Aihe

Uskovainen versus uskoton

Anonyymi

Uskottomat usein haukkuu uskovaisia sivistymättömiksi. He kun eivöt tiedä, kuka on Celine Dion, Children of Bodom tai David Hasselkoff. Uskottomat haukkuu uskovaisia, kun he eivät osaa tanssia, juoda viiniä oikeanlaisesta lasista, eikä osaa sanoa kirosanoja luontevasti, vaan ne tulevat aina väkinäisesti ja väärissä kohdissa.

On kuitenkin täysin yhdentekevää, osaako juoda viin oikein, tietääkö turhat musiikkistarat ja biisit ja osaako kiroilla uskottavasti. Paljon tärkeämpää on se, että synnit ovat anteeksi ja nimi elämän kirjassa. Ja että haluaa kilvoitella ja laittaa syntiä pois. Kaikki tekevät syntiä, mutta uskovainen tahtoo kilvoitella ja hoitaa itseään evankeliumilla. Uskoton on antanut koko elämänsä synnille. He tekevät syntiä eivätkä hoida asioita evankeliumilla. Se on uskovaisten ja uskottomien ero. Uskottomia ovat myös ne kristityt, jotka eivät ole uskoneet toisen uskovaisen saarnaamaa evankeljumia omalle kohdalle. Parannusta ei voi sopia suoraan Jumalan kans, vaan siihen tarvitaan aina uskovainen välimies!

15

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juuri näin. Kerroit kaiken oleellisen. Elä ja anna toisten elää.

   • Anonyymi

    ...Paitsi tietenkin niiden jotka ajattelevat asioista eri tavalla.


  • Anonyymi

   Onko Evan Keljumi joku lepstaadiolaisten rokkistara?

   • Anonyymi

    Ensi kesän Keljumin keikalle myydään jo lippuja.
    Muistakaa varata ajoissa!


  • Anonyymi

   ". Uskoton on antanut koko elämänsä synnille. "

   Ikävä kyllä kommenttisi kertoo sivistymättömyydestäsi karua kieltä .

  • Anonyymi

   Aloitus on loistava parodia. Kieli poskessa kirjoitettu mutta hyvä.

  • Anonyymi

   en minäkään tiedä kuka on David HasselKoff

   • Anonyymi

    varmaankin joku Koffin edustaja


   • Anonyymi

    Se on jokin Usalainen joka keksi lainelautailun ja ihmeauton.


  • Anonyymi

   Jäiköhän nyt välimiehen välikäsi välioven väliin?!!!!

   • Anonyymi

    Älä puhu kaksmielisiä. Sitä paitsi siitä käytetään nimitystä välijalka. Yhtä kaikki, kaksimielinen puheenparsi ei ole soveliasta kellekään!


  • Anonyymi

   Jos sinä olet välimiehenä ystävällesi ja sitten ystäväsi on välimiehenä sinulle, että voitte ottaa yhteyttä Jumalaan, niin eikö ole aivan sama kummankin miehen hoitaa itse asiansa suoraan Jumalalle?
   Jos kerran kelpaat välimieheksi Jumalalle, niin etkö silloin kelpaa myös itse puhumaan omista asioistasi Jumalalle? Miksi siihen tarvitaan taas joku välimies?

  • Anonyymi

   Välimies kertoo huoruuden synnit ja muut valvovalle silmälle seurakunnassa eihän siitä mitään tulisi jos ihmiset yksinään jumalia palvoisi siinä seurakunnan ote voisi herpaantua ja joissakin lahkoissa hoitokokouksista jouduttaisiin luopumaan.

  • Anonyymi

   Valitettavasti Paavalin keksimään evankeliumiin uskovat kristityt ja heidän alalahkonsa vanhoillislestadiolaiset ovat aivan yhtä pihalla maailmasta kuin popstarojen fanit. Hale-Bopp komeetan, C/1995 01, takana lentää näkymätön avaruusalus, joka sieppaa sielumme kuoltuamme, ja siirtää ne kuolemattomiin androidi ruumiisiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   357
   26549
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14276
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   12021
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   99
   8937
  5. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   569
   6119