Aihe

Taas Rinne möläytellyt harkitsemattomia

Anonyymi

USA:ssa Trump möläytteli presidenttinä mitä sattuu ja huonosti hänelle kävi. Suomessa pääministeri Rinne möläytteli mitä sattuu ja huonosti hänelle kävi. Näillä henkilöillä on huomattavasti samantapaisia käyttäytymistapoja. Rinne sai lyhyen pääministeri kauden jälkeen jatkaa politiikassa ja hänet siirrettiin perustuslakivaliokunnan johtoon. Sielläkin hän jatkaa Trumppimaiseen tyyliin, lietsoen vihaa toisia poliittisia ryhmiä kohtaan. Suomessa on näkyvästi ainakin kolme poliittista puoluetta ja ay-järjestöt, jotka ajoittain syyllistyvät laittomuuksiin. Rinne vihjailee vain yhden tietyn puolueen suuntaan, joka voisi aiheuttaa kaaoksen mutta jättää ay-liikkeen, vihreät ja vasemmiston mainitsematta. Kuitenkin nämä viimeksi mainitut ovat aiheuttaneet paljon enemmän vahinkoa valtiolle kuin Rinteen mainitsemat "ääriliikkeet". Ikävintä, että nykyinen hallitus ei ole tehnyt muutosta Rinteen hallituksen politiikkaan.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näitten herrojen puheeisiin ei kannata tuhlata aikaa. Molemilla selvä dementian alkuoireet ja elävät jossakin harhaisessa maailmassa.

  • Anonyymi

   Demarien omat lupaukset alkavat valua roskakoriin yksi toisensa perään, tämähän oli jo tiedossa, mutta julkinen hyökkäys ja suomalaisten ihmisten leimaaminen on jotain todella huolestuttavaa suuntausta Rinteen taholta, aivan kuvottavan ala-arvoista, kun ottaa huomioon hänen asemansa.

   • Anonyymi

    Anttia pelottaa jos tulee kertomaan totuuksia päin naamaa antin valheista ym. Sehän on muiden vika kun antti saa kuulla kansalaisilta totuuksia, se on rasismia,natsismia ym. Mutta eihän ne terroristit mitkä pekka suomeen kuskaa niin eihän ne tee mitään, nehän ovat näitten vihervasemmisto lemmikkejä, aina kun tapahtuu, niin helsikiläis "mies", espoolais, tamperelais ym. Alkaa on antillakin noita vainoharhaisia juttuja.


  • Anonyymi

   Olen Rinteen kanssa samaa mieltä.

  • Anonyymi

   aina kun Rinne avaa suunsa, persut saavat lisää kannatusta.

  • Anonyymi

   Kun vaali käydään ja vasemmisto ja vihreät jää alakynteen, he alkaa totutusti rähinänänsä jossa Ay-liike myös mukana. 1918 NE KOETTIIN HETI ALKUUNSA.
   Muuta en näkisi kansakunnan varjona.

   NÄITÄ ON AY-JOHTAJIEN NIIN HELPPOA MANIPULOIDA:
   https://www.youtube.com/watch?v=4LrXt-QNaak

   https://www.youtube.com/watch?v=iDlibdA05dA

   https://www.youtube.com/watch?v=y2P1cmhGAn8

   https://www.youtube.com/watch?v=89bhk_25K7w
   -kukahan noitakin huolii töihin ??

   Myös lapsia Ay-johtajat käyttäneet lakoissaan- ruoka heille poikki.

  • Anonyymi

   Rinne joutui eroamaan pääministerin paikalta, kun alkoi tukemaan pääministerin aitiosta ay-lakkoja. Rinne on SAK:n jalkapannassa. Jäävi hoitamaan oikeusvaltion päätöksentekoa. Rinteen CV:stä löytyy merkintä laittoman lakon järjestämisestä, kun oli vielä Pron johdossa. Pro on tunnettu laittomien lakkojen järjestäjä. Sellaisia oli viime syksynäkin kymmeniä. Lakkosakot ovat aivan aivan liian pienet tämän ay-terrorin kitkemiseksi.

   Rinteen SDP:n kampanja ennen edellisiä Eduskuntavaaleja, jossa mustamaalattiin täysistunnoissa hallitusta ja pääministeriä, kampitettiin lakivalmistelua perustuslakivaliokunnassa ja sotevaliokunnassa ja järjestettiin SAK:n toimesta kiristyslakkoja Eduskunnan päätöksentekoa vastaan, ei siis työnantajaaa vastaan vaan Eduskuntaa vastaan olivat hyökkäys oikeusvaltiota vastaan. Sama, mitä Washingtonissa tapahtui, hyökkäys oikeusvaltiota vastaan.

  • Anonyymi

   Trump on suuri visiönääri. Aina oikeassa ja korvaamaton. Niinpä hän päätti auttaa puoluettaan Georgian senaattorien vaalissa. Vaikutus oli päinvastainen. Turpiin tuli.

   Vappusatanen on suuri visiönääri. Aina oikeassa ja kirvaamaton. Niinpä hän päätti auttaa puoluettaan halventamalla Perussuomalaisia. Vaikutus tulee olemaan päinvastainen. Turpiin tulee.

   Trumpin ja Vappusatasen kosketus on kuolettava. Rasitteita omille puolueilleen. Käänteisiä Midaksia.

  • Anonyymi

   https://www.is.fi/viihde/art-2000005726935.html

   Me Naiset: Antti Rinne ja Heta-vaimo avoimina lapsettomuudesta: ”Kaikki mahdollinen tehtiin”
   Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne ja hänen puolisonsa Heta Ravolainen-Rinne kertovat Me Naisten haastattelussa lapsettomuudestaan.

   • Anonyymi

    Vanha juttu mutta tuskinpa tilanne on parantunut. Kooma ja sydäri tuskin helpottavat vaikka viagraa ottaisi enemmänkin.


  • Anonyymi

   hahahhahaahhamoktarperskeikkaaluomaa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11024
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   140
   7521
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   6235
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   23
   3455
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   150
   2410