Haavisto edelleen vähätteli tekemiään rikoksia

Anonyymi

Telkkarin ykkösaamussa sivuttiin vuoden takaisia tapahtumia. Haavisto edelleen piti pikkuseikkana sitä, että yritti työntää sivuun virkamiehen, joka ei ollut samaa mieltä hänen kanssaan Al-holin toimenpiteistä. Perustuslakivaliokuntahan totesi, että laittomuuksia on tapahtunut, mutta ministerin syytesuojan vuoksi niistä ei voi nostaa juttua.

Käsittämätöntä, että tällainen syytesuoja sallii törttöilyn ministerille, jolla pitäisi olla paljon suurempi moraalivaatimus ja rehellisyyden oletus kuin taviskansalaiselle, jolle olisi jo rangaistus napsahtanut vastaavassa tilanteessa.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä osoittaa sen, että Vihreät puhuu täyttä sontaa, ei niitä enää kukaan täysjärkinen usko, nauraa noille sepustuksille voi !

    • Anonyymi

      TIIÄTKÖ MITÄ HOMO HAAVISTO OLET JA KUULUT SARJASSAMME SELI SELI VENKULOIHIN HÖPÖTTELIT JONNIN JOUTAVAA PASKAA TV : ssä. MITÄ MEILLE KUULUU MITÄ MAILMALLA TEKEVÄT KANNAT IHAILET RUMPPIA OLET KUN RIKKA KASVIN PASKA VIRALTA EI SAA MILLÄÄN POIS.

    • Anonyymi

      Meneppa Haavisto Kiinan matkalle ja kerro mitä näit?

      miski muslimeja niin kohdellaan?

      Miksi Erdogan ei moiti Kiinaa?

    • Anonyymi

      Hölmö aloitus taas kerran. Haavisto on toiminut aivan oikein. Ei ole tehnyt mitään rikosta. Turhaan tyhmät persut valehtelevat ja öyhöttävät.

      • Anonyymi

        Valeuutinen. Rikos ON tapahtunut, mutta syytettä ei voida nostaa ministerin korotetun syytesuojan vuoksi. Pääsi kuin koira veräjästä. Enkä sitäpaitsi kulu persuihin.


      • Anonyymi

        Juu, kukakohan se valehtelee, oliskohan pekka ite, kyllä tämä hallitus syytää täyttä paskaa kansalle. Kuvittelee sen jälkeen kyllä ne uskovat, mutta eiväthän ne enää taida uskoa, muuta kuin nämä omat kannattajansa jotka ovat kuin polveen potkastavia pellejä.


    • Anonyymi

      Samasta rikoksesta kuin mitä Haavisto teki, hänen alaisensa olisivat lähteneet lukemaan tiilenpäitä. Pikkujuttu.

    • Anonyymi

      Häikäilemätön jätkä, vaikka koettaa vaikuttaa joka äidin toivevävyltä.

      • Anonyymi

        Toivevävyltä? Lapsenlapsia olisi kyllä mukava tulla.


    • Anonyymi

      Haavisto on kuin Trump. Vaikka tekisi mitä, niin aina löytyy vaihtoehtoisia totuuksia. Haavistolla on varmaankin kuvitelma omasta hyvyydestään, jota suurin osa Suomen kansasta ei ole tajunnut. Haaviston on jatkettava kaikissa medioissa oman loistavan toimintansa esiin tuontia, niin lopulta koko kansakunta uskoo tämän ihmebantun erinomaisuuteen ja antaa hänelle pro isis mitalin. Jos Haaviston hyvät teot vaativat laittomia tekoja, niin ilmeisesti on valmis painostamaan alaisiaan rikolliseen toimintaan, mutta vastuuta ei teoistaan Haavisto kanna.

    • Anonyymi

      Haavistolla on vappusatasen luottamus.

      Vappusatanen yrittää kääntää keskustelua suuntaan Trump = Perussuomalaiset.

      Miksi nämä tyypit saavat aikaan pahoinvoinnin tunteen vaikka kuinka yrittää pysyä viileänä? Olisikohan se, että kumpikin on täysin puhdas moraalista.

    • Anonyymi

      Haavistolla on sama tauti kuin Trumpilla.

    • Anonyymi

      Tässä asiassa reaktio on sama. Totuus on päivänselvä, mutta kumpikaan ei suostu sitä myöntämään.

      Trump on tunnettu narsisti. Mikä Pekka on? Ainakaan moraali ei ole kohdallaan. On tehnyt poikkeavuudestaan tavaramerkin. Vaurastunut hurjasti yo-pohjalta. Ristiriitainen tyyppi. Paitsi tietenkin Vihreille tietoisuudessa leijaileva guru.

    • Anonyymi

      Kanerva joutui lähtemään ministerin hommista lähetettyään tekstareita Tuksulle. Ai niin, Kanervahan ei ollut homo, joten tuomio tuli.

    • Anonyymi

      En tajua, mitä hyvää joku näkee kyseisessä otuksesta. Hyi olkoon ...

      • Anonyymi

        Paras poliitikko Suomessa siksi hän pysyy hallituksessa, tänne voitte kirjoitella mitä haluatte sillä ei ole mitään vaikutusta. Päätökset tehdään aivan muualla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paras poliitikko Suomessa siksi hän pysyy hallituksessa, tänne voitte kirjoitella mitä haluatte sillä ei ole mitään vaikutusta. Päätökset tehdään aivan muualla.

        Setan sisäpiirissä varmaan.


    • Anonyymi

      Jos lähdettäisiin oletuksesta, että on paras poliitikko Suomessa. Entä aiheuttamansa haitta politiikan uskottavuudelle? Niin hyvä ja korvaamaton ei voi olla, että homma jäisi haitan jälkeen plussalle.

      Miksi jatkaa ministerinä? Jatkaa koska Vihreät kiristävät Marinia hallituksen kaatamisella. Marin on heikko johtaja, jota kiinnostaa enemmän oma poliittinen ura, kuin jämäkkä johtaminen. Laskee kuitenkin väärin. Sen minkä taakseen jättää, edestään löytyy.

    • Anonyymi

      Haavisto on mennyt mies.Pedofilia rangaistukset täytyisi koventaa.Jos häiritsee
      lapsen normaalia kehitystä ja kun lapsi
      täyttää 18v ,niin häiritsijä yhtyy peppupanoon olisi rangaistava teko.Lapsi
      ei kehity mikäli homo manipuloi ja kasvattaa
      lasta kierosti,esim.kertomalla valheellista
      tietoa normaali seksuaalisuudesta.

    • Anonyymi

      Haaviston mukaan kyberhyökkayksiä tekevät Venäjä ja Kiina. Entä USA, kaikkien kyberhyökkäysten ja salakuuntelujen äiti? Hah hah haa.

    • Anonyymi

      Eniten kummastuttaa että kehtaa syyllistää muita kansainvälisten sopimuksien rikkomisesta.
      Soini osallistui ulkomisterikaudella mielenilmaukseen abortteja vastaan, Soinia vastaan esitettiin epäluottamusta, koska ihmishenkien palastamista paheksuttiin.
      En kuulu aborttien vastustajiin, mutta ymmärrän hyvin myös vastustajien näkökannan perustuvan lastenoikeuksiin elämään.

    • Anonyymi

      Kotomaine rumppi. Annetaan sille ydinaseita.

    • Anonyymi

      Suvaitsevaisuus on valikoivaa, suvaitaan abortit mutta samaan aikaan esitetään parempaa korostamalla muka lastenoikeuksia.

    • Anonyymi

      Jos Haavisto olisi antanut potkut jollekin rodun tai sukupuolen perusteella, syyte olisi nostettu. Sen sijaan mielipiteen perusteella sitä helposti vähätellään, vaikka laissa nämä kaikki ovat samassa rimpsussa. Oliskohan oikein, jos homouden perusteella annettaisiin potkut Haavistolle?

      • Anonyymi

        Tuskin Haavisto olisi saanut syytettä, jos olisi antanut potkut rodun tai sukupuolen perusteella. Jos joku nykyisten oppositiopuolueiden edustaja olisi sen tehnyt, olisi syyte nostettu tai ainakin vihervasemmisto olisi äänestänyt syytteen puolesta.

        Kun viime vuonna Päivi Räsästä koskevissa jutuissa puhuttiin syytteen nostamisesta asioissa, joissa hänet oli jo kerran todettu syyttömäksi, vihervasemmisto piti kovaa meteliä sen puolesta, että syyte nostettaisiin ja perusteltiin sitä mm. sillä, että se olisi Päivi Räsäsen oma etu. Nyt kun syytteeseen olisi joutunut Vihreiden edustaja, käynnistivät Vihreät valehtelukampanjan ja erityisen härskillä tavalla lähtivät politisoimaan perustuslakivaliokunnan toimintaa estääkseen Haaviston joutumisen syytetyksi.

        youtu.be/0p-VfND3SAQ


    • Anonyymi

      Kiina kiisti pitkään leirien olemassaolon mutta väittää nykyään niiden olevan koulutus- ja uudelleenkasvatusleirejä, joilla uiguurit oppivat uusia työtapoja ja ammatteja. Se kutsuu toimiaan ”takapajuisen ajattelun kitkemiseksi yhteiskunnasta.”

      Kiinassa muslimit kuriin

      Pekka ei ymmärrä vaaraa?

    • Anonyymi

      Pekalla on sairaus, joten olisi kohtuutonta tuomita. Pekka on alholisti. Toipuminen ei voi alkaa, kun ei tunnusta ongelmaa, eikä suostu katkaisuhoitoon. Kaverit suojelevat ja hyssyttelevät. He ovat mahdolistajia ja vastuussa heitteille jätöstä. Niinpä Pekka järjesteleekin jo seuraavia Al-Holi bileitä.

    • Anonyymi

      Perustuslakivaliokunta totesi Haaviston rikkoneen lakia. Länsimaissa olisi jo eronnut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1469
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1368
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      48
      1303
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe