Kun maailmaa ei näe kirkkaasti eikä se koskaan ole aito

Anonyymi

vaan lääkkeiden ja terapian tummentama synkkä ilmapiiri missä jokainen päivä vain toinen toistaan surullisempi ja onnettomampi. On järkyttävää katsoa vierestä iloisia ihmisiä ja huomata heillä olevan kaikki hyvin, se laittaa miettimään onko elämä edes elämisen arvoista, oma elämäni ei ole. Jokainen hetki on vain järkyttävä kokemus huonosta elämästä, jokainen mennyt ja tulevaisuuden hetki on luonnotonta tekaistua huonoa. Missä kirkas elämäni on, missä on olotila mitä olen etsinyt jo kauan? Miksi edes haluaisin enää yrittää mitään? Ei ole mitään minkä vuoksi jaksaisi enää odottaa jotain. Elämäni on täyttä paskaa, se on täysin surkeaa, surkeampaa kuin sillan alla pakkasessa asuvalla torsolla, jonka ainoa lämpö on sanomalehti ja ruokana homehtunut porkkana. Pitäisikö vain palata päihteiden käyttöön, olisi edes joskus hyvä olla, edes sen pienen hetken. Sitä hetkeä ei selvin saa vaikka kuinka tekee parhaansa. Kaikki tämä oli turhaa, en löytänyt sitä mitä etsisin, liikkuminen ja päihteettömyys vei vain joka päivä huonompaan, jokainen päivä toinen toistaan huonompi. En enää koskaan yritä elää parempaa elämää, kun se ei sitä kerran ole.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä välitä. Et ole ainoa. Itse mokasin koko elämäni, vaikka oli hyvät tsäänssit moniin asioihin. Olen eristäytynyt ihmisistä ja pelkään sitä hetkeä, kun mun on pärjättävä kokonaan yksin. Mun elämä on yksi iso vitsi monenkin mielestä.

      • Anonyymi

        Itse taas odotan saavani olla täysin yksin, se on jotain niin täydellistä. Se on koko elämän tarkoitus ja autuus. Tuntuu että aina on yhteydessä johonkin huonoon. Ihminen voi olla onnellinen ja hyvinvointinen vain kun se on täysin yksin ilman mitään ja ketään. Ja ainoa keino näköjään saavuttaa se täydellinen tila on päihteet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse taas odotan saavani olla täysin yksin, se on jotain niin täydellistä. Se on koko elämän tarkoitus ja autuus. Tuntuu että aina on yhteydessä johonkin huonoon. Ihminen voi olla onnellinen ja hyvinvointinen vain kun se on täysin yksin ilman mitään ja ketään. Ja ainoa keino näköjään saavuttaa se täydellinen tila on päihteet.

        Vai niin. No tuohon ei kummoisia ponnisteluja tarvita. Pistät oven kiinni ja vedät pään täyteen.

        Loppu hoituu automaattisesti. kukaan ei taatusti tule kotoa sinua hakemaan.

        Sinua pitäis potkaista perseelle ja lujaa.

        t. äiskä


    • Anonyymi

      Älä syö lääkkeitä, et sinä niitä tarvitse.

    • Anonyymi

      Masennus voi tappaa.

      • Anonyymi

        Ei se itsestään tapa ketään. Vaarallisempia ovat kaikki turhat hoidot mitä tyrkytetään ja jos ei ole kokemusta ottaa ne luottavaisin mielin vastaan ja sen jälkeen elämä onkin täysin pilalla ja paljon pahemmin mitä pelkkä masennus on.


    • Anonyymi

      Voi, kunpa sinä löytäisit itsellesi kumppanin, jonka kanssa voisit pohtia elämää ja sen ihmeellisyyksiä. Saattaisit huomata, että kannattaa elää ilman päihteitä.

      Jokaisella on vaikeuksia elämässään, kaikki eivät näytä sitä ulospäin ja kaikista se ei näy ulospäin, vaikka olisi mitä murheita.

      Tsemppiä sinulle!

    • Anonyymi

      Lopeta tuo ja ryhdistäydy

      • Anonyymi

        Kenelle sinä mummeli luulet räyhääväsi ja kenestä maalailet tällaista? Sinut on hoksattu. Häpeä.


    • Anonyymi

      Älä luovuta vielä. Se on hienoa, että olet ollut ilman päihteitä! Jos jatkat samaan malliin, niin on hyvin todennäköistä, että olosi tulee paranemaan. Jos olet ollut vasta vähän aikaa ilman, niin voi olla että kärsit vielä vieroitusoireista. Sitten kun se vaihe on ohi, alkaa olo paranemaan. Päihteet aiheuttaa sen, että aivojen välittäjäaineiden tasapaino heikkenee. Esimerkiksi alkoholi saa aivojen välittäjäaineita erittymään liikaa, ja alkoholin juomisen jälkeen aivoissa on välittäjäaineiden puutosta. Alkoholin tuottama hyvänolontunne johtuu juuri siitä, että serotoniinia, dopamiinia ja gabaa erittyy hermosoluista enemmän kuin tavallisesti. Mutta tämä aiheuttaa myös sen, että juomisen jälkeen näitä välittäjäaineita on liian vähän, mistä osaltaan johtuu krapula ja huono olo. Alkoholin juomisesta joutuu siis tavallaan maksamaan huonommalla ololla myöhemmin. Joten päihteillä ei kannata yrittää lisätä hyvää oloa, koska ne ovat aina lyhytkestoinen helpotus, jonka jälkeen tulee vain entistä huonompi olo.

      • Anonyymi

        Katson tasan tarkkaan tämän viikon loppuun ja jollei muutosta tapahdu on aika palata tapoihin joista oli edes se hetken hyvä olo kun nyt sitä ei ole ollenkaan.


    • Anonyymi

      Terapia ei aina auta. Kokemusta on. Kävin kolme vuotta psykodynaamisessa terapiassa, ja menin vain huonompaan kuntoon. Terapeutti syyllisti minua lähes kaikesta mahdollisesta, mistä seurasi että aloin myös itse syyllistää itseäni kaikesta. Muutaman vuoden päästä olinkin osastohoidossa. Ei enää koskaan psykodynaamista terapiaa. Jos joskus vielä aloitan terapian, koetan varmistua siitä, että terapeutti on oikeasti ammattitaitoinen.

    • Anonyymi

      Päihteiden käyttäjillä onneksi yhteinen tekijä. Kaikilla. Suuri itsesääli ja omahyväisyys.

    • Anonyymi

      Opettele ajattelemaan myös muita ihmisiä, joita on lähelläsi, älä ole itsekäs.

      Haluat kai elää vanhaksi? Jos haluat, silloin ei voi käyttää huumeita.
      Alkoholia voi käyttää kohtuullisesti ellei ole alkoholisti.

      Elämässä on monia hyviä asioita, ne pitää vain opetella huomaamaan ja antamaan niille arvoa.

    • Anonyymi

      Vahingonilo on paras ilo?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe