Aihe

Joe Biden kehoittaa viranomaisia sekä konkressin ja senaatin jäseniä noudattamaan

Anonyymi

lakeja eikä häntä. Suomen oikeusministeri Henrikson kehottaa eduskunnassa politikkoja tekemään politiikkaa, eikä noudattamaan ministerinä ja kansanedustajana vannomiaan lakeja noudattaa perustuslakia ehdoitta. Ei ihme, että eduskunnan ja politikkojen luottamus kansan keskuudessa on täysi nolla.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Media uutisoi kansan vaarasta Suomessa hallintoa kohtaan ja vaatii voimakeinoja eliitin suojaamiseksi kansaa vastaan.
   Hallitus on räikeästi suosinut eliitin edustajia kansalaisten hyvinvoinnin kustannuksella ja kansa alkaa olla lopen uupunut hallituksen eriarvoisuutta kasvattavaan toimintaan.
   Hallinto valmistelee turvatoimia eliitin aseman ja etujen säilyttämiseksi kaikissa olosuhteissa , vaikka voimatoimin ihmisiä vastaan , kertoo viranomainen.

  • Anonyymi

   Rinne ja Orpo huolissaan kansan tyytymättömyydestä ja vaarasta eliitin etuoikeuksien kasvun taittumisesta.
   Eliitti ja media pelkää kansan raivoa Suomessa mikä on syntymässa epätoivon vuoksi .

   • Anonyymi

    Trumpilla ja Haavistolla on yhteistä se ettei kumpikaan tajua rikkoneensa lakia ja ovat puolueensa riippakiviä.


  • Anonyymi

   Suomen valtaa pitävien mädännäisyyttä osoittaa varsin hyvin esimerkiksi seuraavat kaksi tapausta:

   1. Oikeuskansleriksi nimitettiin tietoisesti perustuslakia rikkova henkilö. Nykyinen oikeuskansleri kirjoitti edellisen Sipilän hallituksen soteuudistus tekstin tietäen tarkkaan, että se rikkoo perustuslakia ja se on perustuslain vastainen. Palkkioksi hänet nimitettiin oikeuskansleriksi ja palkittiin jollakin korkealla kunnia mitalilla viime itsenäisyyspäivänä.

   2. Oikeusministerimme kertoo ministeriaitiosta suoraan (josta plussat), että hän tekee politiikkaa. Samalla hän myönsi, että hän ei noudata vannomaansa ministerin eikä myöskään kansaedustajan valaa vaan rikkoo ne tarvittaessa poliittisin pelkästään tarkoitusperin vannotuista valoista viis. Ne eivät koske meitä vaan kansaa.

   Miten tuollainen järjestelmä ja henkilöt voisivat ansaita kunnioitusta ja luottamusta. Ei mitenkään muuten kuin häipymällä taka vasemmalle

  • Anonyymi

   Suomessa noudatetaan oikeusvaltio periaatetta tekemällä politiikkaa, lakien rikkominen on hyväksyttävää koska kaikki ihmiset tekevät virheitä. Oikeusministeri katsoi että eduskunnan säätämät lait ovat vain politiikkaa eikä niitä tarvitse noudattaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   11161
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   130
   4961
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   1726