Aihe

Taivalkosken urheiluharrastukset ihmetyttää

Anonyymi

Onko muut Taivalkoskella asuvat/asuneet pistäneet merkille että, kylällä rakennetaan ja tuetaan sellaisia urheiluharrastuksia, joita kunnan väki jälkikasvuineen tykkää harrastaa?

On hiihtolatuja, kumparemäkeä, kesällä veteen laskumäkeä ja nyt oikeen koirahiihtolatukin jo on oikeen "kokeilussa".

Olisi mukava tietää paljonko euroja nämäkin kaikki ovat maksaneet (työajat, suunnittelijat, materiaalit, alihankkijat ja muut kulut) ja tietää näiden käyttöastetta tarkemmin. Vai onko nämä tehty yksittäisille henkilöille?

Onko veronmaksajien tehtävänä tukea yksittäisten ihmisten harrastusmahdollisuuksia tai sitä, että joku sattuu tykkäämään lemmikeistä?

Näyttäisi tähän jälkimmäiseen löytyvän oikeen "jälki" tuolta julkisista yrityksien rekistereistä/päättäjätiedoista.

PS. ja kovasti luulen, että jos joku muu tavan kyläläinen haluaisi edistää juuri sitä omaa harrastustaan, tuskin kunnanmäellä tikkukaan liikahtaisi asian eteen.

Enpä ole muissa kunnissa tällaiseen vielä törmännyt ja paljon on tullut nähtyä.
"Tuhansia tarinoita" sitä se on..

4

117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kysynpä että miksi ihmeessä ei näin tehtäisi. Tottakai tuettava niitä harrastusmuotoja mille on kysyntää. Hulluahan tänne ois investoida sellaiseen toimintaan mitä kukaan kuntalainen ei harrasta tai tykkää tehdä.

   • Anonyymi

    Aloitusta en ihan ymmärtänyt mutta onkohan tässä kyse siitä että näitä tehdään elinkeinoelämälle?

    Silloin kyllä yrittäjät saisi itse maksaa laskunsa jos tavoittelevat vetovoimaa saada asiakkaita? Eikai se kunnan tehtävä voi olla?


  • Anonyymi

   Mitä on kunnanväki. Minun mielestä kunnanväkeä on kaikki kuntalaiset. En harrasta koiravaljakoita, mutta on hienoa , että nämäkin otetaan huomioon. Kuinkahan paljon aloiittaja menettää rahaa tai kohdaltasi palvelut huononee tämän takia. Tällaiset uudistukset ovat erittäin tervetulleita, koska eivät todellakaan maksa paljoa. Satsataam vain lisää kaikkeen talviliikuntaan vaan lisää.

   • Anonyymi

    Hmm hyvähän se on että urheiluun ja liikuntaan satsataan,

    Toivottavaa on, että nuo vaan tuotetaan tasavertaisesti kaikille kuntalaisille eikä pienelle joukolle?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   19583
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   5655
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   273
   3073