Aihe

Kiuruveden Liike Nytin syntytarina

Anonyymi

Moni onkin jo lukenut sosiaalisesta mediasta Liike Nyt -puolueen rantautumisesta Kiuruvedelle ja kukas muukaan kuin John Wayne johtohahmonaan. Oltiin muutaman kiuruvetisen lantalordin kanssa Helsingin päässä Hjallista tapaamassa ja keskusteltiin suomalaisesta elintarviketuotannosta. Heti löytyi hyvä yhteisymmärrys asioista ja päädyttiin eduskuntatalon saunalle isommalla poikaporukalla; ketä meitä nyt siinä oli Hjallis, Jethro, Kanervan Ile, Hakkaraisen Teukka ja muutama muu persu - ja voi taivas kuinka siellä viinaa kiskottiin valtion piikkiin ja myöhemmin ajettiin isolla limusiinilla Mannerheimintietä päästä päähän nuoret daamit seuralaisina! Täytyy sanoa, että kyllä suuren maailman meininki maistuu paremmalta kuin puuduttavat traktorihommat pellolla.

Siellä sitten sovittiin tästä Liike Nytin perustamisesta Kiuruvedelle ja John Waynen lähtö venäläisellä rahalla pyörivän helsinkiläisen jääkiekkojoukkue Jokereiden osaomistajaksi. Kiuruveden Liike Nyt alkaa yhteistyöhön Jokereiden kanssa ja moskovalainen oligarkki rahoittaa Kiuruveden uutta puoluetta 1,5 miljoonalla eurolla näin ensi alkuun. Puolueen kunnianhimoisena tavoitteena onkin Keskustan syrjäyttäminen ja ylivoimainen ykköstila suosituimpana puolueena - ja pakkohan sen on onnistua John Waynen ollessa tähtiehdokkaana. Eihän Kiuruvedellä ainakaan 50 vuoteen kukaan ole ollut yhtä ihailtu ja rakastettu kuin John Wayne, joten menestyminen politiikassa pitäisi olla itsestään selvä asia. Yleensähän yksinkertaiset ihmiset äänestävät sellaista henkilöä jonka naama on paljon lehdissä.

8

363

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jännityksellä odotetaan mitä tuleman pitää. Kiuruvedellä on ihan mieletön pöhinä ja innostus uuden puolueen ympärillä.

  • Anonyymi

   Onko se hepe vähä katteellinen?

  • Anonyymi

   En tiedä kuka näitä kirjoituksia tekee, mutta onkohan hän ihastunut kohteeseensa kun ajattelee häntä niin paljon? Myös kirjoitusten sävy viittaa siihen. Epäilemättä vaikea asia körttipitäjässä enkä ihmettele yhtään että purkautuu tänne kirjoitteluna.

  • Anonyymi

   Da, da, niinhän sitä rahaa tuli Moskovasta aikaisemmin myös Maalaisliitolle (Kekkoselle), jonka kassakaapista sitä tarpeen mukaan jaettiin.
   Maalaisliitto on nykyiseltä nimeltään Keskustapuolue.

   Toki rahaa tuli myös vasemmistolle, kommunisteille.

   Idänkaupan suomalaisyritykset joutuivat maksamaan kymmenyksiä muun muassa Maalaisliitolle siitä hyvästä, että idänkauppaan pääsivät.

   Well, Amerikasta taisi tulla taaloja oikeistosossuille kommunismin vastaiseen taisteluun ay-liikkeessä, mikä oli erinomaisen hyvä asia.

  • Anonyymi
   UUSI

   Hiukan laittaa ajattelemaan että sairaanomaista kiinnostusta tuo , eli jonkin sortin katkeruutta, kateutta, torjutuksi tulleen kostoa tai muuta vastaavaa. Kirjoittajalla ei taida olla omaa elämää. Säälin.

  • Anonyymi
   UUSI

   Sääliä saa pyytämättäkin, kateus pitää ansaita. Aloittaja on ilmeisesti kieroutuneen rakastunut ko. henkilöön. Taitaa olla ihan aito suklaapuolen sulttaani.

   • Anonyymi
    UUSI

    Eiköhän näissäkin kommenteissa pitäisi olla joku tolkku ja järki päässä?


   • Anonyymi
    UUSI
    Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän näissäkin kommenteissa pitäisi olla joku tolkku ja järki päässä?

    Politiikan teosta tulee mieleen kysymys.Miksi Kiuduvedellä on hajautettu alle kouluikäisten lasten eskari opetus Kuorevirralle yksityisen omistamaan entiseen Jäähalliin.Eikö pienten lasten vanhempien olisi helpompi viedä aikaisin aamulla toiselle paikkakunnalle työpaikalleen ajaessaan alle kouluikäiset lapsensa entiselle Metsäkoululle .Vuorohoito sopisi paremmin Jäähallille.Nyt monikin lapsiperhe kuskaa lapsia ympäri kylää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   215
   14408
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13363
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   8890
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   40
   6370
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   227
   3688