Aihe

WMOn pääjohtaja Taalas sanoutui irti vihervasemmiston huuhaasta.

Anonyymi

Mahtaa nyt tehdä tiukkaa. Johtava asinatuntija tyrmäsi idunsyöjät, Linkolan ja piipertäjien ilmastohuuhaat. Hän tuntui ylläyys yllätys olevan persujen maltille järkipohjaisen asioiden hoidan kannalla ilman fanaattisuutta persustaen mielipiteensä tutkittuun tietoon ei ismiin.

13

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Linkola irtisanoutui jo aikoja sitten nykyisten vihreiden touhuista, jotka ei tee enää mitään luonnonsuojelun hyväksi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Haavisto haahuilee.

  • Anonyymi

   Huomattavaa Taalaksen irtisanoutumisesta on se, että se koski nimenomaan Suomen vihreää puoluetta, joka on täysin irtautunut faktoista.

  • Anonyymi

   Vihreät ovat täysin kyvyttömiä erottamaan oleelliset asiat epäoleelisista.Se korostuu niiden kaikkissa toimissa eli ovat hiukan vajakkeja.

  • Anonyymi

   Ennen metsät hoidettiin järkevästi. Nyky metsät ovat täynnä lahopuulla, joka tuottaa ilmastolle haitallisia kaasuja. Ns. Luonnonsuojelualueet ovat ryteikköjä, joissa ei pysty kulkemaan ei ihmiset eikä eläimet.

  • Anonyymi

   Järki puhetta kyseiseltä henkilöltä, näkee ilmasto muutoksen oikean näkökulman, kivihiili pahin saastuttaja, mutta lupasihan ohisalo edistää tuulivoimaa, ainakin tänään on tuullut kohtalaisesti, että siivet pyörimään Helsinki.

   • Anonyymi

    Minun mielestä suomen pitää edistää ilmaston lämpenemistä sallimalla saastuttavat kaasut ym,jotta energian kulutus tulevaisuudessa vähenisi. Vaikkakin ihmisen vaikutushan on olematon.


  • Anonyymi

   Vihreiden valheet paljastuvat toinen toisensa perään. Koko puolueen perustaa toimintansa valehtelemiseen.

  • Anonyymi

   Vihreillä ei ole mitään suhteellisuudentajua missään asiassa. Vihreillä ei ole mitään logiikkaa missään asiassa. Vihreille riittää, että tehdään OIKEIN, vaikka lopputulos on VÄÄRIN.

  • Anonyymi

   Ilmeisesti ilmastohysteria on noussut joissain piireissä niin korkeaksi, että alansa korkeimman virkamiehen piti kertoa tosiasioita. Eilen MTV3:n uutisissa olleessa Taalaksen haastattelussa tämä mainitsi, että "parjatun lentoliikenteen osuus hiilidioksidipäästöistä on 2 %".

  • Anonyymi

   Pitäisiköhän palata tosiasioihin.

   Persut: ilmstonmuutos on puppua!

   Taalas : ilmaston,uutos on tosiasia

   • Anonyymi

    Kyllähän ilmasto muuttuu,mutta viherpöppänät käyttävät vähäisen järkensä ja paljon aikansa asian suurentelemiseen ja vallankumouksellisiin toimiinsa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11329
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   145
   8091
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   6526
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   3736
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   165
   2554