Pakukympillä Oy huijaa varokaa vuokrausfirmaa

Anonyymi

Vuokrattiin pakettiauto Pakukympillä Oy:ltä, kun oli edullinen. Auto oli kulunut eikä mitenkään siisti, mutta paku kun paku, paitsi kusipoika oli tyhjä/tai ei toiminut ja lämpölaite puhalsi jatkuvasti kuumaa ilmaa ohjaamoon... mutta hampaat irvessä muutto tehtiin - ei ollu aikaa hannkia toista autoa, palautettiin auto tankattuna ja ajoissa... muutaman viikon päästä tuli yli 200€ lasku tankkauskuluista.... Kiistin laskun ja ryhdyin kyselemään mitä tämä on. Väittivät lähettäneensä kuittipyynnön heti palautuksen jälkeen, mutta onneksi on omat palvelimet, eikä sähköpostipalvelimen lokitiedoista löytynyt väiotetystä kuittipyynnöstä jälkeäkään... eli eivät lähetä mitään kuittipyyntöä, odottavat parisen viikkoa ja lähettävät tankkauslaskun... kaikki eivät kuitteja säilyttele ja näiltä onnettomilta perivät 200€ extraa petoksella. Viittasivat vielä tekniseen valvontaan, jonka mukaan autoa ei ole tankattu. Ha! tankattiin vuokraamon vieressä olevalla huoltoasemalla ja sieltä löytyy videotallenteet ja onneksi oli vielä todistaja kyydissä tankatessakin! Taidan tehdä asiasta rikosilmoituksen ja vaatia lisäksi koko vuokrasumman palautusta, koska auto ei ollut "ajokunnossa" viallisesti lämmityslaitteesta ja pissapojasta johtuen. Oikeudessa tavataan!

23

4658

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä kannattaa todella olla varovainen ko vuokrausfirman kanssa, kymmeniä tapauksia joissa asiakas saanut perusteettoman laskun mukamas tankkaamatta jätetystä autosta, jos ei ole kuittia ollut tallessa... voi voi. Vuokraa pakettiautosi luotettavalta vuokraamolta huijarifirmojen sijaan,.

    • Anonyymi

      Kyllähän järkikin pitäisi sanoa ilman kyselyä että kuitti tankkauksesta säilytetään ja näytetään autoa palautettaessa.

      • Anonyymi

        No ei sano. Järki sanoo, että yritys itse tarkastaa, onko ajoneuvo tankattu ennen palautusta. Sopimusehdoissa sanotaan, että ajoneuvo on tankattava ennen palautusta. Siinä ei sanota, että pitäisi näyttää jotain helvetin kuittitodisteita jälkikäteen. Ei ole asiakkaan tehtävä alkaa todistelemaan yhtään mitään mistään tankkauksesta, vaan yrityksen tehtävänä on varmistaa tankkauksen tapahtuneen ennen palautusta JA JOS JA VAIN JOS TANKKAUSTA EI OLE TEHTY, niin silloin yrityksen kuuluu lähettää asianmukainen korvausvaatimus tästä. Kaikki tuollainen ylimääräinen laskutus kuuluu tapahtua vain sellaisissa tilanteissa, joissa tankkaamatta jättämisen todetaan tapahtuneen.

        Suomi on oikeusvaltio. Oikeusvaltiossa syytetyn ei tarvitse osoittaa omaa syyttömyyttään, vaan syyttäjän tehtävänä on osoittaa syytetyn syyllistyneen väitettyyn rikkeeseen. Täten ei ole asiakkaan tehtävä osoittaa, että hän jätti tankkaamatta, vaan on Paskaa kympillä - kusetusyrityksen tehtävänä osoittaa, että mitään tankkaamista ei ole tapahtunut. Monet ihmiset eivät tiedä tätä ja siksi he peloissaan maksavat perättömiä maksuja, koska he pelkäävät seurauksia ja haluavat päästä helpommalla, vaikka todellisuudessa heidän ei tarvitse maksaa yhtään mitään. Joku tankkauskuitin puuttuminen ei ole mikään oikea syy laskuttaa keneltäkään yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Ei mitään ongelmaa ollut. Ehtoja ja ohjeita noudatettu ja kaikki toimi ihan jees.
      Erittäin tyytyväisiä oltiin. Jos pissapojasta sattuu loppumaan vesi, niin se täytetään ihan kuin omaan autoon, ei se sen kummallisempaa ole. Ei voi olettaa, että huoltoautot ajavat perässä.

      • Anonyymi

        On yrityksen tehtävänä tarkastaa ajoneuvojaan ja pitää huolta niistä. Kaikki muut ajoneuvoja vuokraavat yritykset tekevät näin paitsi Paskaa kympillä. Oletko joku idiootti, kun mielestäsi ajoneuvojen tarkastus ja niistä huolehtiminen ei muka kuulu niitä vuokraavalle yritykselle? Oletko sinä se narsistinen Paskaa kympillä - yrityksen toimitusjohtaja, jonka mielestä kaikki johtuu aina muista paitsi itsestä?


    • Anonyymi

      Tämä firma todellakin on huijarifirma ja käyttäytyy asiakkaitana kohtaan todella järkyttävällä tavalla!

      Olisinpa tullut lukemaan näitä kommentteja ennenkuin erehdyin vuokraamaan pakun. Auto oli todella likainen ja katsastuskelvoton. Tuulilasin halkeamat eivät olisi ikinä menneet katsastuksesta läpi.
      Suurimmat ongelmat tulivat asiakaspalvelun suunnasta, soitin tuntia ennen palautusta onko ok että auto palautuu mahdollisesti vartin myöhässä, koska sain vartin myöhässä auton käyttöön, koska firmaa ei löytynyt ja kyltin edessä oli jokin lava joten minulla meni etsiessä vuokrapaikkaa n. 30 min. Minulle huudettiin puhelimessa, syytettiin valehtelijaksi, ja alettiin puhumaan lisäkuluista jotka myöhästymisestä aiheutuivat. Myös kirosanoja kuten prkl huudettiin. Kun mieshenkilön käytös (epäilen että oli itse omistaja, tuskin kukaan työntekijä tuohon malliin edes uskaltaisi huutaa) ja kun en suostunut lisäkuluja maksamaan tuon huudon jälkeen vaan tiedustelin hlön nimeä kenen kanssa puhuin, lyötiin luuri korvaan. Seuraavana arkipäivänä sitten tupsahtikin 65 EUR lisälasku, josta kävin puolen tunnin keskustelun firman kanssa. Aion eskaloida asian, mutta tiedoksi kaikille:
      -Pakukympillä.fi:n Toiminta on epäkunnoittavaa, asiakkaille kiroillaan ja huudetaan
      -yrityksen järjestelmään oli kirjattu virheellisiä kommentteja, joitan en ollut sanonut, ja sen perusteella laskutettiin
      -kalusto on järkyttävässä kunnossa ja vaarallista käyttää.

      Suomi on täynnä vastuuntuntoisia ja rehtejä yrittäjiä, joten tukekaamme heitä ostamalla heidän palveluita, ja jättäkäämme ala-arvoiset huijaritoimijat väliin!

      • Anonyymi

        Onpas surkee vaitus. keksi seuraavaksi jotain paremapaa paskanpuhumista :D :D


      • Anonyymi

        Miten meinaat eskaloida :D Tsekkaapas, mitä eskaloiminen tarkoittaa :D Vitun pahviaivo.... :)


      • Anonyymi

        Jos haluaa olla ajoissa, niin pitää ajoissa etsiä oikea paikka. Eihän se firman vika ole, ellei asiakas löydä perille.
        Ihmiset kirjoittelee mitä sattuu näihin keskusteluihin ja väärentävät totuutta. Ei todisteta mitään, vaan kaikki on pelkkää sanoja. Joka jutussa on kaksi osapuolta, eikä asiakas ole aina oikeassa, se on satavarmaa. Silloin se asiakaspalvelu ei myöskään ole sitä, että aina pitäisi myönnellä asiakasta, koska hän ei nyt vaan ole oikeassa. Se on muuallakin todettu.
        Tietenkin voi kuluttajariitalautakuntaan kirjoittaa ja valittaa. Sehän on ilmaista ja moni henkilö saa elantonsa sieltä. Tulos onkin sitten neuvoa antava päätös, jota ei tarvitse noudattaa. Oikeat päätökset tehdään oikeuslaitoksessa. Kummallista ettei sinne valiteta heti. Vai onko se niin, ettei rahkeet riitäkään sinne ?


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpas surkee vaitus. keksi seuraavaksi jotain paremapaa paskanpuhumista :D :D

        Moi, Hannu. Miksi kaikki negatiivinen palaute surkeasta yrityksestäsi on mielestäsi "paskapuhetta"? Ei se yksinkertaisesti voi olla valehtelua, jos tuhansien ihmisten palaute surkeasta kusetusyrityksestäsi on samanlaista ja aina negatiivista.

        Kaiken lisäksi tuosta ala-arvoisesta asiakaspalvelusta on olemassa nauhoitteita todisteena.


    • Anonyymi

      Taitaa olla ihan täyttä paskaa toi sun juttu. Olen useasti vuokrannut eikä ole mitään ongelmaa ollu. Jos sulla on se 200 euron lasku niin otapa kuva siitä ja laita tänne niin kaikki nähään mitä olivat laskuttaneet. Oletko tyytyväinen paskanphuja.... :D

      • Anonyymi

        Tuhansien ihmisten palaute tuosta kusetusyrityksestä on aivan samanlaista eli negatiivista. Ei tuo voi olla mitenkään kusettamista, vaan tuo juttu täsmää kaikkia muitakin palautteita mitä tuosta kusetusyrityksestä on luettavissa.


    • Anonyymi

      olkaa varovaisia !!!! Auto palautettu 1 minuutti myöhässä laskuttivat 110 e !!! Vien asian käräjille !!!!!!

      • Anonyymi

        Mitä tästä opit? Älä siis ole myöhässä! ;-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tästä opit? Älä siis ole myöhässä! ;-)

        Tästä opimme, että tuon kusetusyrityksen liikevoitto ei perustu ajoneuvojen vuokraamiseen vaan ihmisten sakottamiseen olemattomista rikkeistä. Perättömät laskut, olemattomat rikkeet, tekosyillä laskuttaminen jne. jne.

        Rehellinen ja aito firma laskuttaisi myöhästymisestä esimerkiksi 1€/minuutti, joka on kohtuullinen määrä. Paskaa kympillä järjestää asiat tarkoituksella ja usein salakavalasti siten, että ihmiset oikein laitetaan tekemään jotain "virheitä" joiden perusteella on sitten tekosyy laskuttaa.

        Muistakaa, että jos vain ette maksa niitä pelottelumaksuja ja viette asian eteenpäin, ette joudu maksamaan yhtään mitään.


    • Anonyymi

      Jahas, mulle kanssa väitetään ettei autoa tankattu ja laskua tulee saletisti perään. Juuri tilasin kuitin tankkauspisteeltä, mutta kait tälle puljulle jotain pitäisi pystyä tekemään?

      • Anonyymi

        "kait tälle puljulle jotain pitäisi pystyä tekemään?"

        Yritys katoaa aika nopsaan jos asiakkaat loppuu.


    • Anonyymi

      Boikottiin koko huijarin firma.

    • Anonyymi

      Sama tilanne täällä että laskua tulee vaikka oli tankattu.
      ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET MISSÄÄN NIMESSÄ KÄYTTÄKÖ TÄTÄ FIRMAA!!!

    • Anonyymi

      Lukekaa nyt hyvät ihmiset nämä kaikki valitukset ja lehtijutut ja sen jälkeen katsokaa joku muu firma.
      Liikeideana näyttää olevan lisälaskutus - esim jos et saa mahtumaan polttoainetta 1l/ajettu 10km niin tulee lisälaskua, aiemmin oli vielä härskimmin 1,5l jollei sitten eri autoissa eri lukemia. Ja nuo minuutin myöhästymiset hirmusakkoineen ym.
      Omistaja ei ole ihan samanlainen kuin me muut... Ihan kuin itään katsoisi

    • Anonyymi

      Siis tämä Pakukympillä osoittatui sellaiseks firmaksi että ikinä en vuokraa mitään.
      Olin etukäteen maksanut vuokrauksen ja lisävakuutuksen mutta kun menin autoa hakemaan niin ei ollut tullut mitään viestiä tai ohjeita vuokrauksesta. Odotin ilmoittamassani vuokrauspaikassa vuokrauksen alkuun saakka ja sitten soitin ja sain sitten jonkun koodin ja huonot ohjeet. Jouduin soittamaan uudestaan. Ja kun lopulta avainten nouto onnistui niin auto oli täys romu. Ovi ei ollut lukossa, se oli sikamainen sisältä, penkit rikki ja se ei meinennut käynnistyä (minulla on itsellä diesel, ymmärrän hehkutuksen!) eikä mennyt ovet lukkoon ei takaovikaan. Autot ovat romuja joiden kanssa on epävarmaa lähteä liikkeelle. Palautuohjeita ei myöskään annettu ja jouduin niistäkin soittamaan ja myös kysymään miten auton kanssa toimitaan kun lukot eivät toimi. Käskettiin jättämään auki.
      Olen vuokrapakuja ennenkin vuokrannut mutta en aiemmin tältä firmalta. Mutta ikinä en tältä firmalta vuokraa eikä pidä kenenkään muunkaan vuokrata!

    • Anonyymi

      Muutaman kerran erittäin pahasti erehtyneenä kyseiseen vuokraamoon "edullinen paku?" aina saanut jälkilaskuja useimmiten aina jopa vuosi vuokraus ajan kohdasta jotta autoa jätetty tankkaamatta tarpeeksi, jossain ruttujen keskellä jokin uusi ruttu tms. jotain aivan käsittämätöntä huijausta. Autot olleet täysin ajokelvottomassa kunnossa, ovia ei saa auki, tai suljettua, sammuvat kesken ajon, lämmitys ei toimi lainkaan, valojen jarrujen toiminta täysin arvaamatonta yms. Kuulin muutamalta kiukkuiselta vuokraajalta että olisivat tankanneet pakua 20L vesitonkalla tankanneet omaan autoon polttoainetta ja kuitti tallessa ajoineen mittarille, joku sanoi "unohtaneensa" käsijarrun päälle ja savu vain noussut renkaista, joku taas sanoi kaataneensa öljyn sekaan jotain ranta hiekkaa, joku taas virtsaa pissapoika säiliöön eli kuulemani mukaan hyvin kiukkuisia vuokraajia täytyy olla?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe