Aihe

Elokapina ja muut äärivasmmiston toiminta on oikein?

Anonyymi

Siis onko Ohisalo todella sitä mieltä että, esim. tämä Elokapina ja muut äärivasemmistolaiset saa tehdä mitä lystää rikkoa lakeja aiheittaa häiriötä tavalla tai toisella sekö on sitten suotavaa Ohisalo? Kun et tuohon kerran voinut vastata.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Meidän vihreät aatteet ovat juuri noita kadulla istumisia , lentokoneissa riehumista ja tietenkin voimakasta huumeiden käyttöä. Näillä aseilla saamme juuri oikeaa poukkaa puolueesemme.

  • Anonyymi

   Vihreän Sharialain mukaan niin saa toimia.

  • Anonyymi

   Vihervasen Sharialaki antaa vasemmistolle oikeuden laittomiin lakkoihin. Silloin tulkitaan pykälää, jonka mukaan tarkoitus pyhittää keinot.

  • Anonyymi

   Suomi on koronarokotuksissa EU:n häntäpäässä, turhiakuolemia ei haluta estää vaikka kovasti toivottuja rokotteita on saatavilla. Ihmisiä priorisoisaan kovalla kädellä vaikka kaikilla on oikeus elämään. Hallituksen tavoitteena on ainoastaan ihmishenkien palastaminen al Holista.huolimatta ettei ko.leiriä uhkaa mikään ulkopuolinen taho.
   Suomessa koronakuolemia on moninkertainen määrä verrattuna al Holin suomalaisten lukumäärään, islam ja jihadistien tukeminen ratkaisee.

  • Anonyymi

   kysy vaan

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   382
   4819
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   3755
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   34
   2227
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   2124