Aihe

En olisi voinut

Anonyymi

tehdä mitään toisin, mutta muut olisivat voineet. Siinä vaiheessa kun vietiin tärkeä työpaikka ja jatkuvuus siitä, että tiedät pärjääväsi vähintään seuraavat kymmenen vuotta taloudellisesti omillasi. Se oli sellainen pudotus ja kun se vielä toistettiin monta kertaa sä jäit turvattomaksi. Jos olisi toimittu toisin niin kuinka iloinen ja tasapainoinen olisi silloin oltukaan. Elämä olisi tuntunut elämisen arvoiselta, eikä tyhjyys olisi vaivannut. Sellaisena ihmisellä on jaksamista ja kiinnostusta uusinkiin asioihin.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lopeta elämäsi, kohta on vuosipäivä

  • Anonyymi

   Ei varmaan koskaan tule selvyyttä miksi niin toimittiin. Miksi ihmisen omalla mielipiteellä ei ollut mitään väliä? Sellainen toiminta vie luottamuksen ihmisiin ja voi olla että se tulee vaikuttamaan loppuelämän ajan ja se taas voi vaikuttaa mahdolliseen ihmissuhteeseen niin ettei sellaista enää koskaan halua.

   • Anonyymi

    Lyhyen.


  • Anonyymi

   Lappeenrannan sivubusiness toimii sittenkin.

  • Anonyymi

   Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaisuuttasi voi ottamalla lääkkeesi.

  • Anonyymi

   Maailma on epäreilu, jos ei osaa tapella paikastaan auringossa, se viedään ihan varmasti. Nuo muut tekivät ihan tarkoituksella sen mikä oli heidän etujensa mukaista. Ihmiset on itsekkäitä, jos et sitä käsitä olet liian naiivi tähän maailmaan. Hae joku diagnoosi, että pääset työkyvyttömyyseläkkeelle.

   • Anonyymi

    Töitä riittää kun on avoin mieli ja oikeat olosuhteet.


  • Anonyymi

   Muiden mukaan ei kannata lähteä, ei tule kuin pettymystä pettymyksen perään. Kuinka moni on uskonut naiviuden tuomaan elämään, mutta ennen pitkää kohdannut pelkkää pettymystä. Välillä tuntunut että mikä ihmisiä vaivaa, miettii aina muka uutta teoriaa, turhaa kaikki. Pitäisi osata uskoa itseen eikä pohtia toisten aiheuttamia ongelmia, jotka eivät lohduta eivätkä anna mitään takeita muuttumiseen.
   Kymmenen vuotta on lyhyt aika. Et voi kuitenkaan olla täysin varma selviytymisteoriasta kohdallasi. Harva kykenee käsittelemään tulevaisuuden vuosia, en tiedä onko tarpeellistakaan. Säästyy paljolta, päivä kerrallaan..suosittelen.
   Tilatyhjyyttä on kaikilla, ei se pahasta ole. Kunhan annat itselle aikaa riittävästi, tasapaino ja tarpeelliset sulle annetaan jossain muodossa.
   Olet aina arvokas, elä sen mukaisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   102
   4649