Aihe

Tänään mä tajusin yhden asian

Anonyymi

että täällä voi kirjoitella hyvin nuortakin porukkaa, jotka ovat ensi-ihastuneita. Heidän mielensä voi olla hyvin herkässä tilassa ja mieli voi murtua, jos palstavedättäjä pääsee vauhtiin.

5

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tänään vasta tajusit että tänne eksyy eri ikäisiä kirjoittajia?
   Kauan olet palstaa käyttänyt?

  • Anonyymi

   Kyllä vanhemman ihmisenkin mieli on herkkä rakastuneena. Ei se välttämättä ole iästä kiinni. Nuoret voi olla paljon kokeneempia netin käyttäjiä kuin vanhemmat ja osaa suhtautua eri tavalla. En tekisi tuosta ikäkysymystä. Mutta täällä on myös aidosti tuntevia eikä vain vedättäjiä. Sitä te varatut ette ymmärrä.

  • Anonyymi

   Itse olin nuorena todella naivi ja hyväuskoinen miesten suhteen. Ihan hyväkin vaan jos näistä joku nuori tajuaa, että ei kaikki ole aina sitä mitä luulee ja miltä näyttää.

  • Anonyymi

   Totta. Siksi aina on suuri vastuu, vaikka kirjoittaisikin palstalle. Toki kaikki varmasti ymmärtää, että näitä ei kannata ottaa henkilökohtaisesti. Ihmiset purkavat vain omaa mieltään tänne, mikä tietysti voi olla ihan hyväkin asia. Saa päästellä höyryjä.

   • Anonyymi

    Tarinankertojan vika jos kuulija uskoo ?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10914
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   122
   4427