Ylistys viisikymppiselle miehelle

Anonyymi

Itse olen kolmekymppinen nainen, jolla ihana 50-vuotias miesystävä. Meillä on intohimoista seksiä käytännössä joka päivä, otan häneltä suuhun jonkin verran myös joka kerta. Päivinä jolloin ei ole yhdyntää yleensä hoidan hänet kokonaan suullani. (Toimii myös toiseen suuntaan )

En ennen suhteen aloittamista osannut kuvitellakaan, millainen mieskunto hänellä on. Hän lyö laudalta kaikki aikaisemmat suhteeni jopa kaksikymppisenä. Tulin tänne keskusteluforumille tutkailemaan uteliaisuuttani, koska viimeksi rakastellessamme yllätyin taas enemmän kuin koskaan. Hän sai orgasmin ja tyhjensi itsensä sisääni, mutta hänpä ei vetäytynyt vaan jatkoi panemista parin minuutin päästä ja sai uudestaan orgasmin. En ole koskaan kuullukaan että mies pystyy tuollaiseen, saati sitten viisikymppisenä.

Mies selitteli, että meidän intohimoinen suhteemme, vaivaton seksimme ja minä saa tämän aikaan. Olen kivan näköinen nainen, ihan vain keskivertovartalo on, mutta rakastan ja himoitsen tuota miestä niin mahdottomasti enkä saa tarpeekseni hänestä, mikä on merkittävin ero aikaisempiin suhteisiini.

Olen niin onnellinen että minulla on hänet ja vihdoin kaipaamani seksielämä, ja on aivan varmaa, että oma asenteeni ja himoni antaa myös hänelle puhtia entisestään. En ole asiantuntija, mutta olen varma että jos me naisetkin näytämme avoimesti himomme ja hemmottelemme hänen kaluaan säännöllisesti, kosketamme ystävällisesti, kehumme ja olemme kiinnostuneita hänestä, se myös antaa hänelle virtaa myös myöhemmin.

Mukavaa alkanutta vuotta
N36

2

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos kehuista, vaikka en olekaan miesystäväsi, mutta olen seksuaalisesti aktiivinen 5-kymppinen mies. Juuri tuossa taannoin puolisoni sanoi, että ei olisi voinut kuvitellakaan 3-kymppisenä miten hyvä ja antoisa seksielämä voi olla 5-kymppisenä ja 5-kymppisen miehen kanssa.

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä kirjoittajan N36 kanssa. Naisen himo saa itseni aivan hurjaksi, olen 52-vuotias mies ja seksuaalisesti erittäin viriilissä vaiheessa.
      Eron jälkeen tapasin 10v nuoremman puolisoni ja siitä on alkanut täysin uusi aika elämässä. Meilläkin on estotonta seksiä päivittäin, joskus on pidettävä huilipäivä eipä siinä. Puolisoni on iloinen ja positiivinen kumppani ja rakastaa minua, minä taas palvon tuota pientä kaunista olentoa. Välillämme on syvä henkinen yhteys joka heijastuu aivan maagiseen seksiin josta ei kipinöitä puutu.
      Kerron tämän avoimesti ja tiedän että aiheuttaa kateutta, se on väistämätöntä. No sääliä saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita.

      Seksistä puheen ollen, puolisoni on erittäin himokas ja innokas seksipartneri. Hän puree ja puristaa, huutaa ja himoitsee yhtäaikaa, todellinen villikissa siis. Koen suurta mielihyvää kiihottaessani hänet hurmioon ja nähdessäni hänen orgasminsa. Tämä jos mikä nostaa miehisen kuntoni korkeuksiin.
      Ihanaa kun saa olla rietas ja vapaa kaikista suorituspaineista ja vain nauttia kuumasta seksistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe