Aihe

En jaksa tätä palstaa

Anonyymi

En jaksa selata tätä. Viime aikoina olen vain satunnaisesti käynyt lukemassa muutaman aloituksen. En jaksa keskittyä lukemaan näitä. Palsta vie liikaa aikaa. Toivottavasti meidän juttu ei jää siitä kiinni. En muutenkaan tiedä miten minun pitäisi sinun kanssasi toimia. Haluaisin myös kertoa kaikkein läheisimmälle ystävälleni siitä mitä meidän välillämme on tapahtunut viime aikoina. En vaan tiedä saanko kertoa hänelle. En tiedä luotatko siihen, ettei hän levitä meidän välisiä asioitamme niin, että vaimosi saisi tietää. Mutta voit luottaa siihen, että pidän suuni kiinni.

6

70

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt oli kyllä kehnoa skeidaa eli provoa. Väität siis, että välillänne on tapahtunut vaikka ja mitä, mutta silti kaikki on kiinni tästä palstasta? Koita nyt töhö ymmärtää, että kukaan muu ei pidä palstatodellisuuksia todellisuuksina. Tai siis no...mutta kuitenkin.

  • Anonyymi

   Tässä palstassa on se hauska puoli, että kukaan ei kerro tutuilleen tai kavereilleen, että se ja se muuten kaipaa mua tuolla yhdellä nettipalstalla. Kukaan ei voi, koska ne tutut ja kaverit nauraisi päin naamaa, että sä kuvittelet ja olet harhainen :) Siksi tämä kirjoittelu pysyy salaisena aina.

   • Anonyymi

    ja tämä oli naiselta kommentti, ei keneltäkään jolla vaimo siis


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ja tämä oli naiselta kommentti, ei keneltäkään jolla vaimo siis

    Olet siis vedätettävä ihminen, jolla ei ole narratiivien suhteen suhteellisuudentajua.


  • Anonyymi

   Ei täällä pitäisikään viettää aikaa, vaan olla irl yhteydessä siihen kaivattuun. Ei se oikeasti niin vaikeata ole, jotkut vaan tekevät asiat vaikeammaksi kun on. Siihen kaivattuun pitäisi voida luottaa. Voihan yhteyksissä olla monessakin eri mielessä. Ja jos ei ole oikeassa yhteydessä, tai ei uskalla olla, kannattaa lopettaa turhanpäiväinen kaipaus ja ymmärtää, että sitten ei ole mitään.Ei elämän tulisi olla yhtä valhetta ja teeskentelyä. Sitäpaitsi, ei palstalla voi opetella elämään, enemmän harhaan menee. Yhdessä sen kaivatun kanssa voi opetella asioita. Ja tokihan varmasti voit halutessasi kertoa asioistasi lähimmälle kavereillesi, jos arvioit hänet kovin luotettavaksi. On ihan eri asia kertoa luotettavalle ystävälle, saatika kertoa asioista ympäriinsä. Itselläni on aivan ihana sydänystävä, jolle voin kertoa asioistani, ja olenkin kertonut "salaisuuksia", koska tiedän täysin toisen luotettavuuden. Enkä ole kertonut intiimeimpiä, kahdenvälisiä asioita, vaan kertonut joistain tapahtumista jne. Olisin tullut hulluksi, jos en olisi saanut ystäväni kanssa jakaa tunteitani ja kokemaani. Ja vaikka jakaisin jotkut asiat ystävän kanssa, niin tiedostan kyllä, että itse tunnen ne asiat parhaiten . . .

   • Anonyymi

    Sitäpaitsi, kannattaa muistaa, että tällaiset palstat ovat aika itsekkäitä tunteita varten, tunteet pitää vain itsellään. Ne tunteet kuuluisi vähintään kohdata ja ehkä käsitellä sen kanssa, ketä niitä tunteita herättää. Jos ei pysty, kannattaa reilusti lopettaa kaikki. Itselleni tunteet ja Rakkaus ovat niin aitoja asioita, etten mitenkään hyväksy niillä asioilla leikkimistä. Ja joka leikkii, se kertoo jo siitä ihmisestä enemmän kun paljon.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4914
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1790