Aihe

Media ihmettelee kuorossa, miksi kansa on niin kahtiajakautunut. Etenkin nyt, kun USA'ssattä

Anonyymi

asia tuli varsin hyvin selväksi. Siihen on ihan yksinkertainen syy. Kansa on tullut vaan tietoiseski siitä, kuinka paljon heitä on vedätetty, osaa kansasta ei ole kuunneltu oman ideologian huumassa. Jos yhtenäisyys sitä vaatii, kyllä minunkin kanssa saa kuka hyvänsä olla samaa mieltä, mutta ei ole pakko olla. Minä en kyllä tulee olemaan samaa mieltä kaikkien kanssa, kuten nykyisen vihervasemmistohallituksen.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Trump voitti vaalit ylivoimaisesti, kuten hän itsekin sanoi!

   Mutta valtaeliitit ryöstivät häneltä voiton. Ei ihme, että kansan enemmistö on vihainen!

   • Anonyymi

    Trump ei vaan huomannut että Biden voitti vaalit vielä ylivoimaisemmin!


  • Anonyymi

   Ei kai nyt kukaan "tervejärkinen" sitä voi ihmetellä että miksi USA:n kansa on kahtiajakautunut!

   Yksinkertaiset (vihervasemmistolaiset) laittavat tämän tietenkin Trumpin syyksi MUTTA eihän hänellä ole tähän itse perussyyhyn mitään osuutta!

   Jos vaihtoehtoina äänestämiselle on vain republikaanit ja demokraatit NIIN kertokaa nyt miten ihmeessä tällaisessa tilanteessa voitaisiin päästä johonkin muuhun lopputulokseen kuin kansakunnan kahtiajakoon?

   • Anonyymi

    Mutta kun vihervasemmistolainen kommunisti halajaa sellaista tilannetta kun oli entisessä Neuvostoliitossa jossa oli vain YKSI virallinen puolue ja asioista "yksimielisyys" koko kansan keskuudessa!


  • Anonyymi

   Kyse on pelkästään vallan menetyksen pelosta. Jos valtaa pitävien toimesta aletaan miettimään yhteiskunnan kahtijakautumista sen jälkeen kun se on tapahtunut ilman että mietitään, että mitkä siihen ovat syynä. Kyllä minäkin voisin tikkarin viedä pikkuveljeltä usemmankin kerran ja jopa antaa sen jollekin toiselle omalle kaverille. Mutta ei niin voi loputtomasti tehdä. Jossain vaiheessa se pikkuveli on kasvanut ja voi viedä minulta tikkarin ja paljon muuta ja jopa lyödä. Silloin on myöhäistä itkeä, että miksi tuo noin toimii, miksi se ei ole mua ja ei ymmärrä minua.

   Suomen vihervasemmiston on toiminut juuri näin. Se ei ole kysynyt kansalta muuta lupaa kuin varastaa itselleen typerin lupauksin.
   j

  • Anonyymi

   Oletteko niin naiiveja, että kuvittelette Mark Zuckerbergin, Kevin Systromin, Mike Kriegerin ja Jack Dorsey pystyvän sulkemaan maailman mahtavimman viran eli USA:n presidentin sulkutilaan? Sensuroimaan USA:n presidentin tiedottamisen?
   Siis nämä nöösipojat?

   USA:n presidenttiä ei voi sensuroida USA:ssa ilman poliittista tukea demokraattiselta ja republikaaniselta puolueelta. Kyseessä on vallankaappaus mutta kenen hyväksi ja miksi?

   USA:n Artikla 230 mukaisesti, Facebook, Ingstram ja Twitter ovat alustan tarjoajia, eivätkö moderaattoreita eli eivät vastaa sisällöstä, eivätkä puutu siihen. Nyt kuitenkin niin tehdään.
   Artikla 230 (laki) tarkoituksena on suojata ilmaista ilmaisun vapautta Internetissä, suojaamalla Internet-yhtiöt vastuusta käyttäjiensä (esim. Facebook, Ingstram, Twitter) alustalleen julkaisemasta sisällöstä.

   Suomeksi sanottuna saat julkaista mitä vain palveluntarjoajan alustalla ja palvelun tarjoaja ei moderoi sisältöä, koska palveluntarjoaja (esim. Facebook, Ingstram, Twitter) ei ole vastuussa sisällöstä.
   Tätä sanotaan USA:ssa sananvapaudeksi.

   Toistaalta, jos Mark Zuckerbergin, Kevin Systromin, Mike Kriegerin ja Jack Dorsey pystyvät sensuroimaan USA:n presidenttiä, niin sama sensurointi voidaan kohdistaa esim. EU:n johtoon, Suomen presidentti Sauli Niinistöön tai sinuun, joka luet tätä tekstiä.

   • Anonyymi

    Tilannehan on hieman huolestuttava, oli se "päättävä" elin sitten kuka tai mikä hyvänsä niin sillähän on melkoinen valta päättää mitä saa julkaista ja mitä ei!

    Olemmeko vaarassa sittenkin ajautua sensuroituun maailmaan VAIKKA samaan aikaan asioista on tietoa saatavilla enemmän kuin milloinkaan ennen?


   • Anonyymi

    Ei tuo sitä tarkoita. Se tarkoittaa, että palveluntarjoajalla on mahdollisuus mutta ei velvollisuutta moderoida sillä julkaistua sisältöä eikä palveluntarjoaja ole vastuussa sisällöstä.


  • Anonyymi

   USA on demokratian kehto, jossa valta on rahalla. Kansa on kyllästynyt tämän eliitin toimintaan. Suomi tulee pikku-amerikkana perässä.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   11211
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   131
   5057
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1889