Haaviston valkopesu alkanut, ahtopaineella.

Anonyymi

Huvittavaa. Ja niin läpinäkyvää.

Muka joku täysin randoms suomalaisnainen i pyytänyt netissä apua miten matkustaa Englannista Suomeen pandemiarajoitusten aikana ja kas vain, Haavisto "sattumalta" bongaa tämän viestin ja soittaa kyseiselle henkilölle. Heh. Ja sattumalta tämä neitonen, jolle Haavisto soitti antaakseen ihan henkilökohtaisesti niitä ohjeita, ilmoitti tapahtuneesta lehdistölle jättäen tarkan kuvauksen sekä tietysti sen tyypillisen tarinan, että oli kertonut tapahtuneesta kavereilleen, jotka olivat sitten tietysti ylistäneet Haavistoa. Tämä "ystävien" lausuma ylistys siltä varalta, jos ei lukija muuten tajuaisi miten hyvä tyyppi tämä Haavisto nyt oikeasti onkaan.
Jännä miten usein näissä järjestetyissä jutuissa on aina tuo "ystävälle kertomis" osio mukana. Tätä kuviota on käytetty lukuisissa hämärissä poliittisissa skandaaleissa, mm Monica Lewis jutussa, kun hänen imago haluttiin pitää puhtoisen ja Bill Clintoniin rakastuneen pikku uhrin imagona vaikka kyseessä oli alusta loppuun suunniteltu Clintonin kampitus.

Tänään sitten Haavisto höpisemässä mitäänsanomattomuksia Ykkösaamun lähetyksessä, aihekin ihan täydellinen kun voi haukkua Trumpin kannattajia ja esittää taas kuuluvansa niihin hyviin ja oikeanlaisiin ihmisiin. Toimittaja huolehtii siitä, että Haavisto saa koko ohjelman ajan vapaasti lässyttää, mitään kruittisiä kysymyksiä ei tietenkään kuulla ja studiossa Haaviston taustakuvakin on mahdollisimman näyttävä, kuin suoraan jokin Hollywoodin aivopesufilmin tekijä olisi ollut asialla.
Al holin asiassa piiloutuu tietysti lasten selän taa, jolla selittää laittoman käytöksensä. Koko haastattelu on huolellista katsojien manipulointia. Erityisesti haastattelun loppupuolelle valikoidut kysymykset leirin olosuhteista ja kuvat sieltä.
Sitä samaa lasten kärsimyksen avulla
mielipiteiden manipulointia, jolla on totuttu motivoimaan pakolaisvirtoja ja joiden avulla Eurooppaan tulee sitten kuitenkin lähinnä nuoria miehiä, eikä mitään pieniä lapsia.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiedän kokemuksesta, että suomalaisen on täysin turhaa pyytää apua Suomen konsulaateilta ulkomailla. Portilta ja viimeistän ovelta käännytetään pois ja jos pääsee pitemmälle, niin pyydetään kääntymään sukulaisten ja ystvien puoleen. Suomen ulkomaan konsulaatit eivät ole suomalaisia varten. Sitä ei tiedä ellei ole joutunut kääntymään kansulaatioiden puoleen. Ja kukapa sitä rehellinen suomalainen olisi kadottanut passinsa, tullut ryöstetyksi jne. Paremmin apua saa varmaan kun kertoo olevansa pakolainen kuin suomalainen.

      Haaviston temppu oli puhdas mainosvalehtelevassa valtamediassa. Eihän viranomaisten tekoja muutenkaan julkaista vaan sanotaan, ettei voi puhua yksitäis tapauksista.

    • Anonyymi

      Järjestetty juttu. Haavisto ei tunnetusti välitä suomalaisen hädästä, vaan auttaa vain ulkomaalaisia, nytkin suunnittelee noutavansa leireiltä kai koko pienen kylällisen terroristeja Suomeen.

      Eikä varmaan tarkista heidän passejaan, Suomeen lennätetään sitten monen maan terroristeja suojaan omilta teoiltaan, mutta vaaraksi muille. Eikä tiedä, onko mies vai nainen kaavun alla, eihän Vihreillä ole sukupuolella väliä, kaikki ovat neutraaleja.

      Huh, millaiseksi Suomi on mennyt ja päättäjien toimesta! Terroristeja kuskataan oikein urakalla valtion toimin ja varoin Suomeen

      • Anonyymi

        Kyllä huomattu että valkopesu alkanut ei todellakaan tavallinen suomalainen saa mitään erityiskohtelua jos ei järjestetty imagonkohotusjuttu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe