltaisuuksiin. Halla-aho provosoi ampumisvideoillaan kannattajiaan myös "tositoimiin", jostain Turtiaisesta puhumattakaan.

  • Anonyymi

   Äärivasuri Paleface on kirjoittanut näin:

   Laita palaa se hullun audi. Hallitus leikkaa meiltä kurkut auki aika maksaa velka pois ja luovuttaa verta poika ette muka osanneet ennakoida että suomipoika alkaa mellakoida, seuraamukset on raskaata, jari ottaa vastaan rahat All Cops Are Bastards, A.C.A.B.

   • Anonyymi

    Breivik on varmaan onnesta ymmyrkäisenä USA:n tapahtumien johdosta. Halla-ahon kaveri.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Breivik on varmaan onnesta ymmyrkäisenä USA:n tapahtumien johdosta. Halla-ahon kaveri.

    1918 oli vasujen juhlat ohi, tappoivat omaa kansaa että pääsevät siperiaan oppiin, lue historiaa.


  • Anonyymi

   Väkivalloin tuon persuhulluuden ehkä saisi pois Suomen maaperältä.
   Mestarin opit käyttöön.. ; D

   • Anonyymi

    Sitä saa mitä tilaa, oli persujen vaalislogan.


  • Anonyymi

   Eikös Mestari antanut pysayvideoissaan jo esimakua tulevasta. Lisäksi persut ovat osallistuneet "kesäleireille", joissa harjoitellaan ampumista ministerien kuviin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   197
   15334
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   141
   13183
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   614
   8803
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   129
   5787
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   321
   5414