Aihe

Haavisto edelleen vähätteli tekemiään rikoksia

Anonyymi

Telkkarin ykkösaamussa sivuttiin vuoden takaisia tapahtumia. Haavisto edelleen piti pikkuseikkana sitä, että yritti työntää sivuun virkamiehen, joka ei ollut samaa mieltä hänen kanssaan Al-holin toimenpiteistä. Perustuslakivaliokuntahan totesi, että laittomuuksia on tapahtunut, mutta ministerin syytesuojan vuoksi niistä ei voi nostaa juttua.

Käsittämätöntä, että tällainen syytesuoja sallii törttöilyn ministerille, jolla pitäisi olla paljon suurempi moraalivaatimus ja rehellisyyden oletus kuin taviskansalaiselle, jolle olisi jo rangaistus napsahtanut vastaavassa tilanteessa.

28

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä osoittaa sen, että Vihreät puhuu täyttä sontaa, ei niitä enää kukaan täysjärkinen usko, nauraa noille sepustuksille voi !

  • Anonyymi

   TIIÄTKÖ MITÄ HOMO HAAVISTO OLET JA KUULUT SARJASSAMME SELI SELI VENKULOIHIN HÖPÖTTELIT JONNIN JOUTAVAA PASKAA TV : ssä. MITÄ MEILLE KUULUU MITÄ MAILMALLA TEKEVÄT KANNAT IHAILET RUMPPIA OLET KUN RIKKA KASVIN PASKA VIRALTA EI SAA MILLÄÄN POIS.

  • Anonyymi

   Meneppa Haavisto Kiinan matkalle ja kerro mitä näit?

   miski muslimeja niin kohdellaan?

   Miksi Erdogan ei moiti Kiinaa?

  • Anonyymi

   Hölmö aloitus taas kerran. Haavisto on toiminut aivan oikein. Ei ole tehnyt mitään rikosta. Turhaan tyhmät persut valehtelevat ja öyhöttävät.

   • Anonyymi

    Valeuutinen. Rikos ON tapahtunut, mutta syytettä ei voida nostaa ministerin korotetun syytesuojan vuoksi. Pääsi kuin koira veräjästä. Enkä sitäpaitsi kulu persuihin.


   • Anonyymi

    Juu, kukakohan se valehtelee, oliskohan pekka ite, kyllä tämä hallitus syytää täyttä paskaa kansalle. Kuvittelee sen jälkeen kyllä ne uskovat, mutta eiväthän ne enää taida uskoa, muuta kuin nämä omat kannattajansa jotka ovat kuin polveen potkastavia pellejä.


  • Anonyymi

   Samasta rikoksesta kuin mitä Haavisto teki, hänen alaisensa olisivat lähteneet lukemaan tiilenpäitä. Pikkujuttu.

  • Anonyymi

   Häikäilemätön jätkä, vaikka koettaa vaikuttaa joka äidin toivevävyltä.

   • Anonyymi

    Toivevävyltä? Lapsenlapsia olisi kyllä mukava tulla.


  • Anonyymi

   Haavisto on kuin Trump. Vaikka tekisi mitä, niin aina löytyy vaihtoehtoisia totuuksia. Haavistolla on varmaankin kuvitelma omasta hyvyydestään, jota suurin osa Suomen kansasta ei ole tajunnut. Haaviston on jatkettava kaikissa medioissa oman loistavan toimintansa esiin tuontia, niin lopulta koko kansakunta uskoo tämän ihmebantun erinomaisuuteen ja antaa hänelle pro isis mitalin. Jos Haaviston hyvät teot vaativat laittomia tekoja, niin ilmeisesti on valmis painostamaan alaisiaan rikolliseen toimintaan, mutta vastuuta ei teoistaan Haavisto kanna.

  • Anonyymi

   Haavistolla on vappusatasen luottamus.

   Vappusatanen yrittää kääntää keskustelua suuntaan Trump = Perussuomalaiset.

   Miksi nämä tyypit saavat aikaan pahoinvoinnin tunteen vaikka kuinka yrittää pysyä viileänä? Olisikohan se, että kumpikin on täysin puhdas moraalista.

  • Anonyymi

   Haavistolla on sama tauti kuin Trumpilla.

  • Anonyymi

   Tässä asiassa reaktio on sama. Totuus on päivänselvä, mutta kumpikaan ei suostu sitä myöntämään.

   Trump on tunnettu narsisti. Mikä Pekka on? Ainakaan moraali ei ole kohdallaan. On tehnyt poikkeavuudestaan tavaramerkin. Vaurastunut hurjasti yo-pohjalta. Ristiriitainen tyyppi. Paitsi tietenkin Vihreille tietoisuudessa leijaileva guru.

  • Anonyymi

   Kanerva joutui lähtemään ministerin hommista lähetettyään tekstareita Tuksulle. Ai niin, Kanervahan ei ollut homo, joten tuomio tuli.

  • Anonyymi

   En tajua, mitä hyvää joku näkee kyseisessä otuksesta. Hyi olkoon ...

   • Anonyymi

    Paras poliitikko Suomessa siksi hän pysyy hallituksessa, tänne voitte kirjoitella mitä haluatte sillä ei ole mitään vaikutusta. Päätökset tehdään aivan muualla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paras poliitikko Suomessa siksi hän pysyy hallituksessa, tänne voitte kirjoitella mitä haluatte sillä ei ole mitään vaikutusta. Päätökset tehdään aivan muualla.

    Setan sisäpiirissä varmaan.


  • Anonyymi

   Jos lähdettäisiin oletuksesta, että on paras poliitikko Suomessa. Entä aiheuttamansa haitta politiikan uskottavuudelle? Niin hyvä ja korvaamaton ei voi olla, että homma jäisi haitan jälkeen plussalle.

   Miksi jatkaa ministerinä? Jatkaa koska Vihreät kiristävät Marinia hallituksen kaatamisella. Marin on heikko johtaja, jota kiinnostaa enemmän oma poliittinen ura, kuin jämäkkä johtaminen. Laskee kuitenkin väärin. Sen minkä taakseen jättää, edestään löytyy.

  • Anonyymi

   Haavisto on mennyt mies.Pedofilia rangaistukset täytyisi koventaa.Jos häiritsee
   lapsen normaalia kehitystä ja kun lapsi
   täyttää 18v ,niin häiritsijä yhtyy peppupanoon olisi rangaistava teko.Lapsi
   ei kehity mikäli homo manipuloi ja kasvattaa
   lasta kierosti,esim.kertomalla valheellista
   tietoa normaali seksuaalisuudesta.

  • Anonyymi

   Haaviston mukaan kyberhyökkayksiä tekevät Venäjä ja Kiina. Entä USA, kaikkien kyberhyökkäysten ja salakuuntelujen äiti? Hah hah haa.

  • Anonyymi

   Eniten kummastuttaa että kehtaa syyllistää muita kansainvälisten sopimuksien rikkomisesta.
   Soini osallistui ulkomisterikaudella mielenilmaukseen abortteja vastaan, Soinia vastaan esitettiin epäluottamusta, koska ihmishenkien palastamista paheksuttiin.
   En kuulu aborttien vastustajiin, mutta ymmärrän hyvin myös vastustajien näkökannan perustuvan lastenoikeuksiin elämään.

  • Anonyymi

   Kotomaine rumppi. Annetaan sille ydinaseita.

  • Anonyymi

   Suvaitsevaisuus on valikoivaa, suvaitaan abortit mutta samaan aikaan esitetään parempaa korostamalla muka lastenoikeuksia.

  • Anonyymi

   Jos Haavisto olisi antanut potkut jollekin rodun tai sukupuolen perusteella, syyte olisi nostettu. Sen sijaan mielipiteen perusteella sitä helposti vähätellään, vaikka laissa nämä kaikki ovat samassa rimpsussa. Oliskohan oikein, jos homouden perusteella annettaisiin potkut Haavistolle?

   • Anonyymi

    Tuskin Haavisto olisi saanut syytettä, jos olisi antanut potkut rodun tai sukupuolen perusteella. Jos joku nykyisten oppositiopuolueiden edustaja olisi sen tehnyt, olisi syyte nostettu tai ainakin vihervasemmisto olisi äänestänyt syytteen puolesta.

    Kun viime vuonna Päivi Räsästä koskevissa jutuissa puhuttiin syytteen nostamisesta asioissa, joissa hänet oli jo kerran todettu syyttömäksi, vihervasemmisto piti kovaa meteliä sen puolesta, että syyte nostettaisiin ja perusteltiin sitä mm. sillä, että se olisi Päivi Räsäsen oma etu. Nyt kun syytteeseen olisi joutunut Vihreiden edustaja, käynnistivät Vihreät valehtelukampanjan ja erityisen härskillä tavalla lähtivät politisoimaan perustuslakivaliokunnan toimintaa estääkseen Haaviston joutumisen syytetyksi.

    youtu.be/0p-VfND3SAQ


  • Anonyymi

   Kiina kiisti pitkään leirien olemassaolon mutta väittää nykyään niiden olevan koulutus- ja uudelleenkasvatusleirejä, joilla uiguurit oppivat uusia työtapoja ja ammatteja. Se kutsuu toimiaan ”takapajuisen ajattelun kitkemiseksi yhteiskunnasta.”

   Kiinassa muslimit kuriin

   Pekka ei ymmärrä vaaraa?

  • Anonyymi

   Pekalla on sairaus, joten olisi kohtuutonta tuomita. Pekka on alholisti. Toipuminen ei voi alkaa, kun ei tunnusta ongelmaa, eikä suostu katkaisuhoitoon. Kaverit suojelevat ja hyssyttelevät. He ovat mahdolistajia ja vastuussa heitteille jätöstä. Niinpä Pekka järjesteleekin jo seuraavia Al-Holi bileitä.

  • Anonyymi

   Perustuslakivaliokunta totesi Haaviston rikkoneen lakia. Länsimaissa olisi jo eronnut.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   11064
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   130
   4781