Aihe

Yksikään sossu ei edes vaivautunut paikalle Maaseudun tulevaisuuden vaalitenttiin.

Anonyymi

Näin sitä arvostusta hankitaan ja yhteen hiileen puhalletaan vai mitä. Maaseudun asiat eivät kiinnosta sossujohtoa. Sieltä olisi voinut jättä pois myös Ohisalon. Miksi tuollainen cityvihreä marginaalipuolue oli kutsuttu. Jos persut oliivat 4. tai 5. suurin eduskunta puolue, tenteihin kutsuttaisiin ainoastaan kolme suurinta puoluetta.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eli et edes halua kaikkia puolueita tenttiin. Miksi sossut menisivät mukaan tuollaiseen tynkätenttiin? Hyvä jos eivät menneet.

  • Anonyymi

   Sossuja ei kiinnosta maaseutu ja sen tulevaisuus, kun sieltä ei ole mitään nyhdettävissä. Mamutorille olisi kyllä tuppauduttu, vaikka ei olisi pyydetty.

  • Anonyymi

   Maataloustuet on lopetettava ja näin saadaan maatalous kukoistamaan. Yrittälejyys palkitsee sitten aikanaan. Ei siinä sen ihmeellisempää ole.

   • Anonyymi

    Myös asumistuet olisi hyvä ottaa tarkasteluun. Säästöä olisi vajaa kolme miljardia ja samalla asuntokannan arvo lyhenisi sen oikeaa arvoa.


  • Anonyymi

   Mutta olisihan se ollut korrektia jonkun sossun tulla kertomaan avoimesti, miten ja millä aikataululla ne aikovat kuihduttaa maaseudun hitaasti vai kertarysäyksellä. Komppaako ne kepua kituuttamalla vai onko heillä jotain omia ajatuksia pika- tai armolopetuksesta. Nyt kaikki jäi avoimeksi. Vihreillä on sentään selvä suunnitelma: tuulipuistoja joka niemeen ja kylään sekä hanhien ja muiden muuttolintujen lentokenttiä ja varalaskupaikkoja 10 km välein ja metsät ja suot rauhoitetaan luonnonsuojepuistoiksi.

   • Anonyymi

    Toivottavasti vihreät pitävät myös hanhien muuttoreitin muiden maiden asioita tärkeällä prioriteetilla. Ainakaan rahasta ei saa jäädä kiinni.


  • Anonyymi

   Keskustan lisäksi persut olivat kiinnostuneet kehittämään maaseutua. Vihreät taasen ajavat (muiden vasureiden kanssa) enemmän slummiutumiseen tähtäävää parin asuinkeskuksen politiikkaa.

  • Anonyymi

   Marin on nyt erilaisin tekosyin ja verukkein jättänyt osallistumisen puoleenkymmeneen debattiin. Miksikö? No siksi, että tietää pelkän selkosuomen puhumisen riittävän kun saa yksinään höpistä toimittajille ja kannattajilleen, mutta noissa väittelyissä tarvittaisiin paljon muutakin. Tätä muuta ei riittävästi ole, niin helpompaa keräillä irtopisteet kaapin päällä ja muutoin piileskellä Kiurun selän takana.

  • Anonyymi

   Demarit ei ole koskaan ollut maaseudun puolustaja suomessa, vaan kaikki tärkeä lähtee Hakaniemestä ja Kojamon bisneksestä .

  • Anonyymi

   Eikö riitä että siellä on ollut persut, hehän tietävät kaiken.

  • Anonyymi

   Sossujen kotiseutukiinnostus kohdistuu ainoastaan mamumaihin, joten turha niiltä on odottaa kiinnostusta Suomen maaseutua kohtaan. Ei taida olla Suomessa sossujohtajaa, joka ei olisi Afrikaa kiertänyt muutaman kerran ympäri valtion piikkiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   116
   5721
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   3491
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   383
   2139