Ylistys viisikymppiselle miehelle

Anonyymi

Itse olen kolmekymppinen nainen, jolla ihana 50-vuotias miesystävä. Meillä on intohimoista seksiä käytännössä joka päivä, otan häneltä suuhun jonkin verran myös joka kerta. Päivinä jolloin ei ole yhdyntää yleensä hoidan hänet kokonaan suullani. (Toimii myös toiseen suuntaan )

En ennen suhteen aloittamista osannut kuvitellakaan, millainen mieskunto hänellä on. Hän lyö laudalta kaikki aikaisemmat suhteeni jopa kaksikymppisenä. Tulin tänne keskusteluforumille tutkailemaan uteliaisuuttani, koska viimeksi rakastellessamme yllätyin taas enemmän kuin koskaan. Hän sai orgasmin ja tyhjensi itsensä sisääni, mutta hänpä ei vetäytynyt vaan jatkoi panemista parin minuutin päästä ja sai uudestaan orgasmin. En ole koskaan kuullukaan että mies pystyy tuollaiseen, saati sitten viisikymppisenä.

Mies selitteli, että meidän intohimoinen suhteemme, vaivaton seksimme ja minä saa tämän aikaan. Olen kivan näköinen nainen, ihan vain keskivertovartalo on, mutta rakastan ja himoitsen tuota miestä niin mahdottomasti enkä saa tarpeekseni hänestä, mikä on merkittävin ero aikaisempiin suhteisiini.

Olen niin onnellinen että minulla on hänet ja vihdoin kaipaamani seksielämä, ja on aivan varmaa, että oma asenteeni ja himoni antaa myös hänelle puhtia entisestään. En ole asiantuntija, mutta olen varma että jos me naisetkin näytämme avoimesti himomme ja hemmottelemme hänen kaluaan säännöllisesti, kosketamme ystävällisesti, kehumme ja olemme kiinnostuneita hänestä, se myös antaa hänelle virtaa myös myöhemmin.

Mukavaa alkanutta vuotta
N36

2

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos kehuista, vaikka en olekaan miesystäväsi, mutta olen seksuaalisesti aktiivinen 5-kymppinen mies. Juuri tuossa taannoin puolisoni sanoi, että ei olisi voinut kuvitellakaan 3-kymppisenä miten hyvä ja antoisa seksielämä voi olla 5-kymppisenä ja 5-kymppisen miehen kanssa.

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä kirjoittajan N36 kanssa. Naisen himo saa itseni aivan hurjaksi, olen 52-vuotias mies ja seksuaalisesti erittäin viriilissä vaiheessa.
      Eron jälkeen tapasin 10v nuoremman puolisoni ja siitä on alkanut täysin uusi aika elämässä. Meilläkin on estotonta seksiä päivittäin, joskus on pidettävä huilipäivä eipä siinä. Puolisoni on iloinen ja positiivinen kumppani ja rakastaa minua, minä taas palvon tuota pientä kaunista olentoa. Välillämme on syvä henkinen yhteys joka heijastuu aivan maagiseen seksiin josta ei kipinöitä puutu.
      Kerron tämän avoimesti ja tiedän että aiheuttaa kateutta, se on väistämätöntä. No sääliä saa ilmaiseksi, kateus pitää ansaita.

      Seksistä puheen ollen, puolisoni on erittäin himokas ja innokas seksipartneri. Hän puree ja puristaa, huutaa ja himoitsee yhtäaikaa, todellinen villikissa siis. Koen suurta mielihyvää kiihottaessani hänet hurmioon ja nähdessäni hänen orgasminsa. Tämä jos mikä nostaa miehisen kuntoni korkeuksiin.
      Ihanaa kun saa olla rietas ja vapaa kaikista suorituspaineista ja vain nauttia kuumasta seksistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe