Aihe

VC viikko 3/2021

Anonyymi

Näyttää kisaväsymys iskeneen kun ei kukaan aloittanut eilen uutta viikkoa.
Palataan nyt sitten taas asiaan ja ihmetellään kuinka kärki valitsee reitityksensä.
Marebalticum

12

273

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Burtonilla vaikuttaa olevan hyvä venevauhti, ja nyt on aika tasapuoliset olot. Musta hevonen on Le Cam aikahyvityksineen. Jos hän onnistuu roikkumaan mukana ja lopussa on hyvät tuulet, voi hän yltää sensaatioon.

  • Anonyymi

   Totta, kisaväsymystä on ilmennyt jo täällä laiturissakin vaikka jännitys vaan nousee. Tilanne on kuin maratonjuoksussa, jossa 35 km kohdalla on vielä iso joukko yhdessä.

  • Anonyymi

   Arin takana ollut Destremau keskeytti sitkeän yrittämisen jälkeen, joten Ari on nyt letkan viimeinen. Ari on kuitenkin viime päivät edennyt nopeammin kuin seuraavana menevä Barrier. Ari on nyt jäljessä enää 150 nm.

   • Anonyymi

    Ari lienee kovin tyytyväinen, ettei ole 800 mpk lähempänä Kap Hornia, siellä tuulee trackerin mukaan lähes 50 solmua. Mahtaako hyvä tuuri jatkua vielä n. viikon ja Ari pääse pois tyyneltä mereltä kovempia tuulia kokematta? Jännä nähdä onko voittaja maalissa ennen sitä.


   • Anonyymi

    Mikähän Arilla nyt on ajatus, kun pysyttelee kovemman tuulen alueella, suunta on isoympyräreitiltä aika lailla sivuun??


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikähän Arilla nyt on ajatus, kun pysyttelee kovemman tuulen alueella, suunta on isoympyräreitiltä aika lailla sivuun??

    Jarruttelee aika tavalla, vauhtia 14 solmua ja tuulta 17 solmua. Thomson ajelisi tuossa kelissä 30 solmua ja rukoilisi, että vene kestää.


  • Anonyymi

   Paljonkohan le Cam sai aikahyvitystä? Taitaa voittaa kisan.

   • Anonyymi

    16 tuntia. Tuurista riippuen siinä edetään alle 100 tai yli 300 mpk.


  • Anonyymi

   Joskus ennen joulua oli vielä spekulointia, että Ari olisi maalissa n. 15. Eli ajateltiin tulevan paljon keskeyttäneitä. Nyt kun 23 venettä on jo pitkällä Atlantilla, 1900-6200 mpk Arin edellä, vaikuttaa varsin epätodennäköiseltä, että Ari olisi edes 20 joukossa. Tietysti voi vielä tulla joku paha myräkkä ja useampi keskeyttää Arin edeltä, mutta kovin todennäköistä se ei enää ole.

  • Anonyymi

   Barrier Arin edellä enää 82 nm. Ehkä kilpailuvietti herää Kap Hornin jälkeen, ja nähdään vielä kova kisa kumpi voittaa toisen?

  • Anonyymi

   Barrierin vauhti hyytynyt täysin. Ari perässä enää 25 nm. En ainakaan huomannut uutisista, että Barrierilla olisi teknisiä ongelmia. Onko tullut vain väsy päiviä kestävässä n 15 m/s tuulessa ja 4-6 metrisessä aallokossa?

  • Anonyymi

   Kärjessä on äärimmäisen tiukkaa. Burton on johdossa ja ehkä paremmassa asemassa kuin Dahlin. Herrmann on 46M perässä kolmantena ja hänellä 6 tunnin hyvitys, eli 8 solmun keskinopeudella hän olisi jo kärjessä. Ei pysty voittajaa vielä arvioimaan. 3 päivää enää jäljellä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   266
   5795
  2. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   209
   3800
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   154
   3736