Aihe

Onko kukaan tavannut vihervasuria tai jussia, joka olisi tehnyt jotain Suomen hyväksi

Anonyymi

eikä pelkästään käsiojossa vaatinut valtiolta palveluita itselleen? Itse en ole, mutta onko joku toinen. Tuskin olematonta voi tavata, mutta kyselen nyt kuitenkin.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No eipä juuri ole näkynyt. Vihervasemmistosta löytyy näitä Haaviston kaltaisia, jotka vaativat toisia noudattamaan sääntöjä, mutta itse rikkovat niitä. Jotka jahtaavat toisia ihmisiä sanomisista, mutta omat kannattaja saavat antaa vääräuskoisille kuoleman toivotuksia ja kaikki kannattaa poliittista väkivaltaa, kuten Koivulaakso, Al taee ja Husu. He saavat jakaa yhteisiä veronmaksajien varoja maailmalle, vaikka suurin osa kansasta ei sitä halua jne.

  • Anonyymi

   Eikö todellakaan kukaan ole kuullut edes? Luulisi, että ainakin jonkinlaisia huhuja olisi, että sellaisiakin ihmeitä olisi ollut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   7624
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   118
   7552
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   511
   5980