Kahvion rauhassa

Anonyymi

Aamukahvi tutussa kahviossa, pullan ja vaniljan tuoksussa on huumaa.
Leivos ja kahvi neljä ja kaksikymmentä. Harpoin pöytään.
Pieni kahvila oli vasta avannut ovet, olin aamun ensimmäinen asiakas. Nautiskelin rauhasta ja höyryävästä kahvista aivan yksin, neiti hääräsi keittiön puolella.
Ovi avautui, sisään astui rouvashenkilö mustissaan. Hänellä oli joku kantamus, jonkinlainen kassi kädessään. Hän toivotteli hyvät huomenet, sai kahvikupposensa ja tuli istumaan viereeni. Ei samaan pöytään, mutta samalle pitkälle penkille kuin missä istuin.
Hän hymyili ja toivotti hyvää huomenta. Herttaisen näköinen pikkurouva. Hän siemaili kahviansa, ja hetken päästä kysyi, oletko sinä naimisissa? Yllätyin kysymyksestä, mutta vastasin kuitenkin, että kyllä, olen aviossa.
Hän kysyi, onko vaimoni pitkä vai lyhyt, vai onko lähellä hänen kokoaan. Hän työnsi rintojaan esille ja kysyi, ovatko vaimosi rinnat suuremmat kuin mitä minun ovat, noin silmämääräisesti.
Katsoin pakotettuna hänen rintojaan, ja olivathan ne houkuttelevan kokoiset. Sanoin että en oikein osaa sanoa, miten niin?
Hän sanoi että hänellä on tässä kassillinen rintaliivejä, juuri pestyjä, ja hän on heittämässä ne pois. Että jos haluaisin niin hän antaisi ne mieluummin pois kuin heittäisi roskikseen, koska ne olivat hyväkuntoisia.
Olin ihmeissäni, mikäs juttu tämä oikein...
Hän otti kaksin käsin minusta kiinni, sanoi että minulla on kotona samanlainen pussi täynnä käytettyjä sukkahousuja, ihan ehjia ja pestyjä, jos haluaisin niin voisin saada nekin, voisin viedä vaimolleni kotiin jos hän vain huolisi.
Olin aivan äimänä, mikä juttu tämä nyt oli? Oliko hän nyt aivan järjissään? Hän oli herttainen ja mukava, kohtelias ja hyvin pukeutunut rouvashenkilö. En nähnyt hänessä mitään epäilyttävää, vain esitetty asia oli tosi uniikki.
Kiitos vaan mutta en usko että meillä olisi tarvetta...
Hän roikkui minussa kiinni. Minä annan ne ihan ilmaiseksi, ota pois, käydään meillä hakemassa, saa pikkurouvakin tuliaisia...
Olin aivän äimänä, mikä ihme juttu tämä on?
Lähdetään jo, hän nousi. Katsoin häntä, vartalo ja pukeutuminen huokui naisellisuutta, itsevarmuutta ja intohimoa. Voisiko olla että...ei voisi. Hän ei voi olla sellainen.
Sanoin että mennään nyt sitten.
Hän lupasi, että saan katsoa niitä hänen yllään, hän voi toimia mallina.
Koko matkan hänen kotiinsa oli mulkku kova kuin kaljapullo. Niin oli erikoinen tilanne ja samalla niin kutkuttava. Hän oli häpeämätön, samalla niin syötävä...

4

1656

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poikkesin kahvilla, ja kohtasin jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Ainakin omasta tavallisuudesta.
   Kahvi oli hyvää kuten aina.
   Ryystin kuumaa kahvia, kun ovi avautui. Kohotin katseeni, kun ovesta astui sisään kaksi rouvaa. Kaksi tavallisen näköistä rouvaa, ei enää aivan nuorikkoja. Miellyttävän oloisia ihmisiä.
   Kahvio oli hiljainen, vain yksi mies istui nurkassa ja puhui puhelimeen.
   Rouvat rupattelivat keskenään aika kovalla äänellä. Vaikka madalsivatkin ääntään, se kuului kiusallisen selvästi.
   He puhuivat, miten kauan siitä olikaan, kun oli jotain viimeksi...en kuullut mitä, se tuli hiljempaa. Sitten kuinka monta vuotta siitä onkaan kun mies lähti, taitaa olla kohta 13 vuotta, enkä ole sen jälkeen edes...taas ääni häipyi johonkin.
   Jotenkin alkoi vaikuttaa siltä että minun oli pakko katsoa heidän suuntaansa. Tämä oli vähän absurdia.
   Kun käänsin katseeni, niin tämä uhkeampi rouva istui kasvot minuun päin, ja katsoi suoraan silmiini. Silloin ymmärsin että he puhuivat niin, että halusivat minun kuulevan. Olin yllättynyt. Toinen naisista, joka istui selin minuun, asetteli sanojansa samaan malliin, että ei jäänyt epäselväksi mistä puhuivat.
   Mietin hiljaa mielessäni, että voi kun ihmiset oppisivat puhumaan toisilleen, niin jäisi monta turhaa asiaa pois, ehkä monta yksinäistä yötäkin. Kukapa tietää.
   Rehellisyys maan perii, lopussa kiitos ja silleen...

   • Anonyymi

    Ketjusta poistettu 11 viestiä. Mikä vaivaa ihmisiä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ketjusta poistettu 11 viestiä. Mikä vaivaa ihmisiä?

    Tässä sitä ollaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tässä sitä ollaan.

    Ei varmaan huoltoaseman kahvilassa tapahtunutta.


  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   149
   4198
  2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
   Maailman menoa
   265
   2751
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2286
  4. Nakkilassa tapahtuu

   Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
   Nakkila
   16
   1927
  5. Mies, olisiko meidän

   Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
   Ikävä
   49
   1195
  6. Hyvä on nainen myönnän

   Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
   Ikävä
   45
   1121
  7. Vastaa mies rehellisesti

   Kohdataanko me enää koskaan?
   Ikävä
   111
   1098
  8. Karvoitus naisella

   Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
   Sinkut
   147
   975
  9. Sun elämäsi rakkaus

   viettää nimipäiväänsä milloin?
   Ikävä
   31
   873
  10. Jos kaivattusi

   Makaisi alastomana edessäsi, niin mitä tekisit?
   Ikävä
   64
   816
  Aihe