Tunnutaan unohtavan, että Trump peruskorjasi USA ja maailmanpolitiikan. Ilman

Anonyymi

Trumpia USA olisi Pohjois-Korean talutusnuorassa, Saksa ja EU uhittelisi ja pöyhkeilisi olevansa maailman napa, Venäjä kehuskelisi ydinaseillaan ja Ukrainasta olisi tuskin mitään jäljellä. Trump oikaisi pörssit, pisti Kiinan kuriin ja hidasti sen maailmanvalolloitusta. Trump esti pakolaisvyöryt USAhan ja teollisuuden paon USAsta, hän palautti valmistusta takasin USAaan. Trump rauhotti Lähi-Idän. Trumpin saavutuslista on pitkä, josta kannattaa ottaa oppia ja muistella 4 v päästä sen jälkeen kun demikraaatit ovat sössineet taas kerran kaiken. Trumpin viimepäivien epäily vaalivilpistä ei poista hänen saavutuksiaan, joihin kukaan toiden USA presidentti ei ole pystynyt. Epäonnistuneet twiitit eivät kumoa hänen saavutuksiaan.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hohhoijaa.

      Kuinka joku suomalainen voi olla noin pihalla asioista?

      Pohjois-Korean osalta Trump ei saanut yhtään mitään aikaan.

      Saksa ja EU eivät minun havaintojeni mukaan ole "uhitellet ja pöyhkeilleet olevansa maailman napa".

      Ukrainan osalta en tiedä mitään Trumpin aikaansaannoksia.

      Jne.

    • Anonyymi

      Kyllähän paksupoika vei Trumppia, kuin pässiä narussa.

    • Anonyymi

      Itsevarma Merkel oli kuin varjo Trumpin ensi tapaamisen jälkeen. Eipä ole sen jälkeen kehuskellut Saksan suuruutta. Tapaamisessa Trump esitti asiallisen laskun eli 500 miljardia Saksan Nato jäsenmaksuveloista. Tapaamisesta Merkel ei ole koskaan toipunut, eikä taida toipuakkaan, vaan päätti luopua Saksan johdosta. Trump on ainoa, joka on rohjennut Saksaa komentaa ja ojentaa. Vai kuvitteleko joku, että Hilarry olisi saanut jotain aikaan.

    • Anonyymi

      Miten ihmiset eivät tajua, että se mies on SAIRAS suorastaan HULLU. Ja näköjään aika paljon on sairaita Yhdysvalloissa muutenkin.

    • Anonyymi

      USA ja tavallaan koko maailmakin on edelleen Pohjois-Korean talutusnuorassa, kun niiden annettiin saada se Ydinase. Ehkä jo Bush tyhmemmän oli pitänyt suunnata se sotilaallinen kärkensä sinne, mutta kun oli ne WTC-iskut ja Lähi-Itä, ja Saddam. Kaikki katsoivat siihen suuntaan.

      Saksa ja EU eivät ole ikinä uhitelleet tai pöyhkeilleet. Mitä nyt EU välillä omille jäsenmailleen milloin mistäkin pienestä.

      Venäjä kehuskelee edelleenkin ydinaseillaan, kun ei sillä oikein muutakaan kehuskeltavaa ole. Ei Venäjälle eikä Ukrainalle ole ollut Trumpista mitään hyötyä. Paitsi Putinin saamat kehut. Sen jälkeen Trump jo allekirjoittikin Venäjä-pakotteet.

      Pörsseistä en tiedä, kun en ole perehtynyt tarpeeksi talouteen, mutta Kiinaahan Trump on yrittänyt moukaroida, mutta ei sitä voi kuriin pistää, enää. Missään muodossa.

      Pakolaisia USAan tulee kaiketi vain Meksikosta. Nyt on sen muuri-asian kanssa ollut aika hiljaista. En tiedä missä siinä mennään. Trumphan twiittasi joskus, että asennetaan muuriin aurinkopanelit, niin muuri maksaa itse itsensä. Lisäsi vielä perään, että tämä on minun oma ideani. :)

      Trumpko rauhoitti Lähi-Idän. Hah. Eihän siihen pystyisi Erkkikään. Ei edes Tuomioja.

      Jotain valmistusta on varmaan palannutkin USAhan, mutta olen kuullut että jotain myös lähtenyt maasta pois. Työpaikkoja Trumpin kyllä sanotaan luoneen maahan erittäinkin hyvin. Riippuen alasta.

    • Anonyymi

      Trumpin saavutukset ovat poikkeukselliset, sen myöntävät jopa demokraatit, tosin nolona. USAn talous ja työllisyys parani Trumpin aikana ennätyksellisesti ennen korona kriisiä. Maaseutu elävöityi ja ihmisten usko omaan tulevaisuuteen palasi. Pörssikurssit olivat korkeimmalla tasolla vuosikymmeniin. Trumpin "USA ensin" toimi ja sehän ei sopinut EUlle eikä varsinkaan Saksalle eikä sen moraalittomalle Merkelille, jonka Trump pisti aisoihin. Saksan autoteollisuus kyykkyäsi oikein kunnolla. Saksan tiukka talouskuri on muisto vaan ja nyt Merkelin johdolla eletään kuin viimeistä päivää.

      Meksikon kautta kulkevat pakolaisvirrat ovat tyrehtyneet ja Meksiko saa itse huolehtia pakolaisistaan eikä rahastaa niiden läpikulusta. Kiina sai Trumpilta muistutuksen, että kauppa ja ystävyys ei voi perustua ainoastaan yksipuolisuuteen. Sitä Hilary ja demokraatit eivät olisi koskaan rohjenneet tehdä. Lista on loputon ja historia tulee kiittämään Trumpia.

    • Anonyymi

      Haukotus mitä trollausta.

    • Anonyymi

      Siinä missä Reagan onnistui poistamaan muurit , nii älykääpiö Trump rakentaa niitä lisää , kohta saan avata sampanjapullon kun tuolle ääliölle tulee lähtö :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe