Kiva juttu!

Anonyymi

15

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nuoresta iästään huolimatta Tiina kertoo olleensa mukana politiikassa jo kymmenen vuotta. Kaikki on mahdollista. Mietin että olisipa jymyjuttu jospa hänestä tulisi Helsingin pormestari.

    • Anonyymi

      Äänestämällä hänestä tulee pormestari.
      Lasten kotihoidontuen Helsinki lisän puolesta on Tiina tehnyt kuntalaisaloitteen,
      joka on saanut jo yli 2500 kannattajaa .
      Sitä aloitetta tarvitaan että tuleva Helsingin kaupunginvaltuusto saa palautettua Helsinki lisän pikkulapsille kahden vuoden ikään asti.
      Alle kaksivuotiaat taaperot ei kuulu tarhan isoihin ryhmiin. He kuuluvat kotiin vanhempiensa , isovanhempiensa tai jonkun muun läheisen hoiviin.
      Siinä on taloudellisena apuna Helsinki lisä.

    • Anonyymi

      Näin pormestariehdokkaat kertovat heille tärkeästä paikasta Helsingissä. Luonto näkyy olevan monelle tärkeä, niin Tiinallekkin.

      yle.fi/utiset/3-11779226?fbclid=IwAR2fAco55BsRzFh--aeu_jHGo9WDmmCaewn4WoGRjLWpUpmPUVmZ0VEPIIo

    • Anonyymi

      Hienoa Sinisten pormestariehdokas sai vielä tällä kaudella varavaltuutetun paikan .
      Siitä nousukiito alkaa.
      Toivon heille menestystä!
      Ovat hyvän puolella ilman vihaa muita kohtaan!

    • Anonyymi

      Ihmettelen, että miten voi olla puolueessa, jossa on vain pari jäsentä. No voi sitä vissiin olla puolisonsa kanssa kahdestaan. Pitää puoluekokousta vaikka aamukahvia juoden. Tuli vain mieleen, että minä vedän tämmöstä yhden hengen puoluetta. Mietin maailman menoa aamukahvilla. Jos vaikka luettelis, olen henkisen tien kulkija, syrjäseutulainen, maahanmuuttokriittinen, kannatan translain uudistusta, tasa-arvoista avioliittoa. En hyväksy vihervasemmistolaista hyysäystä, jota mm. siniset kannattavat. No eihän niitä sinisiä ole kuin kaksi.

      • Anonyymi

        Hei kuule tule sinä mukaan tähän puolueeseen.
        Kiinnostaa ilmeisesti kun ahkerasti käyt kommentoimassakin.


    • Anonyymi

      Kun on oikein itseriittoinen niin mitään puoluetta ei tarvita, on itse itsensä puolue.Itsensä kanssa voi olla samaa mieltä. Ollaan sitten mm. "venäjävastaisia". Muuten Venäjä, venäläiset ja Putin ei ole sama asia, vaikka joku voi niin luulla.

    • Anonyymi

      Olen ihmetellyt tuota Ahvan pariskuntaa. Semmosta kahden hengen puoluetta vetävät. Eikö siniset voi laittaa ehdokaslistoja kuten muut puolueet. Perussuomalaisilla on kaikkia kuntia käsittävät ehdokaslistat. Muutama kunta tosin vielä, joita ei näy. Keskustapuolue myös listoja julkaissut. Kyllähän sitä nähdään 14.5. ilmeisesti kaikkien Suomen kuntien ehdokaslistat. Jos ollaan menossa vaaleihin pitäisi vähän mainostaa. Mutta ei, sama tyyli kuin kesällä 2017, tönötettiin hyveellisinä ja odotettiin, että kansa tulee perässä ja pokkuroi, kun ollaan niin hyviä niitä ainoita lukutaitoisia.

    • Anonyymi

      Eihän se väärin ole,jos on ittensä tai oman perhekuntansa kanssa samaa mieltä. Niinhän se Harkimokin on ja moni muu. Tietenkin eri asia, jos aikoo ittensä hommata valtuustoon, niin pitää olla äänestäjiä riittävästi.En ole alkanut ehdokkaaksi eikä ole juuri pyydettykkään., kun siinä käy niin, että pitää olla samaa mieltä kuin joku muu ..

      • Anonyymi

        Jos sua kiinnostaa ehdokkuus niin ota yhteyttä. Somen sivuilta saat lisätietoa.
        Ei tarvi olla samaa mieltä. On yksilönvapaus.
        Riittää kun päälinjoista on samansuuntaiset näkemykset.
        Se on sama puolueesta riippumatta.
        Hyvillä ehdollailla on aina kysyntää.


    • Anonyymi

      Hyviä ehdokkaita. Joo näyttää olevan pari pariskuntaa Keski-Suomessa. Oulussa pari henkilöä.Lapissa ei yhtään. Tämä pj kävi Torvista pönkittämässä eikä kuunnellut niitä muita, joita Torvinen oli kuvaillut "mooseksenuskoisiksi". Koko maassa oisko yhteensä parikymmentä ehdokasta. Kuntia on 309 ja valtuutettuja lähes 10000. Kuinka lie paljon ehdokkaita, lähestyykö määrä 100000. Taitaa käydä niin, että nämä "lukutaitoiset" eivät saa yhtään valtuutettua läpi. Eivät taida tietää, että lukutaitoisia on Suomessa aika paljon.Semmosta se tyhmänylpeys teettää. Raamatussa sanotaan, että ylpeys käy lankeemuksen edellä. Eikö sinipappi ole lukenut oppikirjaansa.

    • Anonyymi

      Onko teillä paha olla kun yritätte lietsoa huonoa oloanne tänne Sinisten palstalle. Voin kertoa että on ehdokkaita jo Helsingissä enemmän kuin luulettekaan.
      Muilla paikkakunnilla. Itä-Suomessa, Keski-Suomessa Pohjois-Suomessa Porissa Savossa jne. Ei siniset mihinkään ole hävinneet osa on sitoutumattomana jonkun yhdistyksen tai isomman puolueen listoilla. Täältä tullaan politiikka.

    • Anonyymi

      Ootellaan vaali-iltaa ja seurataan useampia puolueita. Toi kristallipuolue on lähellä minun arvoja. Voi olla sellainen kuin on. Ei tartte esittää parempaa kuin on. Ei tartte esittää hurskasta eikä ylläpitää tekopyhyyden ulkokuorta. Valitettavasti omassa kunnassani ei ole kristallipuolueen ehdokasta. Äänestän perussuomalaisia kuten olen tehnyt keväästä 2017 alkaen. Ei ole koskaan aikaisemmin käynytkään mielessä SMP tai Soinin aikainen perussuomalaisten puolue. Erityisesti minua inhotti Soinin homovastaisuus, eräs rasismin muoto ja se aborttipuhe. Hyi olkoon, kuinka rivo mies, työntää päänsä muiden ihmisten hyvin henkilökohtaisiin asioihin.

      • Anonyymi

        Perussuomalaista ehdokasta kävin äänestämässä ennakkoon. Uskoakseni menee läpi. Asiallinen ja osaava ihminen. Ei varmasti loikkaa muihin puolueisiin, koska selkärankaa löytyy.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe