Aihe

Haaviston valkopesu alkanut, ahtopaineella.

Anonyymi

Huvittavaa. Ja niin läpinäkyvää.

Muka joku täysin randoms suomalaisnainen i pyytänyt netissä apua miten matkustaa Englannista Suomeen pandemiarajoitusten aikana ja kas vain, Haavisto "sattumalta" bongaa tämän viestin ja soittaa kyseiselle henkilölle. Heh. Ja sattumalta tämä neitonen, jolle Haavisto soitti antaakseen ihan henkilökohtaisesti niitä ohjeita, ilmoitti tapahtuneesta lehdistölle jättäen tarkan kuvauksen sekä tietysti sen tyypillisen tarinan, että oli kertonut tapahtuneesta kavereilleen, jotka olivat sitten tietysti ylistäneet Haavistoa. Tämä "ystävien" lausuma ylistys siltä varalta, jos ei lukija muuten tajuaisi miten hyvä tyyppi tämä Haavisto nyt oikeasti onkaan.
Jännä miten usein näissä järjestetyissä jutuissa on aina tuo "ystävälle kertomis" osio mukana. Tätä kuviota on käytetty lukuisissa hämärissä poliittisissa skandaaleissa, mm Monica Lewis jutussa, kun hänen imago haluttiin pitää puhtoisen ja Bill Clintoniin rakastuneen pikku uhrin imagona vaikka kyseessä oli alusta loppuun suunniteltu Clintonin kampitus.

Tänään sitten Haavisto höpisemässä mitäänsanomattomuksia Ykkösaamun lähetyksessä, aihekin ihan täydellinen kun voi haukkua Trumpin kannattajia ja esittää taas kuuluvansa niihin hyviin ja oikeanlaisiin ihmisiin. Toimittaja huolehtii siitä, että Haavisto saa koko ohjelman ajan vapaasti lässyttää, mitään kruittisiä kysymyksiä ei tietenkään kuulla ja studiossa Haaviston taustakuvakin on mahdollisimman näyttävä, kuin suoraan jokin Hollywoodin aivopesufilmin tekijä olisi ollut asialla.
Al holin asiassa piiloutuu tietysti lasten selän taa, jolla selittää laittoman käytöksensä. Koko haastattelu on huolellista katsojien manipulointia. Erityisesti haastattelun loppupuolelle valikoidut kysymykset leirin olosuhteista ja kuvat sieltä.
Sitä samaa lasten kärsimyksen avulla
mielipiteiden manipulointia, jolla on totuttu motivoimaan pakolaisvirtoja ja joiden avulla Eurooppaan tulee sitten kuitenkin lähinnä nuoria miehiä, eikä mitään pieniä lapsia.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tiedän kokemuksesta, että suomalaisen on täysin turhaa pyytää apua Suomen konsulaateilta ulkomailla. Portilta ja viimeistän ovelta käännytetään pois ja jos pääsee pitemmälle, niin pyydetään kääntymään sukulaisten ja ystvien puoleen. Suomen ulkomaan konsulaatit eivät ole suomalaisia varten. Sitä ei tiedä ellei ole joutunut kääntymään kansulaatioiden puoleen. Ja kukapa sitä rehellinen suomalainen olisi kadottanut passinsa, tullut ryöstetyksi jne. Paremmin apua saa varmaan kun kertoo olevansa pakolainen kuin suomalainen.

   Haaviston temppu oli puhdas mainosvalehtelevassa valtamediassa. Eihän viranomaisten tekoja muutenkaan julkaista vaan sanotaan, ettei voi puhua yksitäis tapauksista.

  • Anonyymi

   Järjestetty juttu. Haavisto ei tunnetusti välitä suomalaisen hädästä, vaan auttaa vain ulkomaalaisia, nytkin suunnittelee noutavansa leireiltä kai koko pienen kylällisen terroristeja Suomeen.

   Eikä varmaan tarkista heidän passejaan, Suomeen lennätetään sitten monen maan terroristeja suojaan omilta teoiltaan, mutta vaaraksi muille. Eikä tiedä, onko mies vai nainen kaavun alla, eihän Vihreillä ole sukupuolella väliä, kaikki ovat neutraaleja.

   Huh, millaiseksi Suomi on mennyt ja päättäjien toimesta! Terroristeja kuskataan oikein urakalla valtion toimin ja varoin Suomeen

   • Anonyymi

    Kyllä huomattu että valkopesu alkanut ei todellakaan tavallinen suomalainen saa mitään erityiskohtelua jos ei järjestetty imagonkohotusjuttu.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   487
   5651
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   95
   5548
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4819