Aihe

Kymsoten koronamalli

Anonyymi

Kymsote ei aseta hoitajia karanteeniin tartuntatautilain mukaisesti vaikka nämä ovat altistuneet sairastuneelle 1/2 tuntia kestäneessä hoitokontaktissa. Toki hoitajilla on ollut maski mutta sairastuneella ei. Thl :n ohjeiden mukaisesti maski ei suojaa käyttäjäänsä eli hoitajaa mikäli altistus on tapahtunut lähikontaktissa, pienissä tiloissa ja yli 15 minuuttia. Nyt ohjeistuksena on että nämä altistuneet hoitajat jatkavat normaalisti työtä riskiryhmäläisten parissa. Toki maskeja edelleen käyttäen ja toivoen etteivät ole virusta saaneet. Mielenkiintoista tartuntatautilain tulkintaa.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Loppuisi hoitajat nopeasti kun jokainen altistuksen jälkeen laitettaisiin kahdeksi viikoksi karanteeniin.

  • Anonyymi

   Aiemmin kirjoitin vihaisena, että ette ole palkkaanne ansainneet. Edelleen olen vihainen niille, jotka vastuuttomasti huitelevat. Otan puheeni takaisin. Ei ole oikein yleistää. Teette tärkeää työtä. Anteeksi. Toivottavasti noille huitelijoillekin tulisi järkeä päähän. Voi itku!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   348
   3999
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2907