Aihe

K. Kiuru "toivoo" lisää rokotteita, Haavisto jakaa pois

Anonyymi

Nyt on SDP ja Vihr. kommunikaatio aivan solmussa. Ylioppilas Pekka Haavisto on jo viikkoja olut jakamassa Suomeen ylimääräisenä tulleita rokotteita ulkomaille, köyhäinapuna. Nyt on SDP Krista Kiuru herännyt, ettei ole edes Suomeen riittävästi. Kuka on oikeassa ? SDP vai vihr ?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilta-Sanomien mukaan Kiuru on kovin pettynyt EU yhteistyöhön rokotteissa.
   Suomi saa vähän, Saksa on jo vienyt kaiken. Kiurun lomaillessa kaik on mennyt. Hallinonalaansa pitää valvoa. SDP huilii kuukausipalkalla.

   • Anonyymi

    Sakasa ostaa ne lisärokotteet kalliilla rahalla suoraan tehtaalta. Suomi odottaa kiltisti EU:n sopimaa rokotejakelua, joka ei edes täytä luvattua kun nuo välistävetäjät, Israel, USA, Iso-Britannia ja nyt pahimpana Saksa vieläpä EU-maana vievät rokotteet EU:n nenän edestä.


  • Anonyymi

   Ministerit esittävät toivomuksia toisensa perään, rokotteita ei nyt vaan saada toivomalla, mutta suomalaisia on kuollut koronaan liian vähän ettei lisäkuolemat ole haitaksi.
   Suojavarustesotkusta johtuen ei rokotteiden vähäisetmäärät lainkaan ihmetytä.
   Yhteiskunta on vastuussa vain al Holin leirille joutuneista joten sieltä pitää pelastaa ihmishenkiä pois karanteenin omaisista oloista.

  • Anonyymi

   Kiuru on tietenkin väärässä, onhan puoluetoveri Tuppurainen selvästi linjannut demarien linjan jonka mukaan "oma maa edellä"-ajettelu on vahingollista toimintaa.

  • Anonyymi

   Kiuru sentäs laittoi kirjeen EU:n suuntaan. Voipi olla että ei kannata henkeä pidätellä vastausta odottaessa.

   • Anonyymi

    2-postina, ja Paateron raiskaamassa organisaatiossa, no sehän on perillä jo huomenna.
    Ehkä demari neitokaiset ovat olleet jo pitkään EU suon silmäkkeessä sandaaleissaan. Jutta U. ei pyytämälläkään anna oikeita vakuuksia.


  • Anonyymi

   Eikö Kiuru olekaan demarien kanssa EU:n puolella.

   Sieltä EU:han ne ohjeet ovat tulleet ennenkin, ei kannattaisi Kiurun riskeerata muuten jää ohjeet tulematta ja mitäs sitten tehdään???

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984