Nyt Siberia opettaa Suomea, joten Venläisille nälviminen lopetettava ja otettava oppia !?

Anonyymi

Suomen sähkön kulutus ja ulkomailta tuonti ihmetyttää, onko olkiluoto 2:nen edes täydessä terässä 3:ta iisakin kirkosta puhumattakaan !?
Virosta tuotu 750 mekvatin määrä on Suomelle tappioliista, kun vielä tavirta muunto hävikstäkin maksaa,kaikkea poliittistapeliä kaasuputkellakin !?
Ruotsin kallista sähköä kansamaksaa Natomielisenä, vaikka Venäjältä se paljon halvempaa !?
Suomalainen sähkön kuluttaja maksaa myös investoinnista, omistamatta edes yhtään osaketta korvaukseksi, niin kuka ja ketkä todellisia yrittäjiä !?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuulivoimaan on investoitu ja aksettu korvauksia "tuulimyllyistä". Nyt kun kovat pakkaset ja täysin tyyni, tuulivoimaa ei tule, niin sähkö ei riitä. Ydinvoimala ei valmistu, ei sitten millään, mutta rahaa palaa.

   Suomessa pitäisi olla valtiolla, oma energiastrategia, kun talvet ovat pitkät ja asuntoja pitää lämmittää. Onneksi kantaverkko on vielä julkinen, vaikka sähkönsiirrosta maksamme maltaita.

   Tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmia, mitä kannattaa edistää ja mihin hintaan ja mitä tuotantoa supistaa ja missä aikataulussa. Pitäisikö Ruotsista ottaa oppia?

   • Anonyymi

    Ketjun aloittajalle tiedoksi että Venäjä kiristää kaikkia maita omistukseensa jos sieltä energiaa ostat koska se on mafian hallitsema ja kaasun toimituksia esim. Ukrainaan hallinnoi maapallon etsityin rahanpesun kummisetä semion mogilevich ja hän krelömlin kanssa vapaasti välittää kaasua, ja on Kremlin suojeluksessa, eli tällaisiltako maapallon pelätyimmiltä kummisediltäkö kaasua ostaisit jotka myrkyttää heti novitsokeilla suomalaisia jotka ei tanssi ru. Mafian pillin mukaan, ainakin itse en ostaisi mafiooseilta mitään ja Venäjällä nimen omaan energia kulkee mafia yhtioiden kautta.


  • Anonyymi

   Paljonkohan Suomi joutui pulittamaan Virovälisestä tasavistajohdosta ja Kaasuputkesta politiikan piikkiin ja etu tulkin Viroon päin taloudellisena apuna, kuin koko 1990 luvulla, eikä se ole vieläkään loppunut hyyssämisenä !?

  • Kysykää näiltä vihernillittäjäneroilta miten nyt toimitaan?

   Tuulta ei ole nimeksikään, aurinkoa ollut viimeksi kuukausi sitten, fossiilisia ei pidä käyttää, ydinvoima on pahasta.

   Ei ole ihme, että vihertäjät pysyvät koloissaan juuri nyt, kun heidän ideologiansa epäkohdat ovat kaikkien havaittavissa.

   Vitsi, että näillä keleillä olis kiva taivaltaa sähköautolla, peläten pääseekö vuorokauden latauksella 80 vai 150 km.

   On se vaan hienoa, että meillä on Vihreähenkisiä yltiöviisaita asiantuntijoita, joilla ei ole mitään käsitystä miten arki 95% suomalaisilla hoituu. Kaikilla ei ole näitä elitistiperheen keskusta-asuntoja tarjolla ja joidenkin pitää jopa käydä päivittäin töissä ihan toisessa kaupungissa, jopa sellaisissa paikoissa joihin ei metrolla eikä spåralla pääse. Ajatelkaa. Sellaisiakin vielä toistaiseksi on, vaikka vihreiden mielestä koko kehä1 ulkopuolen vois polttaa joutomaana.

  • Anonyymi

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007743727.html

   Kun Helsinki luopuu kivihiilestä kaukolämmön yhteistuotannossa heikkenee Suomen omavaraisuus sähköntuotannossa satoja mekavatteja.
   Riippuvuus naapureista kasvaa ja riski lampun sammumiseen suurenee entisestään.

  • Anonyymi

   Venäjä kait jeesaa köyhää suomea jos EU kupla puhkeaa?

  • Anonyymi

   Suomalainen ei saaa kiittää auttaja Venäjää ja sama trendi näyttää EU:llakin olevan kaksinaamaisena ja Maakaasulla ilmasto asiassa !?

   Se kummastuttaa että Suomi ja Viro hyökkääjinä sai hyvänkohtelun Neuvostoliitolta, jota harvoin näkee voittajien taholta !?

   Kirkkoko sen epärehellisyyden Suomalaisten päähän tkonut, kun pastori Simojoki muilutti Kommunistia muka julmasti sentäden, että pyysi Jeesusta apuun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11699
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4541
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   263
   3938
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   58
   2573
  Aihe