Aihe

Tori.fi ja huuto. net ostajat

Anonyymi

Hei, en oikein ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa, sama on tori. fi ja huuto. net. Olin esimerkiksi töissä kun yksi ostaja kysyi paketin lähetyskoodia. En edes voinut lukea viestiä. 20 min kului ja oli tullut viesti nyt teen sinusta rikosilmoituksen kun ei koodia kuulu. Sama huuto. netissä, en ollut ehtinyt postittaa pakettia vielä kun ostaja oli soitellut läpi kaikki mahdolliset postit ja matkahuollot ja taas miksi paketti ei ole jo tulossa, jos ei ala nyt tulla teen rikosilmoituksen.
Onko muilla samanlaisia kokemuksia? On mennyt motivaatio myydä näissä muuten hyvissä kauppapaikoissa mitään kun joku työtön pommi odottaa pakettiaan eikä anna edes aikaa lähettää tai pakata sitä. Tuotteet on olleet 15-25 euron arvoisia niin en ymmärrä että jos ei heti vastaa viestiin väännetään poliisille rikosilmoitus. Käsittääkseni näin pieniä asioita poliisi ei edes tutkisi mutta vähän nyt malttia ostajille ettei heti aleta poliisille itkemään!

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

    "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
    Maailman menoa
    105
    4750