Vaimo haluaa kimppaa

Anonyymi

Vaimo on usein ottanut puheeksi 3 kimpan, mutta hänelle käy vain 2 miestä ja hän. Kun ehdotan että kyllä käy jos vuorostaan otetaan joskus myös 2 naista ja minä, mutta tämä taas ei hänelle käy. Uskallanko lähteä vaimon ehdotukseen mukaan.

10

1162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi se 2 naista ei käy hänelle? Jotenkin minun (m) järkeen tuo ei käy. Jos kokeillaan mnm tai mmn, niin kokeiltaisiin tietenkin myös nmn tai nnm. Toisaalta voihan siinä olla takana sekin, että jos hän ei koe saavansa kullia sinulta riittävästi muutenkaan, niin miten sitten jaettuna toisen naisen kanssa.

      • Anonyymi

        Ei, vaan hän sanoo pelkäävänsä että toinen nainen tuntuu minusta paremmalta ja seksikkäämmältä. Vaikka mitä väliä sillä olis vaikka tuntuiskin koska häntä minä rakastan palavasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, vaan hän sanoo pelkäävänsä että toinen nainen tuntuu minusta paremmalta ja seksikkäämmältä. Vaikka mitä väliä sillä olis vaikka tuntuiskin koska häntä minä rakastan palavasti.

        Niin no, voit sanoa ihan vastaavalla tavalla, että pelkäät ihan samaa. Mutta minun mielestä ihan fyysisenä tuntumana naistenväliset erot eivät ole niin merkittäviä, mutta tunnepuolella naisten erot on ihan valtavia. Siinä asetelmassa palavasti rakastamasi nainen on valovuoden edellä mahdollista sänkyyn hyppäävää siskoa.


    • Anonyymi

      No tuo nyt on taas vaikea muiden sanoa sinun puolesta.

      Periaatteessahan tuo on aika narsistista. Tehtäisiin säännöt, jotka eivät ole tasapuoliset. Olisit sitten vähän niin kuin aisankannattaja. Yleinen käsitys on, että miehet pystyvät pitämään seksin paremmin pelkkänä seksinä ja naisilla on enemmän tunnetta mukana.

      Oletko muuten se miellyttämään pyrkivä koti-isä?

      Hankkisitteko kotiin vaikkapa kitaran, jota vain nainen saisi soittaa, koska nainen on jotenkin parempi ihminen?

      Tosin tiedän useammankin tapauksen, jossa noin on ja se on miehille ihan ok.

    • Anonyymi

      Mun mies tykkää katsella kun toinen mies on mun kimpussa ja kieltämättä se on minusta hyvin kiihottava kun näen mieheni kiihkeästi tumputtavan samalla kun mua nussii toinen mies.

    • Anonyymi

      Olen 31-vuotias mies ja vaimoni kanssa ollaan oltu kolmenkimppaa sekä 2m 1n kuin 2n 1m.
      Itseäni häiritsi 1m 2n jutussa että en pystynyt tyydyttämään kahta naista muuten kuin nuolemalla.
      Vaimoni taas pystyi vaivattomasti antaa kaikille kunnon panot vaikka meitä miehiä oli kerran 4m ja vaimo. Nyt olemme 1n 2-3m juttuja ja vaimoni on välillä ottanut ystävätterensä minulle kaveriksi ja itse nainut kahta miestä.

    • Anonyymi

      aikoinaan harrastettiin,oli pariskuntaa,nainen ja olipa bi-mieskin muutaman kerran kun vaimo halusi nähdä kun vieras mies ottaa multa suihin.Nyt koittanut ehdotella josko vaihteeksi harrastettaisiin että saataisiin seksi elämään jotain tapahtumaa mutta ei.Yleensä vkl jälkeen reissun jälkeen kotia päästyä ensimmäisenä mentiin sänkyyn ja hommiin mutta nyt ei vaimolla mitään innostusta vaikka ehdotellut toista miestäkin mukaan.Meillä omatkin hommat aivan jäissä enkä tiedä mitä pitäisi tehdä että saisi kipinää vällyjen väliin.Muutaman kerran vuodessa on sama vaikka lopettaisi koko homman.Mahdollisuus kyllä olisi käydä vieraissa mutta toistaiseksi olen siitä pidättäytynyt.Tällaisenakaan ei homma oikein toimi.

    • Anonyymi

      Anna toki vaimosi nauttia. Nautit itse siitä varmasti myös. Voit ehdottaa myös myöhemmin parinvaitoa tai ehdottaa vaimollesi kokeiltavaksi toista naista. Kyllä hän siinä vaiheessa halua nähdä sinun panevan myös toista naista.

    • Anonyymi

      Anna vaimolle mitä hän haluaa, jos sulla on joku kaveri joka lähtee sun kanssa kimpaan niin annatte vaimolle yhdessä kunnon kyytiä, viagrat peliin niin tehot ei yhdestä laukeamisesta vielä hyydy nussitte niin että vaimo kusee viikon hunajaa niin eiköhän heltyne myös sinun toiveeseen kahdesta naisesta.

    • Anonyymi

      Olemme ottaneet miehiä kimppaseksiin.
      Kun mietimme ketä mukaan ottaisimme niin päätettiin että tutut ovat turvallisia ja nyt minun hyvät kaverit ovat saaneet kunnian päästä vaimoni kanssa panemaan kimpassa kanssani.
      Saamme usein jopa miesten sauna vuoroon kutsun kavereilta kun tietävät ja ovat panneet vaimoani ja ollaan oltu saunomassa miesten kanssa.
      Saunan jälkeen on vaimoani pantu usein porukalla.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe