Aihe

Keskusta on asemoitunut vähäjättöpuolueeksi

Anonyymi

Tuntuu että kaikki muut on jo lähteneet pois puolueesta. Kiitos Sipilä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juha-Lesta Sipilä on jättämässä eduskunnan joten saamme kuulla mediassa jatkossakin keskustan kannatusta pudottavia lestatyylisiä satuja ja tarinoita.

   Varsinkin näin ennen vaaleja.

  • Anonyymi

   Vuodesta 1960 lähtien äänestin maalaisliitto/kepua. Sipilän tultua liityin lähes välittömästi, miehen luonteen nähtyäni perussuomalaisiin, enkä ole katunut hetkeäkään.

   • Anonyymi

    Halunnet siis kertoa, että Soinin ja Halla-ahon keskinäinen linja on vain veteen piirretty viiva. Kas kun jo Vennamot eivät sinulle kelvanneet.


  • Anonyymi

   Patologisesti valehtelemaan pyrkivä Sipilä on joenvarsibanjonsoittajien suuri sankari, kuten tälläkin palstalla on nähty.

   • Anonyymi

    Sipilä kuitenkin häärii takapiruna hallituksen kuvioissa ja hallitus seisoo kepun puujaloilla, eli jos lopettaisivat aisan kannattelun, Marin joutuisi jättämään eronpyynnön.

    Kepu tietää olevansa niskan päällä kun on ikäänkuin "vaa`an kieli", ihmeen paljon nuo hallituksen vallalle persot kepulit sietää ja mukautuu, toisaalta onhan ne takinkäännön mestari luokkaa ;)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   16769
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   339
   6032