Aihe

Hannu Eklundin kirjoitus Kymppärissä

Anonyymi

Onkohan kyseiselle hepulle tullut mieleen, että mitä enemmin mollaat perussuomalaisia, niin sitä varmemmin kannatus nousee, Tämän päivän kirjoitus Kymen sanomissa oli Hannun pohjanoteeraus. Ei kaikki perussuomalaiset ole Trumpin ihailijoita , eli älä puhu p....a lehdistössä. Tämän päiväinen kirjoituksesi lujitti 100% kuulumiseni parussuomalaisten kannattajaksi.

13

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   parussuomalaisten aisankannattaja kerrotaan joskus vertauskuvallisesti ”kantavan sarvia”. Legendan mukaan mies olisi pakotettu kulkemaan Soldiers of Odinin paraatissa sarvet päässään koko kyläyhteisön pilkatessa. T. Suomen Tisu.

  • Anonyymi

   Perussuomalaisten johtohenkilöt kuten varapj Huhtasaari ja Kansanedustaja Sanna Antikainen ovat ihannoineet julkisesti henkisesti epävakaata Trumpia ehdottamalla Pelle Donaldille Nobelin rauhanpalkintoa . Nyt ovat hiljaa. Kaduttaako? Suomi suuri, Amerikka pieni ja sairas.
   Trump lähtee, Usa pellet jää . Suomessa ja Kotkassakin samansuuntaista ilmiötä, herätys.

  • Anonyymi

   Ei kaikki perussuomalaiset ole Trumpin ihailijoita, mutta kaikki Trumpin ihailijat on perussuomalaisia.

  • Anonyymi

   Luulis, että olet tyytyväinen ? Persut vaan ovat mitä ovat, pohjasakkaa 99%.

  • Anonyymi

   Turha kuvitella, että järkevät ihmiset äänestäisivät persuja ainoastaan sen takia, että PS:ta kerrotaan ikäviä totuuksia.

   • Anonyymi

    Siis, kun veteen astuu, niin jalka kastuu.


   • Anonyymi

    Näin siinä vaan käy..........


  • Anonyymi

   Näkyy olevan kepulaiset liikkeellä. Ei sitä näin ääniä kalastella. Perussuomalaisilla on muutama jotka on vähän väliä otsikoissa, mutta silti kannatus on vankkumatonta.
   Syynä kannatuksen korkeaan ja sahaamattomaan tulokseen pidän edelleen sitä, kun muiden puolueiden kannattajat jatkuvasti yrittävät mollata perussuomalaisia lehdistössä ja netin palstoilla. Tämä saa aikaan vain katkeruutta, joka pitää kannattajat vahvana rintamana Perussuomalaisten riveissä. Johan sen sanoo tilastotkin.
   Itse olen ylpeä saadessani olla perusuomalaisten riveissä, vaikka en ole puolueeseen liitynytkään niin on se ainoa puolue ketä viitsii äänestää.

  • Anonyymi

   Näkyy olevan kepulaiset liikkeellä. Tarkoititko kenties kepulaisia Vesa Levosta, Jorma Merivirtaa vai Birgit Tähtistä? Arvotaan seuraava takkia kääntävä loikkari jonka siivet ei persuissa ole kantanut kalifiksi kalifin paikalle ilmaisiin pöytiin .

   • Anonyymi

    Pulisonki on seuraavien vaalien ääniharava.


   • Anonyymi

    Tähtisellä taitaa kohta puolueet loppua kun on niin monta kertaa jo ”loikkaillut”.


  • Anonyymi

   Kyseisellä hlöllä on selvästi pakkomielteisyyttä, jonka vuoksi jatkuvasti kirjoittelee ongelmistaan lehtiin. Saa näin julkisuutta itselleen. Olisiko Kotkan negatiivisin, ihmisvihamielisin?

   • Anonyymi

    Pulisonki pelittää ja saa äänet.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   49
   8455
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   483
   5570
  3. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   96
   4504
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   4450
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   176
   2780