Aihe

Kävin tankkaamassa venäjän puolella

Anonyymi

Kävin laittamassa viime viikolla tankin täyteen venäjän puolella.

Tiedoksi että kulku on onnistunut kokojan, ei ole tehty lakia joka estää rajan ylityksen.

On järkihintainen 1L hinta bensalla ja dieselillä.

Samalla hinnalla meillä olisi ihmisillä parempi elämä täällä kun jää rahaa käyttöön, myös yritykset hyötyisivät huomasti kun rahaa valuisi ihmisiltä enemmän.

Älkää tukeko nykyistä menoa jossa meitä verotetaan liikaa! Syylliset on pääosin ministeriöiden palveluksessa jotka tuo ehdotukset eduskuntaan ja nämä pöpilöt siunaa ne voimaan.

Siksi meillä on ihmiset kusessa ja vähän suomalaisia firmoja

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paljonko säästät vuodessa?

   Jos ajat 20tkm vuodessa ja autosi kulutus on 7 litraa satasella, saat säästöä noin 630 euroa vuodessa, eikä tuossa ole siitä hakemisesta aiheutuvia kuluja huomioituna. Säästö pienenee jos vuosittainen ajomäärä jää pienemmäksi.

   Jos 50 euroa kuukaudessa on merkittävä summa, niin oletko aivan varma ettet saa sitä säästettyä helpommalla muista menoista. Oluet ja tupakat, kaupan pullat tai kahvilla käymiset, raha-automaattien pelaaminen jne jne.

   Kun vielä huomioidaan että käyt ulkomailla, jossa terveydenhuoltopalvelut ei ole sitä tasoa mihin Suomessa on totuttu, niin jos saat hakureissulla sairaskohtauksen, se voi olla viimeinen hakureissu.

   Ja sitten vielä sekin jännitys että jos raja suljetaan tai sinne tulee 12 tunnin jono. Isäni haki aikoinaan polttoaineensa rajan takaa, ajoi Kotkasta asti. Katselin sitä touhua ja jännitystä siitä että miten sieltä aina pois pääsee.

   Mikäs siinä jos kaipaa elämäänsä jännitystä ja ajankäytöllä ei ole niin väliä. Itse en jaksaisi vaivautua tuon summan vuoksi.

  • Anonyymi

   Kyllä valtio tarvitsee ne verorahat.
   Usein on vain erimielisyyttä siitä, miten ne kerätyt verorahat tulisi käyttää niin, että kaikki olisivat tähän jakoon tyytyväisiä.
   Jos useampi kävisi tankkaamassa Venäjällä, verot nousisivat täällä ja polttoaineiden jakelua pitäisi tarpeettomana supistaa.

  • Anonyymi

   Itse en halua maksaa veroja ollenkaan, mutta samalla vaadin, että valtio huolehtii koulutuksestani, sairaanhoidostani, teiden kunnosta, ja yleensäkin minusta kaikin puolin kehdosta hautaan. 😁

  • Anonyymi

   Mistä menit rajan yli ? Muistithan olla karanteenissa kun tulit takaisin.

  • Anonyymi

   Venäjän puolella kävin eilen, nyt ei ole minkäänlaisia jonoja!

   On meillä järkyttävän suuri litrahinta samassa aineessa.

  • Anonyymi

   Suomessa ihminen saa huippuluokan tasoista sairaalahoivaa, oli pankkitilillä sitten euro, tai miljoona euroa. Saako Venäjällä? Jos ei, niin miksei? Tässä vain yksi esimerkki siitä, miksi peritään veroa.

   • Anonyymi

    ei se huippuluokkaa ole, mutta jotain koittavat tehdä kuitenkin, jos ei satu olemaan puolen vuoden jonoa lääkärille


  • Anonyymi

   Hauskaa höpinää. Turisti ei pääse Venäjälle varmaankaan pitkiin aikoihin, luultavasti ei vielä tänä vuonna.

  • Anonyymi

   Kyla on halpaa idäsä kaik tarpeeline, Eesti virossa Ola kalis poltoneste?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   105
   4750