Nyt Siberia opettaa Suomea, joten Venläisille nälviminen lopetettava ja otettava oppia !?

Anonyymi

Suomen sähkön kulutus ja ulkomailta tuonti ihmetyttää, onko olkiluoto 2:nen edes täydessä terässä 3:ta iisakin kirkosta puhumattakaan !?
Virosta tuotu 750 mekvatin määrä on Suomelle tappioliista, kun vielä tavirta muunto hävikstäkin maksaa,kaikkea poliittistapeliä kaasuputkellakin !?
Ruotsin kallista sähköä kansamaksaa Natomielisenä, vaikka Venäjältä se paljon halvempaa !?
Suomalainen sähkön kuluttaja maksaa myös investoinnista, omistamatta edes yhtään osaketta korvaukseksi, niin kuka ja ketkä todellisia yrittäjiä !?

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuulivoimaan on investoitu ja aksettu korvauksia "tuulimyllyistä". Nyt kun kovat pakkaset ja täysin tyyni, tuulivoimaa ei tule, niin sähkö ei riitä. Ydinvoimala ei valmistu, ei sitten millään, mutta rahaa palaa.

   Suomessa pitäisi olla valtiolla, oma energiastrategia, kun talvet ovat pitkät ja asuntoja pitää lämmittää. Onneksi kantaverkko on vielä julkinen, vaikka sähkönsiirrosta maksamme maltaita.

   Tarvitaan pitkän tähtäimen suunnitelmia, mitä kannattaa edistää ja mihin hintaan ja mitä tuotantoa supistaa ja missä aikataulussa. Pitäisikö Ruotsista ottaa oppia?

   • Anonyymi

    Ketjun aloittajalle tiedoksi että Venäjä kiristää kaikkia maita omistukseensa jos sieltä energiaa ostat koska se on mafian hallitsema ja kaasun toimituksia esim. Ukrainaan hallinnoi maapallon etsityin rahanpesun kummisetä semion mogilevich ja hän krelömlin kanssa vapaasti välittää kaasua, ja on Kremlin suojeluksessa, eli tällaisiltako maapallon pelätyimmiltä kummisediltäkö kaasua ostaisit jotka myrkyttää heti novitsokeilla suomalaisia jotka ei tanssi ru. Mafian pillin mukaan, ainakin itse en ostaisi mafiooseilta mitään ja Venäjällä nimen omaan energia kulkee mafia yhtioiden kautta.


  • Anonyymi

   Paljonkohan Suomi joutui pulittamaan Virovälisestä tasavistajohdosta ja Kaasuputkesta politiikan piikkiin ja etu tulkin Viroon päin taloudellisena apuna, kuin koko 1990 luvulla, eikä se ole vieläkään loppunut hyyssämisenä !?

  • Kysykää näiltä vihernillittäjäneroilta miten nyt toimitaan?

   Tuulta ei ole nimeksikään, aurinkoa ollut viimeksi kuukausi sitten, fossiilisia ei pidä käyttää, ydinvoima on pahasta.

   Ei ole ihme, että vihertäjät pysyvät koloissaan juuri nyt, kun heidän ideologiansa epäkohdat ovat kaikkien havaittavissa.

   Vitsi, että näillä keleillä olis kiva taivaltaa sähköautolla, peläten pääseekö vuorokauden latauksella 80 vai 150 km.

   On se vaan hienoa, että meillä on Vihreähenkisiä yltiöviisaita asiantuntijoita, joilla ei ole mitään käsitystä miten arki 95% suomalaisilla hoituu. Kaikilla ei ole näitä elitistiperheen keskusta-asuntoja tarjolla ja joidenkin pitää jopa käydä päivittäin töissä ihan toisessa kaupungissa, jopa sellaisissa paikoissa joihin ei metrolla eikä spåralla pääse. Ajatelkaa. Sellaisiakin vielä toistaiseksi on, vaikka vihreiden mielestä koko kehä1 ulkopuolen vois polttaa joutomaana.

  • Anonyymi

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007743727.html

   Kun Helsinki luopuu kivihiilestä kaukolämmön yhteistuotannossa heikkenee Suomen omavaraisuus sähköntuotannossa satoja mekavatteja.
   Riippuvuus naapureista kasvaa ja riski lampun sammumiseen suurenee entisestään.

  • Anonyymi

   Venäjä kait jeesaa köyhää suomea jos EU kupla puhkeaa?

  • Anonyymi

   Suomalainen ei saaa kiittää auttaja Venäjää ja sama trendi näyttää EU:llakin olevan kaksinaamaisena ja Maakaasulla ilmasto asiassa !?

   Se kummastuttaa että Suomi ja Viro hyökkääjinä sai hyvänkohtelun Neuvostoliitolta, jota harvoin näkee voittajien taholta !?

   Kirkkoko sen epärehellisyyden Suomalaisten päähän tkonut, kun pastori Simojoki muilutti Kommunistia muka julmasti sentäden, että pyysi Jeesusta apuun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   135
   3940
  2. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   2239
  3. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   62
   1523
  4. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   115
   1485
  5. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   1386
  6. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1032
  7. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   51
   990
  8. Sofia ei ole ruudinkeksijä

   Ei ole erityisen välkky tapaus.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   811
  9. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   796
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   787
  Aihe