Aihe

Askel askeleelta lihavuusleikkaukseen ja sen jälkeen

Anonyymi

Eli. Olen huomattavasti ylipainoinen (n50kg liikaa) ja jojoillut painon kanssa aina. Sain n 5v sitten pudotettua 25kg mutta takaisinhan ne ovat tulleet pienten korkojen kera. Lapsesta asti olen aina ollut ns pluskäyrällä,teininä tosin lievän syömishäiriön iskettyä painoni oli normaali..
Verenpaine on korkealla ja sukurasitteena on diabetes(kumpaankaan ei lääkitystä). Hyötyliikun päivittäin 3-5km verran eli ihan rapakuntoinen enkai sitten ole,paino ei vain tunnu laskevan (olen 40v). Käytän lisäksi astmalääkkeitä.
Miten minun tulisi edetä että pääsisin leikkaukseen koska tuntuu että se on ainoa vaihtoehto tähän ja laihtumista sekä jälkeen lihomista on todella nähty ja koettu. Lähinnä toivoisin että kilot lähtisivät että eri liikuntamuotojen harrastaminen olisi jälleen kevyempää ja mielekkäämpää, ulkonäköasiat toissijaisia. Voinko vain mennä lääkärille ja sanoa haluavani leikkauksen? Jos tämä on mahdollista mitä kaikkea tuohon välille sitten kuuluu? Olisin muutama vuosi sitten halunnut osallistua painonhallintaryhmään mutta koska se oli kaukana enkä voinut olla töistäni pois viikottain, jätin osallistumatta. Voiko tuollaisen ryhmän ohittaa esim käymällä ravitsemusterapiassa tms?
Entä leikkauksen jälkeen. Mikäli laihtuu paljon ja vatsanahka jää pahasti roikkumaan,onko oikeus saada nahan poisto? Röllykkä hankaa nyt jo nivusia ja mietin ettö se tulee olemaan sitä jatkossakin jos nahka jää. Kiitos vastauksistanne!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tämmöiseen törmäsin joskus 'Minulle tehtiin mahalaukun ohitusleikkaus (GBP) Peijaksessa.'.

  • Anonyymi

   Alkuun pääsee juttelemalla asiasta lääkärin kanssa. Syömishäiriö on kontraindikaatio. Ylimääräiset nahat leikataan pois.
   Leikkauksen jälkeen sitoudut ruokavalioon, jossa ei ole makeita tai rasvaisia ruokia. Samalla tapaa, kuin tekisit ilman leikkausta. Tulet syömään vitamiinivalmisteita lopun ikääsi. Suolitukoksen vaara on olemassa.
   Et kysynyt, mutta suosittelisin psykoterapiaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   7102
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   474
   5523
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   3848
  4. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   81
   3506
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   169
   2742