Aihe

Kun 2 km paksu jääkerros sulaa...

Anonyymi

Ihminen, lyhyen, maapallon historiassa silmänräpäyksen murto-osan mittaisen mittaushistoriansa kanssa, panikoi ilmaston lämpenemisestä ja ilmastonmuutoksesta. Miksi ihmeessä?

Fossiililöytöjen perusteella täällä pohjoisessakin on joskus ollut trooppiset olosuhteet ja jonkinlainen ilmastonmuutos lienee tarvittu että kaiken päälle on kasvanut 2 km paksu mannerjäätikkö n. 100 000 vuotta sitten.

Kun tämä 2 km paksu jäätikkö on täältä sulanut, niin siihenkin lienee tarvittu taas ilmastonmuutosta ja ilmaston lämpenemistä vaikka ihmistä ei mittaushistorioineen ollutkaan vielä asiaa panikoimassa.

Nyt sitten tämän vähäisen mittaushistorian perusteella voivotellaan ja pelätään napajäätikön sulamista, mutta ihan turhaa sekin on. Nuo napajäätiköthän ovat vain jäänteitä tuosta 2 km paksusta mannerjäästä joka siis edelleen jatkaa sulamistaan siellä napa-alueella.

Tuo sulaminen on ihan normaalia päättymässä olevan jääkauden loppulaukkaa, ei siinä ihmisellä ole edelleenkään mitään tekemistä, eikä edes mahdollisuutta siihen vaikuttaa.

Ei ihmisellä ole kykyä tuon mittaushistoriansa perusteella sanoa mikä on normaalia ja mikä ei luonnon kiertokulussa. Ei ihminen ole niin mahtava että se luontoon ja maapallon ilmastoon pystyisi vaikuttamaan niin paljoa kuin ilmastopanikoijat antavat ymmärtää.

Saati että suomi ja suomalaiset, tuo maapallon mittakaavassa nuppineulan päässä asuva 0,07 promillea maapallon väestöstä käsittävä kansa voisi asiaan yhtään mitenkään vaikuttaa. Jos suomi äkkiä katoaisi maailmankartalta ihmisineen, sitä ei huomaisi kukaan, kaikkein vähiten luonto ja ilmasto.

Toki perusteetonta huonoa omatuntoaan rauhoitellakseen voidaan kurjistaa elämäämme ja talouttamme ja maksaa itsemme kipeiksi, kuvitellen siten pelastavamme maailman ilmastoineen ja tuntea itsemme paremmiksi ihmisiksi. Mutta saman ohimenevän lämmittävän tunteen saa vaikka pissaamalla housuunsa.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Entäs se vedenpaisumus,sekin on johtunut ilmaston lämpenemisestä,kai
   raamattuun on uskominen.
   Kyllä ihmisiä koetetaan johtaa harhaan kuten nämä vihreät ilmaston muutos
   änkyrät,ei auta ihmisen konstit ,luonto ja suuremmat voimat määrää tahdin
   myös maapallolla.

   • Anonyymi

    Yhyy yhyy 😂jäkäti jäkäti


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhyy yhyy 😂jäkäti jäkäti

    Siinäpä ne olikin ilmastopanikoijien parhaat argumentit...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhyy yhyy 😂jäkäti jäkäti

    Tämä jäkätijäk-henkilö osaa kiteyttää ja paljastaa ajatuksensa (tai pikemminkin sen puuttumisen) niin osuvasti, oli keskustelun aihe mikä tahansa.


  • Anonyymi

   Maailma palaa ja katoaa. Yhdessä me voimme sen pelastaa... Sanoo TV-mainos ja rahaa pitäisi lahjoittaa jollekin sen takia.
   Ihan törkeää ja rikollisluontoista pelottelua ja paniikin lietsontaa rahastustarkoituksella!
   Mitä luulette tuollaisen maiilmanlopun ennustelun vaikuttavan lapsiin ja nuoriin?
   Kyllä minusta lapsilla on oikeus viettää lyhyt lapsuutensa huolettomana ilman tuollaisia turhia pelotteluja, miksi lapsia käytetään aseena tässä täysin järjettömässä ilmastoterrorissa?
   Paras esimerkki pelottelun tehosta on tuo rutsin sekaisin oleva Greta-tyttö, jota sähköautotellisuus käyttää häikäilemättömästi mainostyttönään.

  • Anonyymi

   Kaikenmaailman asiantuntijat ovat kautta maailman leiponeet itselleen vakituisen ammatin ilmastonmuutoksen julistamisesta, eivätkä takuulla hellitä ennen eläkkeelle jääntiään. Hyvällä palkalla saarnataan kauhukuvia hölmöille ja siitä sitten jäädään hyvälle eläkkeelle. Sitten se heilläkin kyllä ilmastonmuutos helpottaa...

   • Anonyymi

    Joo, mutta kun vielä naureskelevat meille pelotetuilleen............yhyyyy!


  • Anonyymi

   Uskomatonta miten ihmiset ovat kuin sopuleita jotka ovat valmiit laumassa syöksymään kalliolta mereen jos joku sanoo että siten maailma pelastuu.
   Mikä on vienyt ihmisiltä kyvyn ajatella omilla aivoillaan?
   Kyllä ihmisen kannattaisi vaan jättää moiset asiat kaikkivaltiaan luonnon huomaan ja elää elämänsä vapaana huolista joihin ei voi mitenkään vaikuttaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   12576
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   3086
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2173