Aihe

PS ei tule ikinä olemaan pääministeripuolue ja se on FAKTA

Anonyymi

Miten te perussuomalaiset kuvittelette, että puolueenne tulisi ikinä saamaan pääministeripaikkaa? Kuvitteletteko, että rasistinen, sovinistien ja syrjivä retoriikkanne takaa teille riittävän kannatuksen seuraavissa eduskuntavaaleissa? Kannattajanne ovat hölmöjä keski-ikäisiä ja lähes poikkeuksetta kaljamahaisia ukkoja!! Kukaan nainen tai järkevä ihminen ei persua äänestä IKINÄ. Onneksi on olemassa järkeviä suomalaisia, joille avoimuus, EU ja suvaitsevaisuus ovat merkittäviä arvoja... Ja jos onnistutte saamaan eniten ääniä, mihin en usko, tietäkää se, että Suomi on täynnä minun kaltaisiani ihmisiä, jotka eivät alistu rasisitiseen politiikkaanne. Me emme pakene Suomesta vaan jäämme tänne panemaan kampoihin!

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olen samaa mieltä kanssanne!! Persuissa minua eritoten etoo heidän rasiminsa sekä Trump ja Putin-mielisyys!! Miten joku voi viime aikaisten tapahtumien jälkeen edelleen ihailla Trumpia?1 Se mies kuuluisi laittaa vankilaan!!

  • Anonyymi

   Yleensäkkään ei pidä sekaantua maailman politiikkaan liikaa. Kotimaan asioissa on ihan tarpeeksi töitä.

  • Anonyymi

   Vihervasemmiston taktiikka on ollut suunnata opposition kannatus nimenomaan persuihin ja kun tiedetään, että persuille ei löydy hallituskumppaneita, voi vihervasemmisto hallita ja tuhota maata vuosikymmeniä tai siihen saakka, kun EU ottaa konkurssikypsän maan ohjaukseen.

  • Anonyymi

   Kaikki riippuu kannatuksesta. Yli 50% kannatus takaa sen, ettei hallitusneuvotteluja käydä. Tosin joulupukkikin hymyilee sellaiselle ajatukselle. Kannattaa kuitenkin hallituksessa miettiä, millaista politiikkaa toteutetaan ... varmuuden vuoksi.

  • Anonyymi

   Minä olen nainen nuori ja hoikka. Akateemisen koulutuksen saanut. Olen Perussuomalaisten kannattaja. Että älä viitsi yleistää.
   Jos alan olla yhtä tyhmä kuin sinä niin yleistetäänpä vähän: Vihreät ja Vasurit ovat naisia,pari lasta,miehellä hyvät tulot. Itse ovat porvarikodeistä lähtöisin,suojeltuja,ns pullamössösukupuolta,mielensäpahoittajia,kuuluvat silakkaryhmään, osallistuvat paikkojarikkoviin mielenosoituksiin,kasvissyöjiä, mulle heti sukupolvi- näkeehän sen eduskunnassakin- jos ei mene Marian mukaan niin itku ja huuto ja "lähdetään hallituksesta". Jotenkin kuin Trumppi,tekevät mitä haluavat laeista ja säännöistä välittämättä.Kuten Haavisto. Kuin 70-luvulla Ulrike ym.

   • Anonyymi

    Näin se menee. "Mutku ne persut on niiin perseestä" ... (toki näin voi sanoa, jos ei muuta osaa)


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   330
   3668
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2553