Aihe

Ministeri Ohisalo

Anonyymi

Onko ministeri Ohisalo tuominnut ne terroristit, jotka hyökkäsivät suomen eduskuntataloon ja ripustautuivat sen pylväisiin.

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei todellakaan on ohisalon suojeluksessa

  • Anonyymi

   Eihän Ohisalo tuomitse vihreitä, vaikka terrorisoivat liikennettä Helsingissä, polttavavat poliisiauon pyhäjoella, kytkeytyvät ketjuilla työmaille, myyvät huumeita.
   Vihreät on rikollisjärjestö joka tulee kieltää.

  • Anonyymi

   Ohisalon tämänpäiväinen kommentti tai paremminkin poliittinen vaatimus Perussuomalaisille tuomita Trumpit toimet oli vertaansa vailla. Kommentti julkaistiin YLEn uutislähetyskessä mutta sitä ei löydy lainkaan Ylen sivustolta.

   Syynä on tietenkin se että Ohisalon ulostulo oli niin paha rimanalitus Vihreiden puheenjohtajana ettei enää huonommin voisi heillä päivä alkaa. Niinpä Yleisradion sisällöntuottajat armeliaasti jättivät tämän möläyksen pois nettisuvuilta jottei Ohisalon maine aivan pahasti tahriintuisi. Jo on aikoihin eletty!

  • Anonyymi

   ..vihreät haluavat äänestäjänsä minimiin. Siellä ajatellaan että kun kukaan ei äänestä niin hiilijalanjälki jää pieneksi.Eivät mene äänestyskopilla autoilla jne...

   • Anonyymi

    Vihreät eivät myöskään halua lapsia. Heidän mielestään lapset aiheuttavat runsaasti päästöjä. Puolue on todella vaarallinen yhteiskunnalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vihreät eivät myöskään halua lapsia. Heidän mielestään lapset aiheuttavat runsaasti päästöjä. Puolue on todella vaarallinen yhteiskunnalle.

    Tällä perusteellako vihreät parittelevat samaa sukupuolta olevan kanssa.


  • Anonyymi

   Muori vaikutti kovasti tuohtuneelta hyökätessään Halla-ahoa vastaan. Kyllä v- tuttaa viimeiset kannatusluvut, kun vihreiden kannatus on puolet PS n vastaavasta.

  • Anonyymi

   Kuntavaaleissa on tärkeää tietää, että vihreät rahtaa ISIS-taistelijoita kuntiin.

   • Anonyymi

    Vihreät olivat kommenteissaan todenneet että Ei kannata ostaa suomalaisia maataloustuotteita ja että Jos haluaa harrastaa insestiä niin kannattaa muuttaa maaseudulle.

    Ohisalo ja Haavisto ajavat vihreiden kannatuksen pohjamutiin. Jonne se tietty kuuluukin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   19253
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   320
   5568
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   252
   2927